Dr. Haydar Dümen Kadınınızı yormayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadınınızı yormayın

Evlilikte yükü çoğunlukla kadın taşıyor. Evin işleri, çocukların bakımı, okulları kadından soruluyor. Diğer yandan erkek, yatakta bakımlı ve istekli bir kadın görmek istiyor. Unutmayın, kadının da canı ve duyguları var. Ölçüyü kaçırmayın, eşinizin ruhunu ve bedenini yormayın.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim zorluk çıkarıyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1.5 yıllık ilişkimiz var. Her ilişkiye başlayacağımızda kız arkadaşım istemiyor. Ama ikna edince mutlu oluyor. Sevgilimin ilişkiyi istemesi için ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sana şahane bir formül yazıyorum, not al. İşte formül: Romantizm, sevecenlik, insanlık, birkaç aşk şiiri, güzel sözler, iltifatlar, aceleye gelmeden yumuşak geçiş, yumuşak dokunuşlar. Eğer yatağa giriyorsanız sen uzan, o gelirse gelsin ama sakın kız arkadaşına ısrar etme. Bunların tümü sana kız arkadaşını kazanmayı getirecek. Bütün sorun senin pürüzlerinin rötuşunda. Kız arkadaşını ikilemden kurtar. Çözümü de, çıkış yolu da bu.

GÜNÜN SORULARI

Bırakmak istiyorum

21 yaşındayım. Bir yıl önce 2-3 haftada bir mastürbasyon yapardım. Bir yıldır her gün yapıyorum. Bırakmak istiyorum, yardım edin.

Nasıl bir yardım bu değerli okurum? Okuyup üfleyeyim mi yoksa aldırma olur böyle vakalar, doğru her zaman yanlışı pataklar mı diyeyim? Benim sözümü dinleyeceksen haftada 2'ye iniver. Zaman ve yaşamın akış dengeleri bazı düzeltmeleri kendi yapar. Gençliğin karar fırtınalarının estiği bir yaştır ki bu aşamada akıl ve irade birbirine destek olmalıdır. Sen gün aşırıya iniver. Çok baskı altında kalırsan, giy ceketini biraz hava almaya çıkıver.

Neden sertleşmiyor?

Kız arkadaşımla sevişirken penisim sertleşmiyor. Kendimi o ana veremiyorum. Sevgilimle ne zaman sevişsem aynı şey oluyor, neden?

Değerli okurum, deneyimsizlikten, acemilik ve tadını alamamaktan. Bence işler doğru gidiyor. Dengeyi bozsan ne olacak? Üç, beş ay çalsın sazlar, oynasın kızlar, halay çeksin erkekler. Ya sonra? Onun üzerine çok gitme. Zorlama sakın. Bir gün olmuyor dediğin olacak ama bu kez onsuz olmuyor diye tutturacaksın. Bütün değerlerin bozulacak, sıkıntı çekeceksin. Ailenle aran bozulacak. Aslında onlar da bir şeylerin farkındalar. Not: Bir de yaşını yazıverseydin.

Haberin Devamı

Kız hamile olabilir mi?

20 yaşındayım. Sevgilimle 20 gün önce ilişkiye girdik ve vajinasına boşaldım. 20 gün sonra tekrar birlikte olduğumuzda canı yanıyordu. Sizce bu gebelik belirtisi mi?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birleşmede gebelik şansı hem sıfırdır, hem de yüzde 100'dür. O belli olmaz. Gebelikten dolayı acıma olmaz. O vajina kaslarının esnekliğini kazanana kadar direnmesinden kaynaklanır. Hadi ben sana falcılık yapayım. Arkadaşın gebe değil.

Çok istekliyim

25 yaşında, 3 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik, bir kızımız var. İkimiz de seksi seviyoruz ama ben çok istekliyim, hep tekrarını istiyorum. Aklıma cinsellik gelince kendimi zor tutuyorum. Eşimi aldatmak istemediğim için mastürbasyon yapıyorum. Bu alışkanlık mı? Psikolojik bir sorun mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğin ilk yılları böyle olur desek de bana göre yine olmaz. Kadına yazık. Senin de iradene bu kadar yenik düşmen hoş değil. Bir defa mastürbasyonu unut. Gül gibi karın orada. Ama "mastürbasyon yapmıyorum cinsel coşkularımı da hep karımla gidereceğim" deyip eşini de pişman etme. Zaten yeni doğum yapmış. Doğanın o yüce savaşından başarıyla çıkmış, sana bir kız çocuğu vermiş.

Haberin Devamı

Eşim tatmin edemiyor

40 yaşında, 4 çocuk babasıyım. Eşimle haftada 4 defa ilişkiye girmemize rağmen doymuyorum. Her gün ilişki istiyorum. Ama eşime kalsa ayda 1- 2 defa olur. Arada kaçamak yapıyorum ama öğrenirse diye de korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, eşini çok sev. O sana 4 çocuk vermiş. Sakın azıp şımarma. İnsanların ölçüleri vardır. Haftada 1-2 senin yaşın için idealdir. Kadını zorlama. Dışarıdaki kadınlar risk faktörüdür. Bu risk eve taşınabileceği için ayağını denk al. Kuyunuz kurumasın ve suyunuz bereketli olsun ama huyunuz da berrak olsun lütfen. Aile mutluluğunuzu bulandırmayın. O su bulanırsa ürolog ürolog koşarsınız.

Niye böyle yapıyor?

20 yaşında kızım. Vajinamın yanlarında sivilce gibi bir şeyler var. İçinden de iltihaba benzer bir sıvı akıyor. Erkek arkadaşımı çok seviyorum. Tek kötü huyu her buluşmada öpüşmek istemesi. Sevgilim sürekli beni arzuladığını söylüyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, o sivilceler cilt hastalıkları uzmanı tarafından yok edilir. Arkadaşının duyguları doğaldır. Ona yanıt verip vermemek sana kalmış bir iştir. Ama asıl işin zoru ya da kötüsü o arkadaşın sana karşı hiç cinsel ilgi duymasaydı ve birbirinden vazgeçemeyen bir çift olarak evlenseydiniz işte o zaman dağ kadar bir sorun olurdu.

Hemen boşalıyorum

34 yaşındayım. 6 yıllık evlilik sonrası boşandım. Şimdi ereksiyon olduktan hemen sonra boşalıyorum. Üroloğa gittim, tahliller yaptırdım, bir şey çıkmadı. Aynı sorunu yaşarım diye evlenmeye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. İkinci evliliğinde de devam edeceğini sanıyorum. Bunun için evlilikten vazgeçilmediği gibi, erken boşalma tedavi edilebilir bir sorundur. Her iki yönde de kafana takma. Normal, olması gereken yolda yürü. Bu yolda yürürken önüne çıkacak engelleri düzeltmeyi de biz uzmanlara bırak.

Karım mutlu değil

52 yaşındayım. Son 1 yıldır cinsel ilişkide geç boşalıyorum. Eşim hiç memnun değil, artık ilişkiye girmeye çekiniyor. Bu sorunun ilaçla tedavisi mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına başvurmanı öneriyorum. Prostata bakılmalı, alkol alıyorsan önlenmeli. Şeker hastalığın varsa bilinmeli. Sinirsel donanımında bir sorun varsa bu da elbette giderilmeli. Her şey yolunda ise bu yemeğe biraz fantezi sosu katılabilir. Onu da siz bulun.

Orgazm olamıyor

26 yaşındayım. 8 ay sonra evleniyoruz. Biz nişanlımla 1.5 yıldır cinsel ilişkiye giriyoruz. Ama nişanlımın orgazm olmadığını hissediyorum. Nasıl yardımcı olursunuz?

CEVAP

Değerli okurum, aynen yola devam. Zamanla nişanlın vajinal orgazma alışacak. Vajinasından belki zevk aldığını ama o yoldan orgazm olmadığını sanıyorum. Bunların hiçbiri sorun değil. Pek çok kadında görülen olaylar. Önünüz açık. Yanlış bir şey yok.

Nasıl kurtulabilirim?

19 yaşındayım. Yaşadığım yer turistik. Bu yüzden çok kızla tanışıyorum. Birçoğuyla cinsel ilişkiye giriyorum. Bunun sonu nereye kadar? Kurtulmak için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bunun sonu sosyal, psikolojik, duygusal, vicdansal uçurum kadar. Bu uçuruma gelince sendeleyeceksin.

Neden geliyor?

23 yaşındayım. 1 aydır bir kızla çıkıyorum. Onunla baş başayken, elini tutarken cinsellik düşünmediğim halde penisimden meni geliyor. Eve gidince kontrol ediyorum, bir miktar meni var. Acaba bu sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığın şey meni değil. Halk arasında söylenen zevklenme suyu. O senin cinsel sağlığının işareti. Bu nedenle kendine dert edinme.

Damarlardan mı?

Testislerimdeki damarlar belirgin, neden? Bir ay mastürbasyon yapmayınca testislerim ağrıyor. Bunun damarlarla ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, adı varikosel. Şu anda onun zararı yok. Evlendikten birkaç yıl sonra çocuğun olmazsa varikosel ameliyatı olursun. En doğrusu bir üroloğa gitmen.

GÜNÜN SÖZÜ

Özgürlüğünü boğan yağlı urganlar istemiyorsan eğer ayağa kalkmayı ve başını dik tutmayı öğren. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder