Dr. Haydar Dümen Kıskançlık yıkar geçer
HABERİ PAYLAŞ

Kıskançlık yıkar geçer

İki kişinin birbirini sevmesi, hayatı paylaşmaya çalışması güzel de işin içine kıskançlık girerse her şey tepetaklak olur. Sevdiğiniz kadını ya da erkeği kıskanabilirsiniz. Ama bunu onu kısıtlayarak yaparsanız sizden uzaklaşır. Onu sevdiğinizi ve değer verdiğinizi tatlı tatlı gösterin.

Bana kızdı

22 yaşında kızım. Sevgilim 32 yaşında, daha önce evlenip ayrılmış. 2 yıllık ilişkimiz var. Birlikte olmak istedik, ereksiyon olmadı. Hiçbir şey demedim. O günden beri benden sürekli kaçıyor. Beni çok sevdiğini söylüyor ama kötü davranıyor. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, erkek gözünde büyüttüğü, saygı duyduğu, çok beğendiği kadın karşısında bu tabloyu daha sık yaşar. ‘Mahçup olursam’ kuşkusu ereksiyonu engeller. Erkek arkadaşının bir şeyi yok. Senden kaçması kendine güveninini yitirmesinden.

Çok üzerine düşüp işi başından kavgaya dönüştürürseniz geleceğinizin önü açılacağına kapanır. Beklemede kal, ona sıcak davran. Beni rahatsız eden, erkeğin seni suçlar tarzda gönlünü kırması. Keşke bu noktalara gelinmeseydi ve ilişkinin büyüsü bozulmasaydı. Sakin olursan o yara daha çabuk kabuk bağlayabilir.

Zararı var mı?

18 yaşındayım. Çok kızla birlikte olmak istiyorum. Afrodizyak kullanmış gibiyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bu kadar istek ve mastürbasyonun zararı olabilir mi? Haftada kaç kez mastürbasyon yapmalıyım?

CEVAP

Bana bak sersem kafa. Beyninin içinde bir gram akıl varsa önce gözünü aç, etrafa bak. Daha dün ergenliğe girdin. Herkes senin domates tarlan mı? Seçip kopar kopar ye. Sahibi elini de, belini de kırar. Alamadın hızını, geç odaya varsa da yoksa da mastürbasyon.

Oğlum anan ağlar. Hadi yavrum, ne zorluklarla büyüttü seni. Önce anan ağlar sonra senin organın ağlar. Daha sonra karın ağlar. Hadi bakayım doğru evine, annenin kucağına.

Zarım esnekmiş

18 yaşında kızım, nişanlımı seviyordum. Onunla nadir de olsa ilişkiye girdik. İlkinde değil ama sonraki ilişkilerimizde biraz kan geldik. Nişanlım doktora götürdü. Doktor “Zar esnek” dedi. Nişanlımı kaybettim. Şimdi beni başkasıyla evlendirmek istiyorlar. Ne olur yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, zar yok olmuyor, yerinde. Bir yelkenli sandal düşün. Yelken yırtıldı. Ama yırtılan parçaları direkte duruyor. Tıpkı onun gibi. Yırtılmadı zaten duruyor. Zarın parçaları orada kalıyor. Zarının da esnek olduğu anlaşılıyor. Buna şans dersek, şans senden yanaymış. Ama evlendiğin zaman bu zar kanayabilir de. Çünkü erkeğin penis boyutları ve hareketleriyle de ilgilidir bu tür kanamalar.

Kanama olmadı

20 yaşında kızım. 3 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım var. Onunla ilişkiye girdim. Ama şimdi pişmanım. Sürekli tartışıyoruz ve beni deli ediyor. İlk birleşmede canım yandı ama kanama olmadı. Kızlık zarım geride mi? Ancak doktor mu bozabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın geride değil. Esnek diye kanamadı. Ama sen ruhunu kanatıyorsun. Yakında yaralar açılacak, onarılmayacak. Bu kadar kıskanç erkekle hayat paylaşılmaz. Gecen, gündüzün zehir olur. Önünde çok uzun yıllar var. Uyum içinde olmayan evliliklerin herkese zararı var. Bu varlara bir de mutsuzluk ve depresyonu katarsan hayat çekilmez olur. Bu bahçede de çiçekler yani çocuklar solar. Kimliğini bulamaz.

Haberin Devamı

Kocam kısır mı?

Eşim 48 yaşında, 3 yıldır beni aldatıyormuş. Onlardan hastalık bulaşmış. Antibiyotik kullandı. Akıntıyı bana da geçirdi, tedavi oldum. Eşim kısır olmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kocan önce cildiye sonra üroloji uzmanına gidecek ve orada da sperm tahlili ve kültürü yaptıracak. İltihap ya da başka bir sorun varsa bunlar tedavi edilir. Ama bu işlemlerin sonunda kocanda hastalık bulguları görülüyorsa kesinlikle senin de bir kadın-doğum uzmanına başvurman iyi olur. Bunlar ciddi sorunlar. Sağlığınız için daha özenli ve daha bilimsel yol izlemek doğru olandır.

Eşimde istek yok

İki yıldır evliyiz. Cinsel ilişkimiz sağlıklı değil. Bu nedenle aradan aylar geçiyor ama karımda istek olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eşini cinselliğe alıştıracaksın. Tekniğini çok iyi bilip onu kullanacaksın. Asıl önemlisi zaman çok önemli. Sabırlı olacaksın. Başka bilgiler edineceksin. Bütün bunların sonunda hâlâ sonuç alamazsan, bir kere de uzmandan yardım isteyeceksin.

Suçlu hissediyorum

19 yaşında kızım. 6 aydır ilişkim var. Erkek arkadaşım sürekli cinsellikten bahsediyor, öpüşmek istiyor. Ben onu daha iyi tanımak istiyorum. Onunla öpüştüm ve kendimi suçlu hissediyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, sen doğru yoldasın. Aynen devam et. Evlenirseniz zaten uzun yıllarınız olacak, sekse doyacaksınız. Öpüşmeyi büyütme. Neden suçluluk duyacaksın ki? Bu doğa kanunu, bu kadarcık olur. Hiç öpüşmeden evlenmek olmaz.

Soğuyorum

19 yaşındayım. Kızlar çok ilgi gösteriyor, her buluşmamızda ilişkiye girmek istiyorlar. Ben artık ilişkiye girmek istemiyorum. Gerçekten soğuyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, sebebi erken çıktığın bir yolda dış dünya ile iç dünyanın dengelerini kuramamandan kaynaklanıyor. Her şey senin istediğin gibi olacak. Ortada sorun yok. İstersen kıza veda öpücüğü konduruver, daha da üstüne gitme.

Küçülmez mi?

26 yaşındayım. Penisim 22 santim. İki hafta sonra düğünüm var. Beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Ameliyatla biraz küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur.

BÖYLE SORU YOK!

Sekse doymuyorum

25 yaşındayım, aslanlar gibiyim. Aklım fikrim sekste. Canım her an istiyor. Fırsat buldukça yapıyorum da. Ama doymuyorum. Bu halim ne olacak?

CEVAP

Okurum, halin gözümün önünde. Böyle atlaya zıplaya takla atıp, tekme ata ata 5 yıl daha geçecek. Sonra onca şanssızdan biri ‘mal bulmuş mağribi’ gibi sana sarılacak. İlk yıl kadının üzeri şekerle kaplı ihanet drajesini yutacak. İkinci yıl, mailinde çözemediği notlar bulacak.

İçi bulanacak ama içindeki umuda toz kondurmayacak. Üstelik hamile de. 3’üncü yıl sakin geçecek. Doğum olacak ama adam eve dama uğramayacak. Ev problemli, dışarısı renkli. 5’inci yıla gelirken bir gün kapının zili çalacak, bir boşanma celbi gönderilecek. Her iki tarafa da geçmiş olsun.

GÜNÜN SORULARI

Benimki gelişmedi

20 yaşında, 1.80 boyunda, 80 kiloyum. Penisim 10 santim. Kıllanma normal ama penisim gelişmedi. Utanıyor, doktora gidemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, asıl sorun boy pos ise önce ereksiyon halinin ölçüsünü yazmalıydın. 10 santimi buluyorsa yakınma, çekinmeden evlen. Sorun sadece boy ise normalsin. İşte doktora da geldin. Bu yaş evlilik için değil, arkadaşlık için güzel. Ayrıca vatana, millete biraz hizmet zamanı.

Okulun varsa sınavlara çalış, kendini var et. Oku, öğren ve toplum içinde rahatça söyleşi yapabilecek hale gel. İşte o zaman tekrar yaz. Hep belden aşağısını düşünme, yukarıda bir kafa ve içinde beyin var, onu besle.

Kız AIDS mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve kan geldi. Acaba kız AIDS olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, neden AIDS olsun? Nesinden şüphelendin? Bir garip çocuklarsınız. Kan gelse, ‘AIDS mi, başka şey mi?’ Gelmese, ‘Kız değil mi?’ Doğanın özelliklerini bilerek bilinçli bir yorum aklınıza gelmiyor mu? Hep bir kuşku, ‘Bunun altında ne var?’ tedirginliği ama cinsel ilişkiye gelince maşallah mekanizmaları şakır şakır işletiyorsunuz.

Kızı düşünen yok. O başına yağan karı kendi eritsin bencilliğiyle hep kendinizden yana yorum yapıyorsunuz. Sizinki can da onunki patlıcan mı?

GÜNÜN SÖZÜ

Nankör 5 dakika önce yüzünüze gülen, 5 dakika sonra arkanızdan kuyunuzu kazanandır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder