Dr. Haydar Dümen Kullanmasını öğrenin
HABERİ PAYLAŞ

Kullanmasını öğrenin

Büyük penis erkeklerin hayali ama asıl sorunu kadın yaşıyor. Çünkü cinsel ilişkiden zevk almak yerine acı içinde kıvranıyor. Kadın cinsellikten soğuyor, eşinden gün geçtikçe uzaklaşıyor. Bu yüzden sahip olduğunuzu idareli kullanın ki kimsenin canı yanmasın, işler de iyice karışmasın.

Kız hamile mi?

18 yaşındayım, 1 hafta önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik, dışarı boşaldım. Aradan 5 dakika geçtikten sonra devam ettik. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı? CEVAP Değerli okurum, belki. Belki evet, belki hayır. Belki hiç. Keşke bilseydim. Erken boşalmam var 27 yaşında, 1 çocuk babasıyım. Erken boşalmam var. Ne olur bana bir çare bulun.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı tedavi ediyoruz. Bunu defalarca yazdım. Harekete geç, kadınını üzme, cinselliğin tadını çıkar.

Zevk suyu geliyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla telefonda konuşuyoruz. Normal konuşurken bile benden zevk suyu geliyor. Yanına gittiğimde el ele tutuşunca penisim sertleşiyor. Sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Yardımınıza ihtiyacım var.

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok ki yardım edeyim. İşin doğası böyle. Sende de bezler fazla çalışıyor. Ne yapalım? At senin, araba senin. Dizginler elinde. Yanlış yapma.

Büyütmem mümkün mü?

20 yaşındayım. Penisim 16-17 santim. Bu uzunluk cinsel hayatımda sorun yaratır mı? Biraz daha uzun olmasını istiyorum. Büyütmem mümkün mü? Arkadaşlar “İlişkiye girdikçe uzar” diyorlar. Mastürbasyon yaparken birkaç dakika içinde boşalıyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma adayısın. Penisin anatomi kitaplarının verdiği 15 santimden uzun ama sen daha uzununu istiyorsun. Uzun olunca ne yapacaksın onu anlamadım. Boy uzatmak için seks yapılsaydı, çok yapanlarınki 40 santime çıkar. Yapmayanlar da küçük kalırdı. Böyle saçma soruları nereden buluyorsunuz anlamadım.

Heyecanlıyım

18 yaşındayım. Daha önce cinsel deneyimim olmadı. Bunu yaşamayı düşünüyorum ama biraz heyecanlıyım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bütün gençler, kızlar, erkekler ilk birleşmelerde ya da aşk konu olunca heyecanlanır. Konuşmasını bile şaşırır. Doğallıklarını yitirirler. Kalp çarpıntıları artar. Ama ne güzel şeylerdir. Günün birinde onları bulamayınca “Ahh” der o günleri ararsınız. Heyecanı yaşamak, aşkı yaşamak kadar güzeldir. Kendinle fazla hesaplaşmadan, sorgulamadan zamana bırak, her şeyi öğreneceksin.

Haberin Devamı

Biraz küçülemez mi?

25 yaşındayım, penisim gerçekten büyük. Evlenmek istiyorum ama bu konu beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Biraz küçülmesi mümkün değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, düşün yavrum, uzun uzun düşün. Evlendiğin zaman bir çare ararız ama ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis kadın için zorluk yaratacaktır. Sakin, yavaş ve nazik ol. Gerekirse bir uzmana gider, teknik öğrenirsin. Kolay gelsin, mutluluklar.

Aşırı istekliyim

18 yaşındayım. Cinselliğe karşı çok istekli ve arzuluyum. Kendimi tutamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapıyorum, normal mi?

CEVAP

Normaldir yavrum. Doğa bunun kuralını ve adını böyle konmuş. Yalnız mastürbasyonu azalt. Haftada 2 günle idare et. Beslen, spor yap. Büyüdüğün zaman kadınların gözünde istenilen, beğenilen bir tip ol. Bu hem beden hem kimlik bakımından olsun ki birbirini tamamlasın. Hadi bakalım yolu gösterdim.

Haberin Devamı

Neden böyle geniş?

Nişanlımla ilişkiye girdik ama hiç tat almadım. Çünkü partnerimin vajinası çok geniş. Penisim normal boyutlarda ama onun içinde kayboldu. Nişanlım çok zayıf, bununla ilgili olabilir mi? Acaba ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, nişanlının kıymetini bil. Her işi bitirmişsin, boş işlerle uğraşıyorsun. Zamanla her şey yoluna girecek.

Süre uzatılır mı?

Bir yıldır nişanlıyım. Eşimi erken tatmin etmek için ya da ilişkinin uzun sürmesi için ilaç ve benzeri şey kullanabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, acele etme. Hele bir evlen. Zamanı gelince düşünülecek ve çözümlenecek olaylar bunlar. Şimdilik erken.

Kanamış olabilir mi?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım parmağını vajinama soktu. O sırada 4-5 damla duru kan geldi eve gidip tekrar baktığımda iç çamaşırım da kan lekesi vardı. O sırada erkek arkadaşımın tırnağı derimi acıtmıştı. Acaba o kan deriden mi yoksa zarı ile ilgili mi?

CEVAP

Okurum, herhalde kızlık zarın zedelendi. Umarım normal bir cinsel birleşme sırasında kanaman olur. Belki de dediğin gibi başka bir yerden kan gelmiştir. Bütün bunlar uzaktan bilinmez. Bana göre unut bu yaşadığın olayı.

Her gün yapıyorum

25 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Ama her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba ileride baba olmakla ilgili bir sorun yaşar mıyım? Yani mastürbasyon yapmanın bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, baba olursun, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayın 2-3’ü aşmasın. Takma kafana.

Hasta mıyım?

23 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken erken boşalmıyorum ama ilişkiye girerken çok erken oluyor. Sizce sorun nedir? Bu bir hastalık olabilir mi?

CEVAP

Okurum, hastalık değil, zamanla alışacak. Yeni bir şartlanma oluşacak. Şu anda verdiğin referanslar iyidir. Keyfine bak, kafana takma.

BÖYLE SORU YOK: Çok sinirli oldum

40 yaşında kadınım. 12 yıllık evliyim, 8 yaşında oğlum var. 5-6 ayda bir kez birlikte oluyoruz. Bu yüzden çok sinirliyim. Tedavisi var mı? Nereye başvurayım?

CEVAP

Sevgili okurum, ‘Zordur zor’ diye yakınmalı bir tekerlememiz vardır. Hayatın kendisi zordur. Yine de bu güzel dünyada direneceğiz ve zorlukları yeneceğiz. Ama hakkını yemeyelim ki senin işin de zordur, zor. Zorluğu aşıp esenliğe geçiş kapısının anahtarı sevgili eşinin elinde.

Kim bilir ya paslanmış ya da yalama olmuştur. Oysa kilit pırıl pırıl duruyor. Belki adamının bu kapıyı açmaya niyeti yok. İşte yeni bir zorluk daha başladı. Sen gittin uzmanlara, ‘Kusursuz, sağlam’ belgesini aldın. Eşin de çare aramak için seninle gelecek mi? Sanmam. Bu nedenle işin zordur zor.

GÜNÜN SORULARI

İlişkiden soğuyorum

Her çıktığım kızla evlenmek istiyorum ve ilişkiye giriyorum. İlişkiye girdikten sonra soğuyorum. Ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızlara niye kara çalıyorsun? Harem mi kuracaksın? İyi de yavrum, sen bu kızları nereden buluyorsun? Anladım, sen rüya çapkını ve hayal sapkınısın. Kızlar sıraya giriyor, sana altın tabakta bal mı veriyorlar? Yaşın kaç, başın kaç? Bu gidişle başında saç kalmayacak. Çünkü rüyanda sana bal veren kızlar, bir gün o saçlarını yolacaklar. İşte o zaman kaç. Kaçarken çıkmaz sokaklara girme, postu deldirtme.

Ya ayrılırsak?

21 yaşındayım. Üç yıldır ilişkim var. kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Evlenmeyi düşünüyoruz ama ilişkiden sonra ayrılırsak ya da bana bir şey olursa onun ortada kalmasını istemem. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, zor bir durum. Bunu kız arkadaşınla konuş. Ailenin evlilik bakımından nabzını yokla. Evlilik sorumluluklarını taşıyacak durumdaysanız, aşkınıza inanıyor ve kendinize güveniyorsanız ne yapalım? Sizi biz tutamıyoruz. Bütün bu saydıklarım olumsuz ise, tabii ki senin korktuğun olur. Kız arkadaşın ortada kalır. Sonradan yine evlenir ama bu yaptıklarınızın izi de yaşam boyu silinmez. Bence de böyle bir sorumluluğun altına girilmez.

GÜNÜN SÖZÜ

Kötü gücün silahı zorbalıktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder