Dr. Haydar Dümen Kullanmayı öğreniverin
HABERİ PAYLAŞ

Kullanmayı öğreniverin

Kadın, erkek gibi büyük penis hayali kurmuyor çünkü cinsel ilişkiden zevk almak yerine acı içinde kıvranıyor. Bu durumda kadın cinsellikten soğuyor, eşinden gün geçtikçe uzaklaşıyor. Bu yüzden sahip olduğunuzu idareli kullanın ki kimsenin canı yanmasın, işler iyice karışmasın.

Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca zevk almıyorum. Doktora gitmeye de utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bünye sorunu. Altında psikolojik nedenler yatıyor olabilir. Ama bu sorunun başına dert açacağını sanmıyorum. Ayrıca olayların üzerine gidip kendini zorlaman yarar sağlanmaz. Bence kız arkadaşlarına olan ilgini duygusal ve dostluk yönünde geliştir. Belki de psikolojik yaşın mastürbasyon sınırına gelmedi. Biraz bekleyelim ama dert etmeyelim.

Haberin Devamı

Çok isteksizim

26 yaşındayım, 2 aydır isteksizlik yaşıyorum. Sadece sabahları ereksiyon oluyorum. Gün içinde zorlasam da bir türlü sertleşmeyi sağlayamıyorum. Acaba sorunum psikolojik mi? Üç ay sonra evleneceğim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sorun diye bir şey yok. Bana göre senin organ, beyninden daha iyi. Kendi dengelerini kuruyor. Üç ay sonra evlenecek bir delikanlının sokakta her gördüğü kadına, kıza penisi sertleşirse biz buna iyi bakmayız, hatta kızarız. Ama senin penisin maşallah terbiyeli. “Hayır, ben artık düzene gireceğim. Evde beni bekleyen yuvama tertemiz gireceğim. Onu incitmeyeceğim” diyor. Ona kulak ver, duyacaksın.

Dokunursam oluyor

Ben sürekli mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Yaptıktan sonra da pişmanlık duyuyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim? Ayrıca ilişki sırasında ancak elimi penisimi değdirirsem boşalabiliyorum. Sürekli mastürbasyon yapmamım etkisi var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun etkisi var. Korkarım ki evlendiğinde de aynı olayı yaşayacaksın. Kadını yatak odasına kapatıp çaktırmadan banyoya kaçacaksın. Böylesini çok görüyoruz. Yani arada bir dışında mastürbasyon yapmayıver.

Hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif vajinasında kaldı. Prezervatifin içinde spermler vardı. Spermler sevgilimin vajinasına gitmiş midir, hamile kalabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, gitmiş de olabilir hamile kalmış da olabilir. Şu anda beklemedesiniz. Bir süre sonra adetini görmezse sorun var anlamına gelir.

Bulamıyorum

47 yaşındayım, evliyim. 96 kiloyum. İki oğlum var ama cinsel organım çok küçük. Hatta bazen penisimi bulamıyorum. Sertleşmiş hali 6 santim, kasıklarımda yağ var. Sizce ondan mı? Yağı aldırabilir miyim? Büyütmek için ilaçlar satılıyor, faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, önce ilaçların faydası olmadığını söyleyeyim. Sonra da kasık yağlarını aldır. Kilo alma çünkü orada yağ birikecek. Yağları aldırtıktan sonra kilo vermeye devam et. Göbek yağların erisin.

Neden bu kadar büyük?

27 yaşındayım. Penisim 22 santim. Yakında düğünüm var. Beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Ameliyatla küçültme imkanı yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur. Tıbbi adı megalopenis olarak anılır. Kadın için zorluk yaratır. İlk birleşmeyi 1 haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz. Ameliyatla küçültmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.

Haberin Devamı

Ya vajina genişlerse?

11 aylık evliyim. Eşimle çocuk istiyoruz ama ben korkuyorum. Doğumda vajina genişliyormuş. Bunu kafaya takıyorum. Ne kadar genişliyor ve düzelme şansı yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, genişlerse ameliyatla düzeltirsin. Ama vajina da çok dar bir organ değildir. O doğuma programlanmış. Her şey ona göre hesaplanmış, yorumlanmış. O kendi esnekliğini korur, kazanır. Ama müdahale gerekirse de onu ileride yaptırırsınız.

Kısır mı oluyorum?

29 yaşındayım. İki hafta önce bir şey oldu. Sertleşme sağlayamadım. Ama boşaldım. Hayat kadınları ile denemem olumsuz sonuç verdi. Bana ne oluyor, kısır mıyım?

CEVAP

Okurum, hiçbir şeyin yok. Her zaman olabilen, bedenin kendi özerkliğiyle ilgili fizyolojik bir sonuç. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak. Stres yapma.

Kısaltmak mümkün mü?

22 yaşındayım. Penisimin boyu 20 santim ve rahat edemiyorum. Bunu kısaltmanın bir yolu var mı? Bir de ben 2 aydır kendimden yaşça büyük bir kadınla birlikteyim. Sadece ilişkiye giriyoruz, aramızda aşk yok. Sadece zevk için benimle olduğunu söylüyor. Neden kadınlar böyle yapıyorlar?

CEVAP

Okurum, penisin sınırları zorlamış. Evlendiğinde eşini zorlamadan, üzmeden idareli kullanırsın. Ziyafet sofrası bulmuş, karnını doyurup gidiyorsun. O yemeğin nasıl piştiğini de bana soruyorsun. Onu pişirene sorsan daha iyi edersin.

Geneleve gideyim mi?

19 yaşındayım. Penisim 15 santim ve biraz eğri. Kız arkadaşlarımla bir şeyler yaşadım ama ilişkiye girmedim. Zamanı geldi mi sizce? Genelevi düşünüyorum, ne dersiniz?

CEVAP

Okurum, genelevi düşünmeyi sürdür. Onlar oradan kaçmıyorlar. Kız arkadaşınla ilişkiye girmeden önce genelev gibi bir kere değil, 10 kere, 100 kere düşün. Kimseyi incitme. Yaşınız gereği estetik flörtler olabilir. Önünde uzun yıllar var. Önce ruhunu besle, sonra duruma göre bir yol çizersin. Penisinin eğriliğini de kafana takma, hiçbir sorun çıkmayacak.

Böyle soru yok!

Kocam yanlış anlar mı?

28 yaşında kadınım. Sürekli eşimle olmak istiyorum. Ne isterse yapmaya çalışıyorum, zevk alıyorum. Eşimin de zevk aldığını düşünüyorum. Bazen “kocam yaptıklarımı yanlış anlar mı?” diye düşünüyor, orgazm olamıyorum. Fazla istekli olmamı kocam yanlış anlar mı?

CEVAP

Kızım, cinsellikte birçok kadını sollamış, bayrağı en önde tutan biri olarak ideal hale gelmişsin. Ne iyi ki, kadınlar arasında senin gibi kocasını mutlu edecek canlı ve ateşlileri var. Senin gibi, evde kocasına tapan, sevdiği için dokunur dokunmaz orgazm olan kadını erkek niçin yanlış anlasın?

Öyle bir şey düşünürse kulaklarını çekerim. Haklısın. Erkeklerin gücü sınırlı, fazla ateşli kadınlarına karşı biraz kaçak güreşirler. Yavrum, adamın sana yetişemiyor. Sen kocanın elini bırakma. Keyfine bak, doğana ters düşme, koşuya devam et.

Günün soruları

Kızlık zarım bozuldu mu?

22 yaşında kızım ve cinsel ilişkiye girdim. Erkek arkadaşım yaklaşık 10 santim kadar içime girdi ama kanama olmadı. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, şu anlattıklarına bakarsak kızlık zarın esnek yapılı. Bundan dolayı kanama olmadı. Sen kalkıp yazıyorsun ve 10 santimden bahsediyorsun, “Sonra da kızlık zarım bozulmuş mudur?” diye soruyorsun. Ben de diyorum ki “Kızım, bu ne perhiz ne lahana turşusu.” Anlayabilene aşkolsun.

Dokununca boşaldım

18 yaşındayım, erken boşalıyorum. Kız arkadaşım soyundu, sertleşme oldu. Ama dokununca hemen boşaldım. Seksten hiç zevk almıyorum. Acaba erken boşalmayı nasıl geciktirebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik erken boşalmaya devam. Devam ki daha ana kanala girmeden senin tependeki ve eteğindeki taşlar dökülsün. Ve ileride gebelik mebelik taşları başına yağmasın. Korucuyu meleklerin var ki seni de korumaya almışlar, daha riskli aşamalara gitmeye engel olmuşlar. Ya da bir de otoban girseydin? Oh ne ala, başardım diye gaza bassaydın? Spermler de aralarında yarışa katılıp biri yumurtaya varıp içeri dalıverseydi? Var ya senin 19 yaşında hayatın sönerdi.

Günün sözü

Nankörlük kalbinize bir hançer gibi kalbinize saplanmışsa, yapacağınız en iyi şey onu saplayan eli unutmaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder