Dr. Haydar Dümen Kurtulun bu takıntıdan
HABERİ PAYLAŞ

Kurtulun bu takıntıdan

Gün geçmiyor ki bir erkek cinsel organını nasıl büyüteceğini sormasın. İnternette satılan haplar, verilen reklamlar inandırıcı değil. Biraz kendinize güvenin, emin olun. Cinsel organ 10 santimi geçiyorsa sorun yok, asla yaya kalmazsınız. Eşiniz de sorun çıkarmaz. Çünkü fazlası can yakar.

Boşalamıyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalıyorum ama sekskte olmuyor. Bu mastürbasyon alışkanlığından kaynaklanıyorsa ne yapayım?

CEVAP

Okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. En az 6 ay-1 yıl boyunca kendi kendine telkinde bulanacaksın. Asla “İradesizim, güçsüzüm” diye aşağılık kompleksine girmeyeceksin. Bir alışkanlık süresini de göze alacaksın. Gerisini önce doğaya sonra uzmana bırakacaksın.

Haberin Devamı

Başarısız oluyorum

23 yaşındayım, cinsel ilişkim olmadı. Çok mastürbasyon yapıyorum. Bu derslerdeki verimimi düşürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, alışkanlıklar böyledir. Herkes aynı şeyden yakınır. Sigara, alkol, kumar, çapkınlık. Tek ilaç; irade. İrade başlagıçta zayıftır ve yenik düşer. Bu durumda kişi kendini teslimiyete hazırlar. Bak yavrum, haftada 1 sayı azaltsan, 10 haftada 10 sayı eder. İşte yolun bu.

Hiç ilişkiye girmedim

23 yaşındayım. Haftada 1, en fazla 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Ama meni katı ve şeffaf. Arkadaşım “Çocuğun olmaz” diye beni korkuttu. Doktordan çekiniyorum. Hiç ilişkiye girmedim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o arkadaşın profesör falan mıydı? Benim demeyeceğim şeyler söylediğine göre benden epey ileri olmalı. Her neyse, her şeyin olacak. Sakın ha, çok çocuk yapma, 2-3 yeter. Ama karşı cinsle ilişki zamanın da gelmiş, onun da koşullarına uyarak kimsenin de vicdanını oymayarak biraz antrenman yapabilirsin.

Orgazm olmak istiyorum

6 yıldır cinselliği yaşıyorum. Bir türlü orgazmı yaşayamıyorum. Neden bir türlü vajinal orgazmı yaşamıyorum?

CEVAP

Sevgili okurum, haklısın ama bu sadece senin yapabileceğin bir şey değil. Vajinal orgazm erkekle de ilgili. Süre, yaklaşım, pozisyonlar falan. Sen biraz sabırlı ol, kafana takma. Vajinal orgazm olma ihtimalini aklına getiren fantezileri uygulayıver.

Haberin Devamı

Spermler dışarı çıkıyor

İlişkide boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Okurum, normaldir, doğaldır. Vajinanın içinde meniyi depolayacak kese yoktur.

Öpüşmeyi sevmiyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Sevgilimle öpüşemiyoruz bile. Bazen öpüşüyoruz. Onu da ben kırılmayayım diye yapıyormuş. Cinselliği istemesi için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, yapacağın bir şey yok. Evlilik koşullarında düzelebilecek bir sorun. Bazı şeyleri ayrıca öğrenecek. Evlenirseniz profesyonel bir yardım gerekebilir.

O sıvı neden akıyor?

Cinsel organımda devamlı sarı renkte bir sıvı akıyor. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili bu işin sonucunu bildirir. Prostat da iltihap olabilir. Meni muayenesi gerekebilir. Hadi bakalım kötü bir şey ise kronikleşmeden hemen doktora.

İsteğim kaçtı

18 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Geçen hafta ilişkiye girdik, boşalamadım. Kız arkadaşım dalga geçti. Bütün isteğim kaçtı.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Zamanı gelince, iyi ortamlar oluşunca ve sen alışınca makine tıkır tıkır işleyecek. Ayrıca da biraz geç boşalman ileride hem senin hem eşinin imdadına yetişecek.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

12 yıllık evliyim ve 38 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Birçok kez doktora gittim ama “Psikolojik” dediler. İlaçla geçmedi. Artık sertleşmeden boşalıyorum. Son 1 yıldır ilişkiye karşı çok istekliyim ama penisim yokmuş gibi duruyor. Bir de eğrilik var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Birinci aşamayı hallettik. İkinci aşama düzenli bir cinsel yaşamın olmadığından senin cinselliğin zikzaklar çiziyor. Öyle sanıyorum ki erken boşalman tedavi edilirse sistem kendini düzene sokar. Bu arada da gereken ayrıca yapılır. Hiç tedirgin olma. Önünde daha uzun yılların var.

Haplar işe yarar mı?

29 yaşındayım. Penisim 11 santim ve ince. Kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum ama dalga geçecekler diye korkuyorum. Penis büyütücü haplar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, haplarla penis büyümez. Penis ancak ameliyatla 1-2 santim büyür. Bu da senin için gerekmez. Artık zamanı gelmiş, evlenirsen uygun da bir eşle hiçbir dert olmadan evlilik sürer.

Kızlık zarım yırtıldı mı?

18 yaşında kızım. 2 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, biraz kan geldi. Ardından da kahverengi bir sıvı gördüm. Kızlığım bozulmuş mudur? İleride evlendiğimde hamile kalabilir miyim? Kızlık zarım tekrar düzelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığının yaralandığını sanıyorum. Tam yırtılma olmamış olabilir. Yine de ortada bazı kuşkular var. Zar kendini onarmaz. Bana öyle geliyor ki evlendiğinde yeniden kanayacak.

Riskim var mı?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Sevgilim vajinamın üzerine boşladı. Ertesi gün adet gördüm. Hamile kalma riskim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalmadın. Gözün aydın. Bu bir uyarıdır. Dikkat et.

BÖYLE SORU YOK!

Fantezilerim bitmiyor

23 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Her kadınla ilgili fanteziler kuruyorum. Dengemi kaybetmek üzereyim. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, her kadınla bu fantezileri uzaktan ve tek taraflı yapıyorsun. Kim bilir ne geniş bir hayal gücün var. Keşke edebiyat dalında bir fakülte bitirseydin de dünya yazarı olup Nobel ödülünü kazansaydın. O zaman tek bir cinsellik küheylanıyla değil, beyin atı üzerinde dolaşsaydın.

Acaba hiç denenmemiş bir fanteziye beyin gücün yeter miydi? Bence yetmez. Çünkü öyle bir fanteziyi partnerinin önüne altın tabakla koysan yemez. Değerli okurum, ayakların havada uçmasın, yere bas. Oyunu kuralına göre oyna. Beynini garip fantezilere tutsak kılma.

GÜNÜN SORULARI

Sadece 6 santim

Penisim 6 santim, 30 yaşındayım. Bu nedenle daha evlenemedim. Utancımdan doktora gidemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, insan bütündür. İbre oynuyor mu sen ona bak. Boy konusuna takma kafayı, tembelliğe alıştırma, aklına takılanı da sormayı unutma. Şu köşede iki kişiyiz. Bana göre sorun yok. İştahın var ama endişen de var. İşte çelişki burada.

Organ demir gibi maşallah. Evlen, kıy nikahı, bir sorun olursa çözeriz. Değerli okurum, sen işin alfabesindesin, harfleri inceliyorsun. Korkma ve evlen hemen hem de düşünmeden.

Karımın isteği artıyor

2.5 yıllık evliyim, karımın cinsel isteği her gün artıyor. Bende de tersine istek yok. Artık yetişemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Geçmiş olsun, seninkisi seni yedi bitirdi demek. Rahmetli dedem “Torunum kadınlar çeşit çeşittir. Kimileri de ağaç kurdu gibidir. Ağacı içinden kemirir, yok eder” derdi. Senin hatun doğuştan aç.

Ne çocukken masum aşk hikayelerine ne gençliğinde romantik flörte ne de şefkatli baba sevgisine doydu. Açlığı cinselliğe vurdu. Açtı televizyonu, aşk ve meşk. Buna can dayanmaz. Kendini kolla, eşini 1 hafta anasına yolla.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk aklın alkolüdür. Etkisi ve süresi kişiye göre değişir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder