Dr. Haydar Dümen Mutluluk santimle değil
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk santimle değil

Erkeklerin büyük penis hayalini bilmeyen yok. Sürekli ölçümler yapılıyor, soruların ardı arkası kesilmiyor. Pek çoğunuzun dilinde “Benimki küçük” lafı. Beyler, kurtulun şu santim hesaplarından. Kadını mutlu etmenin yolu ölçülerden değil, uyumdan geçer. Önce ruhunu okşayın, gerisi gelir.

Zara mı bakıyorlar?

Bekaret muayenesinde sadece kızlık zarına mı bakılır? Doğuştan zarı olmayan ya da vajinaya bir şey girmeden kızlık zarı bozulmuş ama hiç cinsel ilişkiye girmemiş biri bekaret kontrolüne giderse sonuç ne olur?

CEVAP

Haberin Devamı

Okurum, alternatif durumlarla sorguladığın kızlık zarı muayenesi konusunda seni meraka iten sebep nedir? Bunu kapsamlı yazarsan ben de sana yanıtını kapsamlı veririm.

Ya alay ederlerse?

23 yaşındayım. Bu zaman kadar hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. Çünkü çekiniyorum. Penisimin boyu 11 santim. Benimle alay etmelerinden korkuyorum. Acaba tıbbi bir tedavi yöntemi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, normalin tedavisi diye bir şey yok. Çünkü penisin normal. Bunu ben değil, tıp bilimi söylüyor. Kadın niye alay etsin ki? Mis gibi, sevimli birini bulursan hayat boyu mutlu olur, keyfine bakarsın. Hadi bakalım Haydar Baba’nın nasihatına uy. Üzme ve üzülme.

Acaba sapık mıyım?

18 yaşındayım. Çevremde gördüğüm kızlarla ilişkiye girmek istiyorum. Sapık mıyım?

CEVAP

Çocuğum, o yaşlarda akıl zıvanadan çıkar, her türlü saçmalık yapılır. Sen şu derslerine iyi çalışsan, biraz da ananın dizi dibinden fazla ayrılmasan, çapkın gözlerinin de hakkını azcık versen ve orada kalsan aslan gibi delikanlı olacaksın.

Kızdan zevk almıyorum

18 yaşındayım. Her gün ortalama 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde geç boşalıyorum. Kız arkadaşımdan da zevk almıyorum. Tek başıma daha zevkli oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, uçurumun kenarından bir adım daha atmışsın, iyi ki adımın biri hâlâ toprakta. Böyle gidersen evlendiğinde mis gibi, dünyalar güzeli karın seni yatak odasında beklerken bu iş için sen banyoya koşabilirsin. Bak çocuğum, tecrübe konuşuyor.

Böyleleri çok var, görüyorum. Şimdiden kendini ona göre ayarla, iradeni ona göre kullan. Zaman zaman iradene yenilirsen yine kendini suçlama. Birkaç yıllık zaman diliminde bir maraton koşusudur bu, sonunda sen kazanacaksın.

Haberin Devamı

Bozulmuş mudur?

2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisi çok az vajinama girdi. Ertesi gün bir damla kan geldi, kesildi. Sizce zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelenmiş diye düşünüyorum. Belki zedelenmedi bile. Diyelim ki bir parça zedelendi. Yapacağın bir şey yok. Diyelim ki bozuldu ama yine yapacağın bir şey yok. Olan olmuş. Yapacağın şey ruh sağlığını korumak. Yani sağlam durmak. Ne istediğini bilmek. Sağlam bastığın zaman üstesinden gelebilirsin.

Neden boşalamıyorum?

27 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Normal ilişkide boşalamıyorum. Mastürbasyon yapınca boşalıyorum. Sertleşme sorunum yok. Eşimle uyumumuz iyi. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona şartlanmışsın. Her şey bu şartlanmadan kaynaklanıyor. Yani diyelim ki tatlıyı çorbadan önce yiyorsun. Şartlanmayı değiştirmek için bazı yöntemler kullanmak gerekir. O öneriler de bu sayfaya girmez. doktorun dediği gibi o süre içinde tamir olur.

Haberin Devamı

Aynı hayat kadınına gittik

Bir hafta önce 4 arkadaş aynı hayat kadınına gittik. İki arkadaşın vücudunu sivilce bastı. Bende de kaşıntı oluyor. Doktora gidemiyorum. Nasıl önlem alabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, en azından yüzde 50’si psikolojik. Senin kaşınman da mantar ya da alerjik niteliklidir. Gerek arkadaşların gerek sen bir cilt hastalıkları uzmanına gidiverin. Hem zahmetsiz hem az masraflı olur.

Rüyada ilişki yaşıyorum

3 yıllık ilişkim var. Henüz birlikte olmadık. O yurt dışında. Bazen “Telefonda fantezi yapalım” diyor ama ben istemiyorum. Rüyalarımda hep ilişkiye girdiğimi görüyorum. Boşalıyorum. Başkasıyla birlikte olup sevgilime ihanet etmek istemiyorum.

CEVAP

Okurum, telefondaki muhabbeti bana değil arkadaşına sor. Ne bileyim ne der. Ben buna dışarıdan limon sıkamam. Rüyanı bana sorma. Boşalıyorsun, mutlu oluyorsun. Kolay gelsin. Zaten bu senin ve benim elimde değil. Sistem kendini çalıştırıyor. Kendini keşfet. Elin, ayağın organların yerinde. Gözün kafanda senin. Daha ne istiyorsun be.

İlişkimiz uzun sürüyor

20 yaşındayım. Sevgilimle çok uzun süre ilişki kuruyoruz. Kız üç kez orgazm olurken ben bir defa boşalıyorum. Bu da 3 saati buluyor. Penisim ereksiyon halini kaybedince boşalabiliyorum. Bu sorun yaratır mı?

CEVAP

Okurum, sende geç boşalma var. Kendini ruhunu yordun. Her yorgunluk insanı bıkkınlığa götürür. Ama severek yapılan işler yapana gençlik, moral ve mutluluk verir. Asıl sorun bu ilişkinin dengesini kurmakta.

Gebe miyim?

Erkek arkadaşımla birlikte oldum ama zarım yırtılmadı. Spermler içime aktı, gebe kalırmıyım? Hap kullansam geçer mi?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalmış olabilirsin. Ama ihtimali çok zayıf. Eğer hamile kalmışsan çözüm ararsınız. Haplar gebelik önlenmiyor.

Önce mi dikilir?

Kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Doktora gittim, bana “Uzun süreli olmaz, düğünden önce gelmen lazım” dedi. Sizce de öyle mi?

CEVAP

Okurum, bence de öyle. Bakalım ne zaman evleneceksin? Bu zaman insana neler getirir ve neler götürür bilinmez. Zorunlu kalırsan o zaman düşünülecek konular bunlar.

BÖYLE SORU YOK!

Karantinada sayı 2’ye çıktı

1 senedir günlük mastürbasyon yapıyorum. Karantinada günde 2’ye çıktı. İlerde evlendiğimde eşimle çocuk yaparken sıkıntı olur mu? Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, günlük antrenman olur, günlük ödev olur, günlük iş olur, günlük kahve olur. Fakat günlük mastürbasyon terimini ilk kez senden duyuyorum. Karantina döneminde 2’ye çıktığından şikayetçisin.

Demek sen, zaman buldukça, canın sıkıldıkça aklının gittiği şeye dört elle sarılıyorsun. Beynini başka yönlere odaklamaya çalış. En basitinden bir hobin olsun. Şimdiden bunları düşünmek doğru değil. ‘İnce eleyip sık dokuma.’

GÜNÜN SORULARI

Et benine benziyor

Vajinamın iç dudak kısmında birkaç tane ben gibi leke var. Biraz da diğer iç dudağa göre şişlik görünüyor. Bazen kaşınıyor. Annem et beni olduğunu söylüyor ama korkuyorum. Sizce kötü bir şey mi?

CEVAP

Sevgili okurum, geçirdiğimiz bu zor günlerde sağlık olmazsa hiçbir şeyin olmayacağını daha iyi kavradık. İçinde korku ve şüphe varsa, genç bir hanım olarak, annene muayene olacağına, konusunda uzman bir hekime gitmeni umardım. Olasılıklarla uğraşmayı bırak. Utanılacak bir şey yok. Jinekoloji uzmanından randevu al. Böylece ikimiz de rahat edelim.

Neden isteksizim?

49 yaşındayım. Sertleşme ve erken boşalma yaşıyorum. Bir de cinsel isteksizlik sorunum var. Ne yapmam gerekiyor? İlaç veya başka bir tavsiyeniz var mı? Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, şu köşemizden epeydir süren 3 sorunun için hemen bir çözüm arıyorsun. Böyle konular yazışarak çözülmez ki okurum. İlaç uzaktan uzağa verilmez, tıbba uymaz. Sen en iyisi cesaretini topla, daha fazla zaman kaybetme. Sorunlarının çözümü için bir uzmana başvur. Doktor seni muayene etsin, reçeteni yazsın. Seni de mutluluğun tahtına oturtsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Depresyon arsız misafir gibidir. Kapıyı aralarsanız kolay çıkamazsınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder