Dr. Haydar Dümen Odanızı renklendirin
HABERİ PAYLAŞ

Odanızı renklendirin

Orgazm olamamak kadının üzüntü kaynağı. Hayat boyu orgazmı tatmayanlar var. Beyler, eşinize sıcak, romantik davranın, ilginizi belli edin ve bedenini tanımasına yardımcı olun ki orgazma ulaşması hızlansın. Eşinizin fantezilerini devreye sokun, mutluluk kapıyı çalsın.

Penisim küçük

23 yaşındayım. Penisimin normalden ufak olduğunu düşünüyorum. Cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Nereye gitmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, bir yere gitmeden şu mübareğin ölçüsünü bir verseydin de, onun ölçüsüne göre bilimsel bir yorum dikseydik.

Haberin Devamı

Esnek mi, kan gelir mi?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisin yarısı vajinama girdi, canım çok yandı. Kan gelmedi. Zarım esnek mi yoksa evlendiğim de kan gelir mi? Bir de ilişkide çok yanma oluyor. İltihaptan mı?

CEVAP

Değerli okurum, yanmalar iltihaptan. Bu birleşmede vajinan esnedi. İlerideki bir birleşmede penisin çapıyla da ilgili olarak kanayabilir de kanamayabilir de. Bence iltihabın dışında tedavide yapılacak bir şey yok. Esnekse “Esnektir” diyeceksin.

Sevgilim hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, korundum. Kızın adet görmesi gerekiyordu, olmadı. Karnında şişlik varmış, adet görecekmiş gibi hissediyormuş. Ben yine de çok tedirginim. Acaba hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ben de kız arkadaşınla aynı şeyi hissediyorum. Üstelik hissetmekten başka yapacağımız bir şey yok, elimizden bir şey gelmez. Bekleyiver 15-20 gün.

Pişmanım

21 yaşındayım, isteğim evleneceğim kişiyle ilk ilişkimi yaşamaktı. Erkek arkadaşımı çok sevdim ama biz ayrıldık. Çok pişmanım. Başka birini seviyorum ama ona gerçeği söyleyemiyorum. Ne olur bir akıl verin.

CEVAP

Sevgili kızım, olan olmuş. Şans senden yana dönmüş ama farkında değilsin. Ya sevmediğin adamla mecbur kalıp evlenseydin? Yandı Kerem’in arpa tarlası. Bu durumda seni ben bile kurtaramazdım. İkinci arkadaşına boşboğazlık yapmana gerek yok. Neyi söyleyeceksin ki? Hele biraz olaylar pişsin ve gelişsin. Bir çözüm yolu noktasında birlikte düşünelim.

Hemen boşalıyorum

21 yaşındayım. Şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Bu yüzden kızlarla aynı ortamda kalınca kendimden geçiyorum, hemen boşalıyorum. Ne olur beni kurtarın.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kurtarırım kurtarmasına da, boşalmak dediğin şey sanıyorum kaygan ve birkaç damla gelen sıvı. O meni değil. Eğer böyleyse bırak gitsin. Ama o meni ise yani boşalıyorsan bu yüksek heyecan potansiyelini kızlarla buluştuğun zamanlarda bazı ilaçlar alarak frenlemen, kendini sakinleştirmeyi öğrenmen gerekir. Duruma göre bana yeniden yazarsın.

Nasıl uzatırım?

18 yaşındayım. Penisim 6-7 santim. Haftada 3 kere boşalıyorum. Her şey normal ama penisim küçük. Uzaması için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, eğer ölçüm tamsa normalden küçük gözüküyor. Uzaktan teşhis zor. Bana göre bir üroloji uzmanına başvur. Bu konular çünkü ihmale gelmez.

Zevk almıyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapınca zevk almıyorum. Doktora gitmeye de utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bu bir bünye sorunu. Altında psikolojik nedenler yatıyor olabilir. Ama bu sorunun başına dert açağını sanmıyorum. Ayrıca olayların üzerine gidip kendini zorlamandan da bir yarar sağlanmaz. Bence kızlara olan ilgini duygusal ve dostluk yönünde geliştir. Belki de psikolojik yaşın mastürbasyon sınırına gelmedi. Biraz bekleyelim ama dert etmeyelim.

Haberin Devamı

Tiksiniyorum

19 yaşında kızım. İlişkiden tiksiniyorum. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istediğini söyledi. Ama onun organından tiksiniyorum. Bu yüzden bütün erkeklere o gözle bakıyorum. Sizce bunun nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, çok gençsin, hazır değilsin, zamana ihtiyacın var. Bu tiksinmeye de bir sınır koymak gerekir. O bakımdan erkekleri cinsel varlıklar gibi değil, arkadaşlar, güvenilir dostlar gibi gör. Ama unutma ki herkesin eli, ayağı var. Zamanı gelince uyum sağlarsın.

Geçiş nasıl olacak?

21 yıllık evliyim. 40 yaşındayım. Klitoris orgazmından bir türlü vajinal orgazma geçemedim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, o çare kolay değil. Sözle, telkinle, belirli ilaçlarla da olay çözümlenmiyor. Bazı fantezilere uyarak ve teknikte de değişik şeyler uygulayarak orgazmı yakalama şansınız olabilir. Bu önerilerime uy, takıntı yapma.

Bakınca görülür mü?

21 yaşında kızım. Evlilikte ilk gece kadında çok ağrı olur mu? Zar kanamaz ise vajinaya dışarından bakıldığında zar görülür mü?

CEVAP

Sevgili okurum, sen dışarıdan kızlık zarına nasıl bakılacağını bilemediğin gibi baksan da anlayamazsın. Zaten esnek zarın görüntüsü çok ufaktır. Bir papatya düşün. Biri büyük, biri küçük. Ama sen papatya görmemişsen bir menekşeye ‘Acaba papatya mı?’ diye bakabilirsin. Gelelim ilk geceye; iş o güne geldiği zaman sana gereken yardımı yaparız. Şimdilik olayları akışına bırak.

Kadın görünce

18 yaşındayım. Ne zaman dekoltesi olan bir kadın görsem hemen mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı olur mu? Haftada 5 ya da 6’yı buluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 5-6 kere yap hadi. Ben görmemiş olayım. Ama kadından sana ne? Ruhunu dejenere edersen bir gün olmadık yerde, uygun ortam diye olayı başka yöne çevirirsen olur mu yavrum? İradeni felç etme.

BÖYLE SORU YOK!

Benden kan gelmedi

23 yaşında kızım. Yeni evliyim, kan gelmedi. Bakireyim ama eşimin tepkisinden dolayı kendimi çaresiz ve yalancı hissettim. Sonraki gün kan geldi, neden? Bu olay cinsel hayatımı çok etkiledi. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin tepkisine sessiz mi kaldın? Ağzının payını veremedin mi? Elinden tutup jinekoloğa da götüremedin mi? Alsaydın eline bakire belgesini, fırlatsaydın önüne. Şimdi pasif kalmış, geleceğini karartmış, düşünüyorsun.

Bunları yapsaydın o kara kara düşünüp gönlünü nasıl alacağını planlar, önüne gülleri sererdi. Sen de azıcık nazlandın, olayı tatlıya bağlardınız. Birlikte gidin doktora, nasıl bir kızlık zarına sahipsin öğrensin. Sitem edecek bir durum varsa o da zarın yapısıyla ilgilidir.

GÜNÜN SORULARI

Kıza anlatayım mı?

28 yaşındayım, bekarım ve penisim 15 santim. Kadınlar şikayet ediyor. Yakında evleneceğim. Acaba kız arkadaşıma evlenmeden önce anlatsam mı?

CEVAP

Okurum, kitap 15 santim normal der. Öte yandan birileri çıkar “Ya bu 15 büyük” der. Bu konuda önceden sipariş verilmiyor. Neredeyse herkes çivi ve keser üzerine fikir yürütüyor da, çivinin çakılacağı duvar hesap edilmiyor. Bu durumda haber mi verilmeli, resmini, ölçüsünü mü göndermeli yoksa deneme-yanılma yöntemine mi uymalı? Bana göre hepsi boşuna.

Mutluluk santimle değil, yüreğin enginliğiyle ölçülür. Eşim evi terk etti 3 yıldır evliyim. 8 ay önce eşim evi terk etti. Güzel bir cinsel hayatımız vardı. Eşim eve dönünce aramızda cinsel soğukluk olur mu? Değerli okurum, önce sevgili karını bir eve getir. Ona çok iyi davran, romantik ol. Acıkmış insanların yemeğe saldırması gibi gelir gelmez cinselliğe sarılma.

Karının ruhunu ve duygularını hedefle. Yemek hazırlamasına yardım et, saçlarını okşa, güzel sözler söylemeyi unutma. Aranızı bozan ve senden kaynaklanan sebepleri ortadan kaldırmaya çalış. Cinsel sorunlara sıra geldiği zaman mailini bekliyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği korumak zordur. Ruhun güzelliğini sürdürmek ise daha da zordur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder