Dr. Haydar Dümen Ondan size dost olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Ondan size dost olmaz

Erkeklerin mastürbasyon tutkusu malum. Onsuz olmuyor ama aşırıya kaçmanın ne alemi var? Kendinize başka ilgi alanları yaratın, iradeli olun. Bu hayat boyu işinize yarar. Yoksa mastürbasyonla sürdüğünüz sıkı dostluk sizi yorar.

Hamile kaldı mı?

Üç yıllık ilişkim var. 27 yaşındayım. Arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Bu ay adeti gecikti. Hamile kalma ihtimali olabilir mi? Adeti normalde de aksayabiliyor. Biz birlikte olmayalı 15 gün geçti. Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, sanırım gebe kalmadı. Ama sürtünme türü ilişkilerde cinsel organ üzerine akan meniden gebe kalma olasılığı her zaman var. Ancak bunun oranı konuşulur. Bunu da uzaktan bilmek kolay değil. Ama içimden gelen ses kız arkadaşının gebe olmadığını söylüyor. Biraz daha bekleyelim.

Haberin Devamı

Sıvı geliyor, neden?

19 yaşında, kızım. Nişanlım 27 yaşında. Ben haftada 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Daha sonra vajinamdan bir sıvı akıyor. Gün boyunca temiz kalamıyorum.

CEVAP

Sevgili yavrum, sözünü ettiğin, kötü kokulu akıntı değilse sorun yok. Bünyenin yaptığı bir şey. Ama iltihabi bir akıntı ise, o biraz kokulu ve rengi de leke bırakır türden olur. Onun tedavisi gerekir. Kuşkusuz bunun için uzmana gitmende yarar var.

5 kez yapıyorum

22 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım olmadı. İlişkiye de birkaç kez genelevde girdim. Onun dışında hep mastürbasyon yapıyorum. En azından günde 5 kez mastürbasyon yapmadan olmuyor. Penisim 13 santim. Acaba yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin yeterli ama iraden az. Yaptığın yanlış. Enerjini bu yolda erken boşalmaya şartlayarak tüketme. Unutma ki herkes her istediğini yapamaz.

İlişki cazip gelmiyor

35 yaşındayım, 5 yıldır evliyim. Cinsellik beni çekmiyor, mastürbasyon yapmak daha cazip geliyor. Ama güzel kadınları da hayal ediyorum. Penisim 13 santim. Bu sebepten de seksten soğudum. Evliliğim bitmek üzere. Bir de erken boşalma çıktı. İnternette bir ilaç buldum, işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, internette bulduğun her ilacın işe yarayacağını sanmıyorum. Bütün sorunları üzerinde toplamışsın. Bir de üstelik, yağlı güreşe çıkar gibi meydana çıkmış, evlenmişsin. Kızcağızın da başını yakmışsın. Bu evliliğin düzelme ihtimali konusunda tereddütlerim var. Çok zaman kaybetmeyin. Son şans, bir profesyonelden yardım alın. Olursa ne mutlu, olmazsa zaman kaybedip şansınızı da köreltmeyin.

Haberin Devamı

Korkuyorum

20 yaşında kadınım, evliyim. Eşimle hamileyken 2 kez beraber oldum, hiç zevk alamadım. Doğumun üzerinden 2 ay geçti ama ben yine zevk almıyorum. İlk günmüş gibi korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, biraz sabırlı ol ve beklemede kal. Çocuk da büyüsün. Bir yaşından sonra mail at. Acele etmişsiniz. Umarım, şans döner, her şey sizden yana olur.

İlişkiye giremiyoruz

24 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama eşimin vajinası çok küçük. Benim penisim girmiyor. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olmanızı öneririm. Hem de kesinlikle yüzde 100 başarılı bir tedavi ve sorunsuz.

Ne kadar kan gelir?

25 yaşındayım, kız arkadaşım da 19 yaşında. İki aydır kız arkadaşımla sürtünerek birlikte oluyoruz. Geçen gün kan geldi, acaba kızlığı bozuldu mu? Kızlık bozulduğunda ne kadar kan gelir ve acı olur mu? Hamile kalır mı? İlişki sonrası hamile kalmayı önleyen haplar var. O hapların yan etkisi olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, sorduklarının ihtimali var. Hapa gelince; o teknikten nasıl yararlanacaksın? Gencecik kız, hormonal dengelerini bozacaksın. Ya bunu ailesi duyarsa, ne yapacaksın? Yani gençliktir, güzelliktir hoş da biraz hesap kitabı öğrenseniz. Sağlık için ben ilaç önereyim diyeyim ama yasal olmayan bir yönteme başvurup bir başkasının kızının bu yolda yürümesine ön ayak olursam, vicdani sorumluluk almaz mıyım? Yavrum burası bilim yuvası.

Gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla yüzeysel bir birliktelik yaşadık ama birleşme olmadı. Kız arkadaşım çamaşırında kan ve bir sıvı görmüş. Adet dönemindeydi. Hamilelik olabilir mi ya da kan kızlık zarından mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kanın kızlık zarından olma ihtimali biraz fazla gözüküyor. Ama tahrişten de olabilir, tabii adet kanı da olabilir. Bunları öğrendin, peki ne olacak şimdi? Hangisiyse ne yapacaksın? Bırak kızı kendi haline. Artık burnunuzu bu kadar derinlere sokmayın, kızın da ruhunu bozmayın. Ortada fol yok, yumurta yok. Fol ve yumurta ararsak ikinizsiniz.

Zevk alıyorum

23 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Telefonla konuşurken bile zevk alıyorum. Hayat kadınlarıyla beraber oluyorum. Her hafta gidiyorum. Tahrik olmamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, elbette akıllı olman gerekir. Başka ne yapılabilir ki? Burada etkili güç irade. Yapılan her yanlışın bir faturası yani bedeli olabilir. Hayat kadınlarıyla cinsel ilişkiye giriyorsun, mastürbasyona bu kadar niye yükleniyorsun? Sendeki iştah senin yaşındakilerde var. Bana göre doğa mucizesi değilsin. Ama kesinlikle bir irade acuzesisin.

Nasıl büyütürüm?

25 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey de tavsiye edemem. Normal bir penis için de hem kendini hem organını zorlamanı istemem.

BÖYLE SORU YOK!

Konuşurken boşalıyorum

19 yaşındayım. Kızlarla konuşurken bile boşalıyorum. Onlara sarılınca titreme geliyor. Sorunum ne olabilir?

CEVAP

Değerli genç okurum, üniversite öğrencisi olduğunu varsayıyorum. Profesör sabah ilk dersine giriyor, öğrencilerine güne başlamanın en iyi yolunu açıklamaya başlıyor. Sabah gün doğarken uyanmanızı, pencereyi açıp derin nefes almanızı, 5 dakika egzersiz ve ardından ılık bir duş almanızı öneriyor.

Böylece doğanın eşşiz seherini bedeninizde hissedeceğinizi belirtiyor. Siz ise arka sıralardan uykulu ve çatallı sesinizle “Hocam, Seher’den biraz daha bahseder misiniz?” diye garip bir soruyla kendinizi ortaya atıyorsunuz. Fikrinizi ve zikrinizi hayatın farklı yönlerine kanalize edin yavrucuğum. Cinsellik zaten olacak, biraz kültür katın kendinize bu yaşlarda.

GÜNÜN SORULARI

Cesaret edemiyorum

18 yaşındayım ve sporcuyum. Cinsel organım 17 santim ve ilişkiye girmeye cesaret edemiyorum. Nasıl adımlar atabilirim? RUMUZ: KARA MAMBA

CEVAP

Değerli kara mamba rumuzlu okurum, güldürdün beni çocuk, ilahi sana. Ne haber, ne haber yaa?... Ne hoş ne hoş, bunun adı değiş tokuş. Sen beni güldürdün, ben de seninkini çayıra saldım. Şimdi gireceğin yuvanı arıyorsun. Nasıl olacak peki bu iş, kara mamba? Bak zehrini akıtma, solucanı mamba diye yutturma. Haydi herkes kendi yoluna, boş işlerle de şişinip durmayın boşuna.

Üstte olmak istiyorum

24 yaşındayım, kocam da 33 yaşında. Bir çocuğum var. Cinsel ilişki sırasında sadece üstteyken orgazm oluyorum. Diğer pozisyonlarda yalan söylüyorum. Büyük sorun mu?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel mutlulukta pozisyonların önemi vardır. Genellikle kadınlar üstte daha rahat orgazm olurlar. Erkeklerde de süre biraz daha uzar. Bir kadın hastam "Ben asla alta yatmam. Ne o öyle, o üstte işkence eder gibi bir pozisyonda kendimi aşağılanmış hissediyorum" demişti. Bu durum yalnız sana özel değil. Evliliğiniz daha çok yeni. Önünüzde faal 50 yılınız daha var. Bir süre böyle idare et. Orgazm olamadığını eşine daha sonra söylersin. Şimdilik sorun yok. Zamanla bu engelleri giderirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet akılda başlar, hep orada kalmışsa en tehlikeli olanı budur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder