Dr. Haydar Dümen Onu kalbinden vurun
HABERİ PAYLAŞ

Onu kalbinden vurun

Gençler heyecanlı, kanları kaynıyor. Duyduklarını merak ediyor ve cinsellikle tanışmak için acele edip yanlış yollara sapıyorlar. Ama önemli noktayı unutuyorlar. Kızların önce ruhunu fethedin, kalbini kazanın. Flörtün tadını çıkarmaya bakın. Kızların da hayallerini yıkmayın.

Çıkmasını engelliyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Spermin dışarı çıkmasını engelliyorum. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Olur okurum, hem de çok olur. Burnumuzda sümük neyse, sperm de odur. Sanıldığı gibi hiçbir protein, fosfor gibi değerleri yoktur. Bedenin rezerv atık maddesidir. İçeride tutarak ne bekliyorsun? Her şey doğanın özüne uygun ve yaratıldığı gibi olsun. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapman iyidir.

Haberin Devamı

Daha kötü oldu

Cinsel organı büyüten ilaçlardan 2 kutu kullandım, boyu kısaldı, sertleşme oluyor. Artık erken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne uzar ne kısalır, ne sayısı azalır. Ortaya atılan her ilacı kullanırsanız çöl ortasında yolunu yitirmiş insanlar gibi kalakalırsınız. Bu ilaçları satanlar akıllı da, dünya devletlerinin ilaç sektörleri aptal mı? Büyük kâr vurgununu niye kaçırsınlar?

Hap gebeliği önler mi?

Bir hap varmış, vajinaya boşaldıktan sonra 72 saat içinde spermleri öldürüyormuş. Hamilelik oluşmuyormuş. Bu doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, bu konu benim ilgi alanıma girmiyor. Ama bildiğim kadarıyla gebelikten korumanın tümü daima yüzde 1’lik bir risk taşıyor. O şans olursa ve kız da gebe kalmışsa, “Hocam, öyle dedi, ben kullandım” demeniz bile abestir. Siz yine dikkat edin.

Erken boşalıyorum

İlk ilişkide hemen boşalıyorum. 10 dakika sonra ikincide tam olarak sertleşme olmuyor. Evlendiğimde bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Okurum, evlendiğinde eşinin ikinci ilişkiyi isteyip istemeyeceği belli değil, bu bir. Ancak evlilikte erken boşalma sorun yaratacağından evlendiğinde tedavi edilir, bu da iki. Üçüncüye gelince neden 10 dakika sonra. Örneğin 10 saat sonra değil?

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımın vajinasına penisim değdi. Bu sırada birtakım salgılar geldiğini fark ettim. Bu olaydan beş dakika sonra farklı bir yere boşaldım. Bu gelen sıvı kız arkadaşımı hamile bırakabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, genel bir yorum olarak yazıyorum. Kız arkadaşın gebe değil ve gebe kalmadı. Vajina üzerine dışarıdan da meni boşaltılsa kızın gebe kalma ihtimali vardır. Bu konuya dikkat edin. Ama ne ilginçtir ki o zevk suyu dediğimiz şeyde de kaçak spermler bulunuyor. Bazı gebelikler böyle yorumlanıyor. Bir kere değil, 5 kere dikkat etseniz daha iyi edersiniz.

12 saat kanama oldu

Birkaç gün önce kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bir gün önce adeti bitmişti. İlişkiden sonra kanama oldu, 12 saat sürdü. Sizce kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Başkasıyla evlenirse tekrar kanar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sürtünmenin derecesini bilmiyorum ama uzun süreli kanama adet kanamasının devamı gibi geliyor bana. Bir daha evlendiğinde kanamazsa? İşte burada senin rolün ve sorumluluk payın ne? Gel biraz da bunları düşünelim.

Zevk alıyorum

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla mutluyum. Hiç mastürbasyon yapmadım. Sevgilim mastürbasyonunun gerekli olduğunu söylüyor. Erkek arkadaşımla sevişirken zevk alıyorum ama boşalmıyorum. Ne yapmamız gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili yavrum, alışıp öğreneceksiniz. Kadın orgazmı kolay değildir. Mastürbasyon yapmadıysan o da olabilir. Kendini yoklar denersin de. Anlattıklarınız hiçbiri ciddi sorunlar grubuna girmiyor. Dert etmeyin.

Korkuyorum

29 yaşındayım. Penisim çok büyük. Yakında evleneceğim ama büyüklüğü beni çok düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Ameliyatla küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur. Kadın için zorluklar yaratır. İlk birleşmeyi bir haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz. Eşinin korkularını saygı duy.

Hangisini yapayım?

20 yaşındayım. Haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum ama bir kerede tatmin olmuyorum. Hemen ikinciyi de yapıyorum. İleride sorun olur mu? Bir de “Mastürbasyon yapmak ilişkiye girmekten daha çok enerji harcatır” diyorlar. Hangisini yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4 mastürbasyonu yap. Birinci mastürbasyonun kısa sürdüğünü sanıyorum. Bu da erken boşalmaya hazırlar. Üst üste orgazmlar elbette yorucu olur. Ama tek formül her şeyin ortası iradenin rotası.

İsteğim bitmiyor

18 yaşındayım, bitmeyen cinsel isteğim var. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, iki şeye önem vermek zorundasın. 1) Bedenin gelişsin. 2) Bilgilerin yani geleceğe yönelik donanımın artsın. Bütün bunlara eşit zaman dilimi ayarla. Fırsat buldukça da mastürbasyon yaparsın amma şunu da ölçüleri ortada tutarak ayarla. Gerisi sana kalmış.

Dayanamıyorum

20 yaşındayım. Henüz cinsel ilişkiye girmedim. Çevremdeki tüm kadınlara ilgi duyuyorum. Güzel kadın görünce hemen ereksiyon oluyorum. Bundan rahatsız oluyorum. Bir kez ilişkiye girmeyi denedik ama kız arkadaşım penisimi eliyle kavrayınca boşaldım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Okurum kullanmayı öğrenmen. Onlarla cinsellik olmadan konuşman, dostluk kurman, flört etmen geleceğin için çok önemli.

BÖYLE SORU YOK: Kuşum hep uçuyor

43 yaşındayım. Kuşum hep havada, eşimle haftada 20 kez ilişkiye giriyorum. Ama kuşum hâlâ uçuyor, hiç konmuyor. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, haftada 20, günlük ortalama 3. Senin yaşın 43. Bak, 3’lerde toplanıyoruz. Üç sayısı senin içini gıdıklıyor. Kuşun durmadan kafeste ciyaklıyor, vıyıklıyor. Sen derin rüyada, gerçeklerle hayali karıştırmışsın. Kendini bu muhabbete alıştırmışsın. Ama yavrum biz bunları yutmayız. İşte sana sıra geldi: Senin haftada 20’yi indirelim 2’ye. Yani bir sıfır atalım, sonra ölünceye kadar ömür boyu keyfimize bakalım. Bu lafım sana, daha fazla şeyler söyletme bana.

GÜNÜN SORULARI

Kendimi zor tutuyorum

18 yaşında kızım. İlk kez ilişkiye girdim. Erkeklerin bakışları ve dokunuşları beni tahrik ediyor. Ne kadar tedavi varsa denedim ama hiçbir işe yaramadı. Ne yapayım?

CEVAP

Yavrum, kazan gibi kaynıyorsun, balık gibi oynuyorsun. Uçurumun kenarında hayatınla kumar oynuyorsun. Diyelim ki hepsinin tadına baktın. Kazanın altındaki ateşi yaktın, kaynadıkça kaynadın. Tedaviler çare olmamış. Senin kazanın ateşe doymamış. Başın belaya girecek. Yani iş kötü. Hızlı giden bir arabaya trafik memuru gibi “Dur” desem, umarım durursun. Eğer söz dinlersen çareyi frene basmada bulursun. Fren, fren, fren, diren, diren, diren.

Yuvam yıkılmak üzere

40 yaşında, evli, 3 çocuk babasıyım. Daha önce aktif bir cinsel hayatım vardı. Şimdi ise penisim sertliğini yitiriyor. Aile saadetim tehlikede. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, şeker hastalığın var mı? Olay psikolojik de olabilir. Damar sistemi ile ilgili olabilir. Bunun için ultrasonla penis renkli doplerine bakılması gerekir. Bunu hastanede yaptırabilirsin. Sonuç sağlam çıkarsa, geriye psikolojik olan kalır. O da bazen zamanla, kendiliğinden, daha çok dert edinmemen koşuluyla düzelir. Gerekirse tedaviye başvurabilirsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik çiçeklerle bile yarışmalı. Ruh ise çiçeklerin güzelliğini de aşmalı. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder