Dr. Haydar Dümen Onun da zamanı gelecek
HABERİ PAYLAŞ

Onun da zamanı gelecek

Cinsellik doğanın insana verdiği nimetlerden. En güzeli birbirini seven, güvenen iki kişi arasında yaşanması. Ayaklar yere sağlam bastıktan, doğru kararlar verilmeye başlandıktan sonra yaşanmalı ki kimse üzülmesin. Gençler, zamanı gelecek, acele etmeyin.

Bana inanmadı

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşım benden 3 yaş büyük. Onunla ilişkiye girdim. Sonra banyoya gittim. Benden 1-2 damla kan geldi. Bunu sevgilim görmedi. Daha sonra pek çok kez ilişkiye girdik. Kan geldiğini sonra söyledim, inanmadı. Ne yapayım?

CEVAP

Haberin Devamı

Kızım, bırak şu adamı. İster inanır, ister inanmaz. Hem suçlu hem güçlü olacak hem haksız yere seni suçlayacak. Sen boynunu bükeceksin. İşte Türkiye’de erkeklere verilen egemenlik hakkının sınırsızlığı bu. Ne olacak bir gün ayrıldığınızda? Sen başkasıyla evlendiğinde o erkek suçsuz ama yine suçlu sensin öyle mi?

Bozulmuş mudur?

18 yaşındayım. Üç ay önce hiç anlamadan penisim kız arkadaşımın vajinasına girdi. Kız arkadaşım canının yandığını söyledi. Kan da geldi. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki bozuldu. Ne istiyordun yani? Senin anlaman için zavallı kız oraya bir kelepçe mi taktırmalıydı?

Korkuyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Sevgilim ilişkiye girince canının yanmasından korkuyor. Evlendiğimizde de aynı sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hem kızı hem kendini koru. Hele bir evlenin bakalım. Şimdi ben ne desem boş.

Neden kanamadı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında. Altı ay önce birlikte olmaya başladık. Ama ilki dahil hiçbirinde kanama olmadı. Benden önce kimseyle beraber olmadığını söylüyor. Sizce neden kanamıyor?

CEVAP

Çocuğum, kızı daha fazla üzmeye hakkın yok. Biraz bilgi, biraz da vicdan gerekli. Kız gözünü açtı, seni gördü. Zarı esnekti. Zaten onun kompleksini yaşıyor. Bir de sen üstüne çullanıyorsun. Ufak bir dil ve ayak sürçmesiyle terk edip gideceğe benziyorsun. Sonra masum kızda suç arıyorsun. Peki sen suçlu değil misin? Tertemiz kız, kıymetini bil. Yineliyorum kızlık zarı esnekti, kanamadı.

Dayanamıyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımı görünce dayanamıyorum, hemen ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bugüne kadar ne yaptıysan onu yapacaksın. Eğer bu kızla evleneceksen otur, konuş, anlaş ve söz ver. Sözünden sakın dönme. O da istiyorsa buyrun yol sizin. O istiyor ama sen evliliği düşünmüyorsan bu konuyu 2-3 kez düşün. Hesap kitap yap, karar ver. Vicdanının sesini de unutma.

Duramıyorum

Ben 2 yıldır çok mastürbasyon yapıyorum. Bilgisayar başında olduğum zaman porno sitelere giriyorum ve kendimi böyle tatmin ediyorum. Kendime hakim olamıyorum, ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, ben duaya başladım, inşallah bilgisayarın çöksün, bazı yerleri bozulsun. Yeni bilgisayar alana kadar 3-4 ay şöyle sanal alemden gerçek dünyaya dön. Kendine temiz bir yol seç. Oku, öğren. Sayısını dengede tutmak koşuluyla da cinselliğini dışlama.

Gelişme olmadı

26 yaşındayım. Penisim 12.5 santim, büyütmek istedim. İnternetten araştırdım ve hapın 8 haftaya kadar büyüteceği yazıyordu. İki kutu aldım, 7 hafta bitmek üzere ama hiçbir değişiklik olmadı. Ben penisimi nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Haberin Devamı

Okurum, 4-5 santim değil, 4-5 milim bile büyümüş olsa bugün pek çok gencin cebinde o haplardan olurdu. Bu hapı piyasaya süren sahtekarlar da köşeyi dönerdi. Yazık sizlere, umutlarınıza, paralarına. Ama 12.5 santim penis her işi aslanlar gibi yapar. Sadece kilo alma.

Meni gelmiyor

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmayı pek sevmiyorum. Ama mastürbasyon yaptığımda ne zevk suyu ne de sperm geliyor. Bir de mastürbasyondan sonra penisim şişiyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, meni gelmiyorsa, zevk suyu gelmiyorsa bunun da nedenini bulup çözmek gerekiyor. Dilersen bir üroloji uzmanı arkadaşımıza uğrayıver.

Kısaltılır mı?

18 yaşındayım. Penisimin çok büyük. Bundan çok utanıyorum. Kız arkadaşım da bundan rahatsız. Ameliyatla kısaltmak mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün değil. İdareli kullanmayı öğrenmelisin.

Geneleve gitsek mi?

Yolda giderken bütün kızlara bakıyorum. Yaşım küçük olduğu için geneleve de gidemiyorum. Ama arkadaşlarım oraya gitmek istiyor. Biz ne yapalım?

CEVAP

Okurum, önce geneleve gitmek için sabırlı olun, bekleyin. Gitme yaşınızda bile mehter marşıyla gidin. Kızlara bakıyorsan bak. Yani çiçek tarlasına bak. Ama koparmamaya dikkat et!

İstemiyorum

18 yaşındayım. Arkadaşlarım mastürbasyon yaparken benim canım hiç istemiyor. Ayda bir yapıyorum. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor ama canım hiç istemiyor. Bu yüzden kızla ayrılıyordum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşını bilmem ama senin cinselliğe biraz daha yoğunlaşman gerekiyor. Bu yaşlar, kendi yörüngene oturman için geçmen gereken sınavlarla doludur. Bunun için de ruhun beslenmesi ve karşı cinsten hoşlanmak, onunla ilişkiler sürdürmek gerekir. Sınırları aşmadan, hayata karışmaya bak.

BÖYLE SORU YOK!

Kuş kafesten uçtu

78 yaşındayım. Kuş kafesten uçtu. Çağırıyorum gelmiyor, gelse de ötmüyor. Bana önereceğiniz bir şey var mı? Erken yaşta kaybetmek istemiyorum.

CEVAP

Değerli ihtiyar delikanlı, kafesin kapısı sağlam kapatılmalı, kuş sahibi olarak bu işleri iyi biliyorsun. Kafesin kapısı bir kere açık kaldı mı kuş pır pır ederek kaçar. Kimileri de kovsan gitmez. Senin kuş, kafesi terk ettiğine göre kaçak kuşlardan. Onca sene kafesin bakımını önemsemedin, bir kere yağlatıp tamirini üstlenmedin.

Senin kuş, yuvayı ilk terk etmek istediğinde böylece gidişini erteleyemedin. Kafası esip geri döndüğünde dut yemiş bülbül gibi ötmez olmuş. Eh ötmez tabii! Kuşun tüyleri yolunmuş, kanadı kırılmış. Okurum, kuşu eline geçirdiğin ilk fırsatta soluğu bir uzmanda al. Onlar senin için kuşu yuvaya sağlam oturturlar. Arada sırada ötmesi için de destek olurlar.

GÜNÜN SORULARI

Neden çok sık sertleşiyor?

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla gün içerisinde 3 kez ilişkiye girsem bile çok sık sertleşme oluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sahi mi söylüyorsun değerli yavrum? Yalan söylüyorsan, ölümü gör. Vallahi mi? Billahi mi? Gerçekten mi? Peki, tamam ben sana inandım. Hadi öyleyse şunun sırrını bana da söyle. Sen benim doktorum ol, gönder formülünü, al güçlü ödülünü.

Neden orgazm olamıyorum?

27 yaşında kadınım, düzenli bir seks hayatım var. Erkek arkadaşım beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Zevk alıyorum ama orgazm olmuyorum. Bu durum sevgilimi tedirgin ediyor. Ne yapacağız?

CEVAP

Yavrum, doğa kadınlara bir çelme atmış. Çoğu kadın birliktelik sırasında vajinal orgazma ulaşamaz. Hemen doğaya kızmayın canım, doğa en iyisini bilir ve yapar. Sadece vajinanın 1-2 santimlik girişine kılcal damar koymuş. Neden? Çünkü kadın, soyların sürmesi için gerekli olan doğumu gerçekleştirir.

Eğer vajinanın tamamı kılcal damarla dolsaydı, doğum sırasında kadın ağrı şokundan hayatını kaybederdi. Pek çok kadın, klitoris dediğimiz g noktasının uyarılmasıyla orgazma erişiyor. Sevgiline söyle tedirgin olmasın, seni keşfetsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendini çok akıllı sananlar en çok zarar görenlerdir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder