Dr. Haydar Dümen Rekor denemesi yapma
HABERİ PAYLAŞ

Rekor denemesi yapma

Bir gecede çok cinsel ilişkiye girmek öyle sanıldığı kadar iyi bir durum değil. Siz rekora koştuğunuzu düşünürken kadını yarı yolda bırakıyorsunuz. Sonra da skorla övünüyorsunuz. Beyler, erken boşalması olan tedavi görsün. Kadınınızı üzmeyin ve mutsuz etmeyin.

Zevk alamıyorum

18 yaşındayım. Şimdiye kadar birçok kızla birlikte oldum ama hiçbirinden zevk alamadım. Lütfen bana yardım edin.

CEVAP

Edeyim, değerli yavrum, edeyim. Biraz daha büyü. Bedenine ve ruhuna dinleme fırsatı tanı. Yani her ikisini de revizyona al. Bu arada çok olmamak koşuluyla mastürbasyon yapabilirsin. Onu da azaltabilirsen gece rüyaların tedavi biçimde devreye girer. Böylece gece akü dolacak, gündüz kızlara doğru gözler fıldır fıldır dönecek. Hadi bir 6 ay bekleyelim. Şunun şurasında ne var ki?

Haberin Devamı

Korkuyorum

18 yaşındayım. Ben kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama korkuyorum. Çünkü penisim küçük. Bunalıma girdim. Penisimin boyu sadece 11 santim. Büyütücü de denedim ama olmadı. Başka çaresi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, senin penisin boyu küçük değil. Yaşın küçük. Acele, acele bu yol bitmez. Nereye koşuyorsun? Şimdilik bu düşüncelerini tatile çıkar. Biraz daha olgunlaş ki o küçük dediğin şeyi ruhunun büyüklüğü ile tedavi edesin. Ama yapı olarak küçük değil bunu bilesin. Yani sana yeter.

Sakalım çıkmadı

18 yaşındayım. Yüzümde sakal ya da bıyık yok. Sakalımın ve bıyığımın çıkması için jilet kullandım ama işe yaramadı. Başka bir şey önerebilir misiniz? Doktora gitmeye utanıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kasık ve koltuk altı kılların yerinde ise, sesin erkeksi biçimde kalınlaşmışsa, fazla kilon yoksa ve de yumurtalarla penis boyutları yerinde ise her şey bal şeker. Keyfine bak. Sağlam adımlarla yürümeye devam.

Penisimin boyu kısa

18 yaşındayım. Penisimin boyu çok kısa. Bu durumdan çok utanıyorum. Kızlardan çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, vakit ve yer bulup da kızlara ne zaman nasıl gösteriyorsun? Kısalığına kızlar mı yoksa sen mi karar vereceksin? Yoksa tıp bilimi mi? Bir de şunun ereksiyon halindeki santimini yazıverseydin.

Haberin Devamı

Çok kalın

19 yaşındayım. Penisim boy olarak çok büyük. Ondan bir şikayetim yok ama kalınlığı da çok. Acaba bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Uygun bir kadın bulduğunda her şey iyi olacak ve mutlu sona erecek. Umarım o kadını bulmakta şansın yaver gider.

İsteğim fazlalaştı

27 yaşındayım ve panik atak nedeniyle tedavi görüyordum. Doktor, yanlış tedavisi sonucu bu hastalığa yakalandım. Sanırım atak geçiriyorum ve günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Cinsel isteğim çok arttı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, panik atak konusunda tedirgin değilim. Doğru tedaviyle zamanla panik ataktan sıyrılacaksın. Her hastalıkta olduğu gibi her şeyi baştan sona ilaca bağlamak, bu tür hastalıklarda beklenilen sonucu kesin sağlamıyor. Onun yanında hayata karşı dik durmayı öğrenip kendi özgüvenini, iç düzenin mekanizmasını ve de doğanın felsefelerini de bir parça bilip öğrenmelisin. Buna göre tedavi daha yararlı olur. Uzman arkadaş işin üstesinden gelir.

Haberin Devamı

Ayrılamayacak mıyım?

18 yaşındayım. Sevgilimle hemen her gün ilişkiye giriyorum, bundan nefret etmeye başladım. Sevgilim her gün istiyor. Bu kızdan ayrılamayacak mıyım? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, sevsen de sevmesen de günün birinde ayrılacaksın. Ayrılmayacaksın da ne yapacaksın? Varsayalım ki evlendin. Hayat koşulları zor, işler ağır. Çevre ve parasal ortam sizi zaten yoracak. Sonra da her akşam ilişki demek ki olmayacak. Olursa erken yaşta okurumuz yavaş yavaş solacak. Bilmem ki ne yapsan?

Esnek mi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 20 yaşında. Yaklaşık 1.5 yıl önce ilişkiye girdik. Çok az kan geldi. Doktor “Sadece zedelenmiş” dedi. Başka bir doktora daha gittik, o da aynı şeyi söyledi. Bu olaydan sonra sevgilimle defalarca ilişkiye girdim ama bir damla bile kan gelmedi. Acaba bozuldu mu yoksa esnek mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının kanaması ya da sağlam olup olmadığının ölçütü kan değil. Yırtılıp bir damla kan gelebilir. Bir parça zedelendikten sonra esneklik potansiyeli kazanmış olabilir. Zaman içinde alışmış esnekliği de yaratmış olabilir. Bunları düşünmek boşuna. Ama şöyle ya da böyle sen bu kızın hayatına girdin. Zar esnek olsa da olmasa da girdin. Bana göre de zarı sen zedeledin. Yani ilk birleşmeyi sen yaptın.

Kızıyorum

22 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken utanıyorum. İzlediğim filmlerdeki adamların penisleri beni düşündürüyor. Kızıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ne sinirlen ne de üzül. Seninki iyidir, iyi idare eder. Seni de, arkadaşını da mutlu edecektir. Bu bir uzman raporudur unutma.

İstemiyorum

24 yaşındayım. İlişkiye girmeden önce çok hevesli oluyorum ama ilişki bittikten sonra benim hevesim kalmıyor. Aynı şeyi tekrarlamak istemiyorum. Sizce sorun bende mi yoksa kız arkadaşımda mı?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığın şey herkeste aynen öyle olur. Erken boşalman yok anladığım kadarıyla, işler senin için yolunda. Burada erkeklere bir hatırlatma yapmak istiyorum, eğer erken boşalmanız varsa, kadını yolda bırakıyorsanız aklınızı sayılarla bozmayın. Boş bir yolda, yalnız başınıza kalakalırsınız.

BÖYLE SORU YOK!

10 kez boşalabiliyorum

25 yaşındayım. Bir gecede aralıklarla 10 kez boşalabiliyorum. Bunu arkadaşlarıma söyledim, bana inanmayıp güldüler. Niye böyle?

CEVAP

Yok be okurum, neden yalan söyleyesin ki? Kapalı bir kutu, 24 kere desen ne yazar? Kim bu oyuna karışır? İnanan inanır, inanmayan palavra sanır. Sen öğünürsün, ötekiler dövünür, olabilir. Bu durum sadece cinsel estetikten yoksun birilerini azdırır.

Bu da onlara cinselliklerinin kuyularını kazdırır. İyi ki Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek istemedin. O zaman başına bir noter şart olacaktı. Noteri ise kim bulacaktı? 10’u kanıtlamak için de şahit gerek. Sen bilirsin okurum, benim diyecek bir şeyim yok.

GÜNÜN SORULARI

Diktirebilir miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama çok pişmanım. Kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Erkek arkadaşım istemiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, ‘Son pişmanlık fayda etmez.’ Aynı pişmanlığın üzerine yeni bina inşa etme. Sonra yükün altından kalkamazsın. Kızlık zarı gerdeğe girmeden 1-2 gün önce dikilirse işe yarar. Yani sen 24 yaşında evleneceksen, zarı diktirmek için 6 yıl bekleyeceksin. Bu arada başka bir şey çıkıyor karşıma. Olan olmuş, zar yırtılmış. Şimdilerde de diktiremeyeceğine göre işe devam dersen tek kelimeyle: Yandı gülüm keten helva.

Zevk almıyorum

37 yaşındayım, 13 yıldır evliyim. Eşim orgazm oluyor ama ben boşalırken zevk almıyorum. Hangi doktora gitmeliyim?

CEVAP

Okurum, mastürbasyon yaptığında boşalırken zevk alıyor musun? Ya da bir porno film seyrederken orgazm oluyor musun? Bunları bilmekte yarar var. Çünkü boşalma zevkle birlikte oluşan sonuçtur. Yani zevk alınmazsa, boşalma olmaz. Boşalma oluyorsa, zevkin tetiklemesi söz konusudur. Şu yazdıklarımı bana yanıtlarsan daha kesin kararlara varacağım. Şu anda sana yardımcı olacak bir öneri aklıma gelmiyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Korku cesarete selam vermiş, cesaret başını çevirmiş. Cesaret korkuya selam vermiş, korku selamı almamış. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder