Dr. Haydar Dümen Rekor mu kıracaksınız?
HABERİ PAYLAŞ

Rekor mu kıracaksınız?

Erkekler cinsellik denince sayılarla konuşuyor. Birbirlerine ‘Cinsel organın kaç santim?’, ‘Kaç kez ilişkiye girdin?’ gibi sorular soruyorlar. Neyin peşindesiniz? Rekor denemesine gerek yok. Her iki taraf da mutluysa başka ne önemli olabilir ki?

Uyuşuyor

19 yaşındayım. Pek mastürbasyon yapmıyorum ama penisim durup dururken uyuşuyor. Bir de sola doğru eğik. Ne yapayım?

CEVAP

Okurum, sanırım sorun olmayacak. Yapısal özelliklere benziyor. Ama yine de görmeden teşhis koymak yanlış olacağından bir üroloji uzmanına görünürsen çok iyi olur.

Haberin Devamı

İlişkiye de girmedim

18 yaşında kızım. İki haftadır adet görüyorum. İlişkiye de girmedim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, adet düzensizliği çoğu genç kızda görülür. Şimdilik yapacak bir şey yok. Umarım evlendiğin zaman düzelecek. Ama çok tedirginsen bir kadın doğum uzmanına sorarak ya da giderek ne olduğunu öğrenirsin.

Geç boşalıyorum

18 yaşındayım. Haftada 6 kez mastürbasyon yapıyorum. İlk mastürbasyondan sonra meni bir anda boşalmıyor. Boşalma 45 dakika ila 1 saat arasında sürüyor. Bu süre içinde tuvalete gidemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, zorlama kendini. Bir at düşün. Yani tay, kemikleri bile gelişmemiş ve sen onun üzerine çekemeyeceği yükler yüklersen, belini kırarsın. Benden söylemesi. Yükünü hafiflet yeter.

Bozulmuş mudur?

18 yaşındayım. Evlenmek istediğim bir kız arkadaşım var. Buluştuğumuzda vajinasına dokundum, parmağım girmedi. Eve gidip baktığında biraz kahverengi sıvı görmüş. Sizce sevgilimin kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Yavrum, kızlık zarı orada kale kapısı gibi duruyor. Ama senin ellerinin de oyuncağı değil, ayıp etme.

Normal mi, küçük mü?

Penisim 12 santim. İlişkiye girmek istiyorum, dalga geçerler diye korkuyorum. Normal mi yoksa bana mı öyle geliyor?

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre normal. Sen herkese karşı kendini koru ve dirençli ol. Çünkü tıbbın normal dediği ölçüye başkaları ne derse desin, organın sahibi sensin. Onunla mutlu yıllar geçireceksin.

Depresyondayım

Cinsel organımın boyu yüzünden depresyona girdim. Ereksiyon hali bile 10 santim. Sizce penisi uzatma yolu var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, keşke yaşını da yazıverseydin. Kilo alma, depresyondan iradenle hemen çık. Penisinin boyu ameliyatla 1-2 santim büyütülebilir. Ama şimdi değil. Bu iş evleneceğin zaman olmalı. Yani çare var, dert etme artık.

Zarar geldi mi?

18 yaşındayım. Sevgilimle iç çamaşırları üzerindeyken ilişkiye girdim. Sürtünme yoluyla birlikte olduk. Acaba sevgilimin kızlık zarına bir zarar gelmiş midir?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişkiye falan girmedin. Sizinki cinsel organların ön sevişmesi gibi. Kızlık zarı bozulmadı, genelde de bozulmaz. Bu böyledir diye kadının organı fazlasıyla da zorlanmaz.

Normalden büyük

19 yaşındayım. Cinsel hayatım bence iyi. Ama penisimin boyu normalden büyük. Bu durum bana ileride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyunun ileride sorun olup olmayacağına partnerin karar verir. Şimdilik bu işlere kafanı yorma.

Çok zayıfım

18 yaşındayım, çok zayıfım. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Acaba ilgisi olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, ilgisi yok. Sağlıklı yaşa ve sağlıklı beslen, yola devam.

Yırtılmış olabilir mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilim acıyor deyince bıraktık. Eve gittiğinde biraz kan görmüş ve zarının bozulmuş olmasından korkmuş. Acaba zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Okurum, zedelenmiş olacağı akla yakın. Her neyse olan olmuş. Dikkatli olun.

Hamile miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama içime boşalmadı. Bir hafta sonra tekrar ilişkiye girdik ama ilişkimiz uzun olduğu için ertesi gün hapı aldım. Bunlara rağmen hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zayıf ihtimaller her zaman var. Ama sen hamile değilsin diye yorumluyorum. Bekleyelim, görelim.

İkide kalıyorum

26 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise bir, bilemediniz iki kere boşalıyorum. Sorun bende mi, onlarda mı? Bu durum bende saplantı haline geldi. Ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun? İşte o zaman her yönüyle mükemmel erkek olursun. Uzun yıllarını mutlulukla yaşarsın. Söylediklerim dışında gerisi hikaye.

Devamı gelmiyor

27 yaşında, 4 yıllık evliyim. İlişkiye girip boşaldığımda devamını getiremiyorum. Eşimi mutlu edemediğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, ikinci, üçüncü birleşmeleri mi diyorsun? Aslında doğru dürüst bir kez olanı her şeyi bitirir. Biraz acemisin sanırım. Erken boşalman varsa, bu da tedavi edilir. Uzman bir doktora başvur, rahat et.

BÖYLE SORU YOK!

Kocamın isteksizliği normal mi?

28 yaşında, 6 yıllık evli kadınım. Kocam ikinci çocuktan sonra isteksiz oldu. Ben teklif etmesem ayda bir defa belki beni ister. 32 yaşında bir erkeğin bu kadar isteksiz olması normal mi? Ne yapacağım?

CEVAP

Kızım, bu dönemde her şey normal. Aman efendim ne sancılı, ne sıkıntılı yaşayabilmek şu anda. Hele eşin orta direk ya da memursa, daha maaşın ilk günü sancılar başlar. Kasap solda, bakkal sağda, manavın eli darda, elektrik, su, doğalgaz kapıda, kira bedeli yolda. Yavrum şöyle bir düşün ya bu sancılara can mı dayanır? Evde çoluk çocuk, adamda can kalmamış. Sende ise beklentiler gani. Her gün “belki bu akşam” diye hayallere dalmışsın. Bak bu anlattıklarım o sancıların yarısı bile değil. Geri kalanı kredi kartları, banka borçlarında gizli. Ancak okurum, cinsellik ateşi öyle kolay sönmez ve de çareler tükenmez.

GÜNÜN SORULARI

Gözüm hep dışarıda

25 yaşındayım, yeni evliyim. Dışarıda kadınları görünce isteğim artıyor. Karıma bunu söyleyemiyorum. Yardım edin.

Okurum, yeni evlisin, hele bir çocuklar doğsun, işte o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün. Yemek, içmek, okul. En iyisi sen şimdiden işini kur, ciddiye al. Yenge ne yapsın? Binbir umutla attı kendini senin kollarına ama o ne? Gözün dışarıdaki kadınlarda. Farkında değil yengemiz. Bak sana yemek hazırlıyor, yollarını gözlüyor. Okurumuzun gözleri de giysileri bile delip geçiyor. Arada bir de kendini sorguluyor ve “Erken evlendim galiba” diye hayıflanıyor. Haydar Hoca’n sana kazasız belasız yolculuk diliyor.

Kızı tatmin edemiyorum

22 yaşındayım, sevgilimle 3 hafta boyunca günde ortalama 4 defa birlikte oldum. Onu tatmin edemiyorum. Sorunun kimde olduğunu merak ediyorum. Bu arada penisimin boyu 12 santim.

Gençler, orta yaşlılar, daha garibi dedeler, size sesleniyorum. Kiminiz mermi sayısından söz ediyor, kimi silahının çapını sergiliyor, kimi ya sabır çektiriyor. Gelin bir konuda anlaşalım. Penis boyutunun işlevle alakası yok. Kimi devler kof çıktığı gibi, usta olan elindekini pırlantaya çevirir. Genelde kadından yana sorun olmaz meraklı yavrum. Bir kara kuyudur bu konular, görünmez dibi. Sen partnerine kalan borcunu sayıklayacağına bol bol bilgi edin, tecrübe kazan ki ödeme sıkıntısı çekme.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayale dalmak bir çayıra davar salmak gibidir. Onlar otlanırken siz doyduğunuzu sanırsınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder