Dr. Haydar Dümen Rol yapmak işe yaramaz
HABERİ PAYLAŞ

Rol yapmak işe yaramaz

Cinsellik yaşanırken bazen sorun çıkıyor ama bunu erkek hissetmiyor. Çünkü orgazm olmamayı dert eden kadın rol yapıyor, eşi de temposunu değiştirmiyor. Hanımlar, zamana ihtiyacınız var, bedeninizi keşfedin. Rol yapmak işe yaramaz, derdinizi anlatın.

İlgimi kaybettim

18 yaşındayım. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum. Birkaç aydır ilişkiye karşı hiç ilgim yok. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. İsteğim yok oldu. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, perhize devam. Romantizmi, duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi yemekten bıkarcasına tatlı yersen böyle olur. Yapacağın tek şey diyete girmek. Zamanla her şey yerine oturacak. Senin de bir sevgilin olsun.

Haberin Devamı

Nasıl büyütebilirim?

21 yaşındayım. 1. 90 boyunda, 70 kiloyum. Penisim 9 santim. Boyuma göre küçük olduğunu düşünüyorum. Nasıl büyütürüm?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik beklemede kal. Her genç gibi aklının, vicdanının el verdiği ve yaşının hayatı yorumlama değerlerine göre, karşı cinsten kişilerle dostluğun, flörtün olsun. Evlendikten sonra eşinle, sen aynı karara varır, “Biraz büyütelim” derseniz operasyonla 2-3 santim kadar büyür.

Yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 13 santim. Partnerimi tatmin edemeyeceğimi düşünüyorum. Acaba doğru mu? Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu beni yoruyor, normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın normal. Mastürbasyonun fazla. Bu açıdan korkmadan göğsünü gere gere cinsel ilişkiye girebilirsin.

Sevgilim sorun çıkarır mı?

27 yaşındayım. Kız arkadaşım da 30 yaşında. İlişkide tatmin olmadığını düşündüm. Penisimi ölçtüm, 10 santim. Kızla konuştum, “Sorun yok” dedi. Evlenince sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşına inandım. Çünkü doğruyu söylüyor. Ayrıca kullanımda onun değerlendireceği bir ölçü olduğuna göre, haklı. Kadın vajinası 8 santimdir. Esnek olduğu için ilişki sırasında uzar.

Ama ilk girişteki 2-3 santimi duyarlıdır. Geri kalan bölümünde his yoktur. Ben bunları söyleyeyim, siz bir mantık yorumu yapın. Bu yoruma yüreğinizi de katın. Sonuca göre hareket edin.

Daraltılır mı?

Haberin Devamı

Vajina daraltma operasyonu varmış, doğru mu? Çok doğum yapanların vajinası genişler mi? İlişkide zevk azalması olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, vajina daraltma operasyonu var. Çok doğum yapmak vajina dokusunu bir parça etkiler ama vajina kendi esnekliğini kazanır. Ama buna karşın genişlemiş vajinadan dolayı çift zevk alamıyorsa operasyonla istenilen sonuç elde edilebilir. Tabii böylece kadın da zevk alır, erkek daha mutlu olabilir. İşin özü operasyonu yapan hekimin yeteneğine bağlıdır.

Zevk almıyorum

28 yaşındayım ve bekarım. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama ilişkide sert. Romantizm yaşamak istiyorum ama imkansız gibi görünüyor. Bugüne kadar hiç orgazm olmadım. Acı çekiyorum, kaybetmemek için söylemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, seninkinin romantizm nesine gerek? Bunlar evlilikte işe yaramaz. Sen aşkından ölüyorsun. Acılı da olsa ona dönüyor, gerçekleri görmüyorsun. Ama yavrum, sen bu işten kurtulursun.

Kızım, adam senin işkencecin olmuş, canına kastın mı var? Dön kendi yoluna. Yaş olarak zaman kaybetme, anne olmaya çalış.

Haberin Devamı

Yalan söylüyorum

20 yaşında kızım. Nişanlımla sevişirken zevk alamıyorum. Üstelik ona da “Zevk alıyorum” diye yalan söylüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, alışacaksın. Sevgilin ruhuna girememiş. Birazcık konuşsanız birazcık renk katsanız duygu yoğunluğuna girseniz, manzara seyretseniz. Şakalaşıp koşuştursanız falan filan. Şimdilik böyle gitsin. Ama evlilikte rol yaparak yaşayamazsın, çünkü çocuk oyuncağı değil, yıllar boyu sürecek.

Tatmin edemiyorum

32 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. İlişkide karım iki kez boşalıyor, ben ise bir kez. Eşim bir kez daha birlikte olmak istiyor ama benimki sertleşmiyor. Bu moralimi bozuyor. Penisim içe kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kilo ver. İçe kaçma ondan. Eşin 2 kere orgazm oluyorsa daha ne istiyor? Ayda 1 kere bile orgazm olamayanların sayısı pek çok. Yine erkeklerin çoğu ikinci ilişkide zorlanır. Her şey yolunda. Yolunda olmayan eşinin ateşi. O da kendini disipline etsin.

Hamile olabilir mi?

24 yaşındayım. Nişanlımla 3 hafta önce ilişkiye girdik, prezervatif kullandık. Çıkardıktan sonra yine ilişkiye girdik. İki gündür midesi bulanıyor, terliyor. Hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, işin tekniği bakımından gebelik ihtimali yok diyemiyorum. Şimdilik beklemede kalacaksınız.

Kızlığı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 2 dakika sonra kan geldi, adet gördü. Acaba sevgilimin kızlığı bozulmuş mudur? Küçük dudaklarının açık olması adetten mi kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar ayrıntının altından altından kalkılmaz. Açıkmış, kapalıymış bu sorulara doktor bile yanıt veremez. Bir ihtimal kanadı. Ama yarım mı kanadı, tam mı kanadı, bilinmez. Hesabınızı iyi yapın.

Nasıl anlarım?

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkim olmadı. Bu deneyimi yaşamak istiyorum ama kızın isteyip istemediğini nasıl öğrenirim?

CEVAP

Değerli okurum, büyüdüğün zaman öğreneceksin. 18 yaşındasın, şu anda işin alfabesindesin. Sanırım 20 yaşına kadar bu işin teorik ustası olacaksın. Geri kalan 50-60 yılı da en iyi şekilde kullanacaksın. Acelen ne be?

BÖYLE SORU YOK!

Israrla arıyorlar

28 yaşındayım. Penisim 23 santim. Sevgilim kız arkadaşlarına söylemiş. Hepsi benimle ilişkiye girmek istiyor, ısrarla arıyorlar. Aklım karışıyor. Yardım edin.

CEVAP

Haydi bakalım, benim aklımı da karıştırdın. Nerede ve nasıl? Kızlar bu boyutu duyunca akılları başlarından gitmiş ki “Israrla beni arıyorlar” diyorsun? Nasıl yani? Telefonla “Nasılsın, iyi misin? Yahu ne kadar uzun ha haha mı?” mı diyorlar? Zor bir soru sordun okurum.

Anladık, hekimiz, uzmanız ama inan ki öğrettiğim kadar ben de öğreniyorum. Duyan duymayana anlatmış, demek yollarını kesiyorlar. Bizden çare istiyorsun. Saklan oğlum, evinin yolunu onlara öğretme. Kaç kaçabildiğin kadar. Olabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim.

GÜNÜN SORULARI

Bakire miyim?

23 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdik, bakireydim. Kan gelmedi. Ama gün içinde kan gördüm. Zar bozuldu mu? Bakire miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, ilişkiye girdin, masumiyeti bozdun. Neyin peşindesin? Zarın esnek olabilir. Zar esnek, esneyiverdi. Daha fazla esnetme sonra başına ağrı da girebilir. Benden bu kadar. Yaratılışa teşekkür mü yoksa sitem mi edersin ona karışmam. Ama çizginin başındasın. Sakın onu kendi haline bırakma, dertlerin hiç bitmez, bu genç yaşta mahvolursun.

Dönüş bileti alamıyorum

Gidiyorum, geri gelemiyorum. Saatte 5’i görüyorum ama dönüş biletimi alamıyorum. Zordayım. Kız şikayetçi. RUMUZ: TEK GİDİŞ

CEVAP

Bravo! Analiz metnini okudukça güldüm. Çünkü komik olayım derken bazı benzetmelerle konuya girmişsin. Bizim için çantada keklik dediğimiz türden. O keklik elinizden uçuverir, dikkat! Komik olayım derken kekliğin kanadını da kırabilirsin. Hayırlı yolculuklar.

Bu yolun krokisini çıkarırsak aklın gırgır şamatad ama önüne bataklık çıkıverirse? İşte orada biz çıkarız karşına. Ama yol uzak, zaman yetersiz, koşarız yardımına. Ne demek istediğimi anla. Unutma, komedilerin insanı ağlattığı da olur.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlığın ufku o kadar geliştir ki, dünyanın öbür tarafındaki bir insan sizin yüreğinizi incitebilir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder