Dr. Haydar Dümen Romantizm kazanır
HABERİ PAYLAŞ

Romantizm kazanır

Kadın-erkek ilişkisi sevgi, aşk, anlayış ve güvenle yürür. Tabii romantizmi unutmamalı. Gençseniz, flört ediyorsanız acele etmeyin. Birlikte vakit geçirin, sohbet edin ama cinselliği yaşamayı biraz erteleyin. Böyle durumlarda kızlar romantik, nazik erkekleri tercih eder.

BÖYLE SORU YOK!

Rüyalarım bitmiyor

21 yaşındayım. Sevgilim de 19 yaşında. 2 yıl sonra evleneceğiz. Kız arkadaşım “Evlenmeden olmaz” diyor. Rüyalarımda ilişkiye giriyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bozma büyüsünü. Ya beklediğin çıkmazsa? 2 sene daha yollar kapalı. İştah bol. Değirmenin suyu çarkları zorluyor. Diyelim ki evlendin, erken boşalıyorsun. Oturdun sofraya, önünde bir tabak yemek. O da nesi? Buz gibi. Üstelik geç geliyor servisi. Yemek iyi pişmemiş. Tarladan toplanmış, tabağa konmuş gibi. Sen ki mutfağın önüne hiç gitmemişsin. Yağını, tuzunu, ne kadar ateşte tutacaksın, ne zaman demleyeceksin, onu da bilmiyorsun. Bu durumda ben yokum. Kızdan yana ağırlığımı koydum. Rüyalara devam et.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Fena oluyorum

18 yaşındayım, bir kız görsem fena oluyorum. Acaba neden böyle?

Değerli okurum, nasıl fena oluyorsun? Gözlerin şeşi beş mi görüyor? Başın dönüyor, konuşurken dilin öbür yana mı kayıyor? Aklında olanı unutuyor, kızın karşısında öyle duruyor musun? Yürek 120’de mi? Kalbin kafesten çıkmak isteyen kuş gibi mi yani? Nasıl yani nasıl oğlum? Eldeki titremelere daha sıra gelmedi. Karnındaki spazmları sormuyorum. Ben yine de teşhisi koydum: Gençlik heyecanı derler adına vallahi doyulmaz tadına.

Sertleşmedi

Arkadaşlarla randevu evine gittik, kendimden emindim. Ama ilişkiye giremedim, penisim sertleşmedi, moralim bozuldu. Ne yapayım?

Vah benim söz dinlenmeyen organın ihanetine uğrayan, eşekten düşmüşe dönen okurum. Tabii kendinden emin olacaksın. Öyle ya senin 24 saat çalışan organın var. Onun hışmına mı uğradın? Ayrıldığın kızın bedduasını mı aldın? Olmaz okurum. Aşksız, güvensiz, olumsuz koşullarda, beklediğin hayalleri tabii ki yaşayamazsın. Keman başkasının elinde, yay sende. Nasıl bir aşk ve cinsellik melodisi çalacaksın? Bir şeyin yok. Her gencin başına gelebilir.

Haberin Devamı

Başardım ama...

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeyi çok istiyordum. Sonunda girdim. Boşaldıktan sonra bıkkınlık hissi duymaya başladım. Sizce bu neden kaynaklanabilir?

CEVAP

Neden olsun okurum, çocuk sayılırsın. Bu yaşta korkular, heyecanlar, beklentiler var. Yaşının gereği sorumlulukların var. Aradığını bulamamak var, hamlık var. Tarlan henüz nadaslanmamış ve çorak. Şöyle bir tarlaya girdin ve baktın. Nerede o gül bahçesi, nerede bu tarla? Beklenti ve sonuç çelişkisidir bu. Cinselliğini katletmemek için bence birleşmelere ara ver. Zamanı gelsin. Yani yediğin yemeği miden sindirebilecek duruma gelsin o ki o yemek midene oturmasın.

Bozulmuş mudur?

4 aylık ilişkim var ve kız arkadaşımla haftada 1-2 kez ilişkiye giriyoruz. Bundan 2 gün önce yine birlikte olduk, biraz ileri gittik. Kız arkadaşımın vajinasından 2-3 damla kan geldi. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur? Kız arkadaşım çok rahatsız. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, büyük olasılıkla zar bozuldu. Mektubundan cinsel birleşme yapıyorsunuz. anlamı çıkarıyorum. Eğer öyleyse bu saatten sonra neyin peşindesiniz? İlişkinizin ya da ruh sağlığınızın bozulmasına izin vermiyorum. İki damla kan bir sel gibi sizi yani ruhunuzu, mutluluğunuzu yutup sürükleyip kayaya çarpa çarpa parçalamasın.

Kan geliyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 21 yaşında. İlişkiye girdiğimizde biraz kan geldi. Bunun normal olduğunu biliyoruz. Ancak 1 ay sonra tekrar ilişkiye girdik, daha çok kan geldi. Kan gelmeye devam edecek mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazı evliliklerde bu 1 ay sürer. Her seferinde bir miktar kan gelebilir. Büyük bir ihtimalle kız arkadaşın kendini sıkıyor da olabilir. Penis çapının burada rolü var. Ayrıca senin sert ilişkiler içinde olduğunu tahmin ediyorum. Bunlara dikkat ederseniz birkaç ilişkiden sonra kanama olmaz.

Seks makinesi gibiler

19 yaşındayım. Sorunum kız arkadaşımın elini tutarken bile boşalmam. Kızların hepsini seks makinesi gibi görüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, gençsin, heyecanlısın. Bu nedenle erken boşalman var. İkincisi sık mastürbasyon yapıyorsun. Yani elektrik düğmelerini çok sık çeviriyorsun. Önce mastürbasyonu azalt. Sonra heyecanına hakim ol. Bedenini yor. Ama beynini daha çok yor. 40 odalı bir konak düşün. Bir tanesi cinsellik için ayrılsın. Ötekilerin her biri de başka bir amaçla doldurulmuş olsun. Şiir, kitap, günlük yaşam, hobilerin her neyse. Ama böyle giderse bilinmez, karanlık yollara da bir adım kayabilir. Her şey mahvolur.

Nasıl büyütebilirim?

18 yaşındayım. Penisim 9 santim. Bu boyda kalırsa cinsel ilişkiye girmek ya da evlenmek benim için hayal olur. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, şişmansan, kasık yağlarını eritirsen cinsel organ 2 santim daha görünür hale gelir. Çünkü kasık yağları o kadarını yutuyor. Yazdığın ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, hapı, ilacı yok. Tek çare ameliyat. Ameliyatla da ancak 1-2 iki santim büyütülüyor.

Nasıl ikna edebilirim?

Sekse çok düşkünüm. Kız arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ama söyleyemiyor. Ben de söyleyemiyorum. Acaba onu nasıl ikna edebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ikiniz de söyleyecek duruma gelinceye kadar bekleyeceksiniz. Demek ki beyninizde ikinizi de tutan ortak bir yan var. Bunlar aşılmadan balıklama sekse dalınırsa yanlış yapar, hayal kırıklığına uğrarsınız. Ne güzel böyle biraz daha romantik, sevgi dolu yaşasanız.

İktidarsız mıyım?

20 yaşındayım. İlişki sırasında neredeyse hiç sertleşme olmuyor. Hatta tam sertleşmeden boşalıyorum. İktidarsızlık sorunu yaşıyorum. Doktora başvurmalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşlarda iktidarsızlığın yüzde 95’i psikolojik kaynaklıdır. Bu da bir kıza, bir partnere alışmakla, o ortamı tanımakla zaman içinde geçer. Yine o koşullarda gerekirse bir uzman yardımı da alınabilir. Ama seyyar yani gezinti dünyasında dolaşırken ayakta çay, kahve içilmez.

Boşalınca istemiyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girip boşaldıktan sonra tiksiniyorum. Yani ben 1 kez ilişkiye girmek istiyorum, sonra kaçıyorum. Bir daha aramıyorum da. Kız arkadaşım benden soğuyor ama başkalarıyla da ilişkiye girince aynı şeyleri yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Çocukluğundan kaynaklanan bir duygu. Tabii ki bir an önce düzelmen gerekir. Aynı şey evlendiğin zaman başına gelirse ne olacak?

Yeniler mi?

Kızlık zarı bozulduktan sonra 3 yıl cinsel ilişkiye girilmezse zar kendi kendini yenilermiş. Böyle bir şey duydum, doğru olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, 3 sene değil, 300 yıl geçse kızlık zarı kendini yenilemez. Şöyle ya da böyle 3 yıl uzun bir süredir. Belki bu arada evlilik şansın çıkar. Ama 3 yılı ya da 5 yılı bekleyeyim derken o şans da kaçabilir.

Hep kaçıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıllık birlikteliğimiz var. O sürekli ilişkiye girmek istiyor, ben kaçıyorum. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, dengeleri korumaya çalış. Bazen otur, bekle, bazen kaç. Ama kaçarken de uzun yaşam yolunun doğrusunu seç. Hem ayağın kaymasın hem de bu çılgın kız arkadaşın birazcık doğru ölçülere gelsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın mumu da söner ama aydınlığı daima ruhu besler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder