Dr. Haydar Dümen Sizi yolda bırakmayacaktır
HABERİ PAYLAŞ

Sizi yolda bırakmayacaktır

Gün geçmiyor ki bir erkekten mektup gelmesin, cinsel organını nasıl büyüteceğini sormasın. İnternette satılanlar işe yaramıyor. Cinsel organın boyu 10 santimi geçiyorsa sorun yok, yaya kalmazsınız. Eşiniz de sorun çıkarmaz.

Zar bozulabilir mi?

Beş yıldır nişanlıyım. Son 1 yıldır nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Ancak hiçbirinde kan gelmedi. Kadın doğum uzmanına gittik, “Zar esnek değil, bozulmuş” dedi. Nişanlım kimseyle ilişkiye girmediğini söylüyor. Kanama olmadan zar bozulur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bazı zarların doğal olan çentikleri kendiliğinden vajina duvarına kadar inmişse bu hekimleri de yanıltıyor. Örneğin; jinekolog ‘Bozulmuştur’ raporu veriyor. Aynı kişiye adli tıp ‘Bozulmamıştır’ diyor. Tabii tersi de oluyor. Ben kızın söylediklerinden yanayım. Bu kız 5 yıldır seninleyse yani bu işi ne zaman yaptı? Kendini yorma, sevgilini de üzme.

Haberin Devamı

Biraz büyür mü?

33 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım sertleştiğinde 12 santim oluyor. Ben bundan rahatsızım. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak?

Çok korkuyorum

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olduk. Penisim yarıya kadar içerideydi. Kız arkadaşım hamile kalmış olabilir mi? Gebeliği önleyici bir hap var mı? Hamile kalmasından çok korkuyorum.

CEVAP

Okurum, nadir de olsa o ihtimal var. Öteki sorularına yanıtım hayır. Yani gebelik olmuşsa önleyici hap yok. Kızlık zarı esnektir, kanamamış. Tahminim kız arkadaşın hamile kalmadı.

Kıyafetlerimiz vardı

20 yaşındayım. Kız arkadaşım 19 yaşında. Kendimizi engel olamayıp sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimizde eşofmanlarımız vardı. Kız arkadaşımın hamile kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Değerli okurum, çok zayıf ve imkansız.

Hamile kalınmazmış

24 yaşında kızım. Nişanlımla sürtünme yoluyla seviştik. Ben adet görüyordum. Nişanlım boşaldı. Spermler çamaşırıma geçmiş. Hamile kalmaktan korkuyorum. Nişanlım “Kızlık zarı yırtılmadan hamile kalınmaz” dedi. Acaba doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değilsin. Ama nişanlının dediği de doğru değil. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir. Cinsel birleşmeye göre ihtimali zayıf bile olsa, olacaksa olur. Yani bir sperm içeri koşar ve yumurtayı bulur. Dikkat edin.

Haberin Devamı

Arkadaşıma geçer mi?

Bir süre önce yabancı bir kadınla ilişkiye girdim. Bu ilişkiden bel soğukluğuna yakalandım. Sonra da kız arkadaşımla birlikte oldum. Hastalığım kız arkadaşıma da geçer mi? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, zayıf ihtimal. Belki de bel soğukluğuna yakalanmadın. Bunun sonucunu hemen bir laboratuvara gidip meni tahlili yaptırarak öğreneceksin. Ardından hastalık varsa üroloji uzmanına gidip tedavi olacaksın. Eğer hastalık bulaşmışsa kız arkadaşına bulaştırma ihtimalin de büyük. Geçmiş olsun.

Üst üste yapıyorum

18 yaşındayım. En az 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Üst üste 3-4 defa boşalıyorum. Bunun zararı var mı?

CEVAP

Tabii var oğlum, olmaz mı? İşin, gücün, dersin, sosyal ilişkilerin, okulun, arkadaşların yok mu? Kitaplarına, beden eğitimine ayıracağın zaman nerede? Hepsini bir kere it. Kapan mastürbasyonun dünyasına, sonra bana soru sor. Zararının olacağını sen anlamıyor musun?

Haberin Devamı

Aklım fikrim cinsellikte

21 yaşındayım. Herkesle ilişki kuruyorum. Ama kız arkadaşımla konuşamıyorum. Aklım fikrim cinselliğe kayıyor. Bu da sevgiyi bitiriyor. Ne ettiysem bir çözüm bulamadım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak şey biraz daha öğrenci ve insan sıfatına yaklaşarak, aile bütünlüğünü içine yerleştirmek. Sorumluluklarını ve ülkene görevini hazmederek yaşamak. İşte lojistik desteği aldın. Marş marş ileri.

Hasta mıyım?

21 yaşındayım. Genelevde ilişkiye girdim ama prezervatif kullanmadım. Birkaç gün sonra belimde ağrı başladı. Akıntı, yanma, acı yok. Acaba hastalığa mı yakalandım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Ama için rahat etsin istiyorsan bir idrar ve meni testi yaptırıver. Doktor sonuçları sana söyler.

Zararlı mı?

18 yaşındayım, çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba çok yapmak zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, azaltıver. Yoktur desem de, zararı vardır desem de zararlı. Çünkü ruhunla oynuyorsun. En azından erken boşalmaya zemin hazırlıyorsun.

Anne olur muyum?

23 yaşında kızım, hiç ilişkiye girmedim. Evlenene kadar böyle bir şey olmayacak. Ben mastürbasyon yapıyorum ama kısır olurum diye korkuyorum. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili kızım, mastürbasyon aslında gerek hormonal, gerekse fizyolojik, yani cinsel işlevlerin antrenmanıdır. Her türlü antrenmanda organlar gelişir, en iyi görevlere hazırlanır. Cinsellikte de böyledir. Tek sorun antrenmanın dozunu kaçırmamak. Anne olursun, merak etme.

Şekli bozulur mu?

Sürekli mastürbasyon yapmak zararlı mıdır? Vücudumuz anormal bir görünüm alabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, korkuların ve endişelerin doğru değil. Fazlası zarardır olayı bir genelleme içerisinde her zaman doğrudur.

BÖYLE SORU YOK!

Korkudan geneleve gitmiyorum

18 yaşındayım. Ağabeyim beni geneleve götürecek ama penisim küçük diye gitmek istemiyorum. 1.62 boyunda ve 90 kiloyum. Sizce genelevdeki kadınlar penisim küçük olduğu için dalga geçer mi?

CEVAP

Yavrum, ciddi sorunların var. Bu penisle değil, kiloyla ilgili. En az 30 kilo vermelisin. Özellikle kasık bölgesi fazla yağlandığından penisin dıştan görüntüsü 2-3 santim kadar o yağ tabakasının içinde kalır. Böylece normal penis senin gözüne küçük gelebilir.

Geneleve gitme. Ama penisinden dolayı değil. Genelevin koşulları kötü olduğu için. Duygusallıktan yoksun, fazla mekanik ilk denemeler şokla bitebiliyor. Bir kadın denemesini 19-20 yaşına ertele. Ne yap et, kilo ver. Çünkü 10 yıl sonra yaşa bağlı olarak 10 kilo daha alman söz konusu. İradeni çok kesin ve katı kullan.

GÜNÜN SORULARI

Mutlu edemiyorum

Ben 22, kız arkadaşım 26 yaşında. Günde 5 kere birlikte oluyoruz ama onu mutlu edemiyorum. Çok yorgunum. Ne olur derman olun.

CEVAP

Değerli okurum, derman ararsan derde, bulursun. İşte karşındayım oğlum. Sizlerin derdini düşüne taşına geldik yaşlılık yaşına. Her şey tamam, sözüme uy, beni dinle diye kendi referansımı verdim eline. Bir tek eksiğim sakalım yok. Bunu da sorun yapma. Arsızların da gözüne bakma. Kurumuş toprakta ot bitmez. Cinsel konuda psikolojisi aç olan da doymak bilmez. Boşa kürek sallama, geleceğini de hırpalama. O kızla da uğraşma.

Orgazm olamıyorum

26 yaşındayım, kocam da 31 yaşında. İlişkiye giriyoruz ama ben hiç orgazm olamıyorum. Bu nedenle aramızda sorunlar çıkıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm olayı yüzde 100 ilişkiye bağlı değildir. Kadının yetişme koşulları da önemli. Burada asıl sorun usta yani erkektedir. Temiz, sevimli, güleryüzlü, eşine ilgili, bencil olmayan, zorlamayan bir partner olması gerekir. Ama bunlar yetmez.

Kadın nelerden hoşlanıyor, nasıl dokunulmak istiyor bu konuda erkeğin ustalığı yetmez. İki tarafın da fantezileri uyum içinde olmalıdır. Daha uzatmak istemiyorum. Ülkemizde kadınların yüzde 40’ında ne yazık ki orgazm güçlüğü görülüyor. Zaman sana yardım edecektir.

GÜNÜN SÖZÜ

Eleştiri kabul etmeyen insan olgunlaşamaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder