Dr. Haydar Dümen Soğuk rüzgarlar esmesin
HABERİ PAYLAŞ

Soğuk rüzgarlar esmesin

Kadın ‘Eşimi çok seviyorum, mutluyum, niye orgazm olamıyorum?’ diyor. Hanımlar, bu sadece sizinle ilgili değil. Eşin usta oluşu ve ruhunuzu okşaması zevk almanızı kolaylaştırır. Beyler, kadının gönlünü alın, ruhunu okşayın ki yatak odanızda soğuk rüzgarlar esmesin.

Kan devam ediyor

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk, çok kan geldi. Kızlık zarımın bozulduğunu düşündük ama daha sonraki ilişkilerde de kan geldi. Acaba kan gelmesinin nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının kanadığını sanıyorum. Bazı kadın ve kızlarda öyledir. Kanama birkaç ay sürebilir. Vajinanın kasılması ya da penisin büyüklüğüyle ilgili olabilir. Ama bu durum geçicidir.

Haberin Devamı

Penisime tekme geldi

Kick boks yapıyorum. İki ay önce antrenmanda penisime sert bir tekme geldi. O günden beri erken boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmaya ilgisi yok. Kendi haline bırak. Test eder gibi erken boşalma var mı diye dikkatini üzerine çevirirsen, böbrek üstünden adrenalin hormonu salgılanır, gizli stres gerçekleşir. O da erken boşalmaya neden olur.

Nasıl azaltayım?

18 yaşındayım. Haftanın 6 günü mastürbasyon yapıyorum, yapmadan uyuyamıyorum. Bunu azaltmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Bana yardım edin.

CEVAP

Edeyim yavrum. Ama sen de bana yardım et, çözemedim. Yedinci geceyi ne yapıyorsun ula? Duvara mı tırmanıyorsun, odada kendi kendine saklambaç mı oynuyorsun? Uykularım kaçtı. Etme eyleme, Hoca’na bu eziyeti etme. 7’nci geceyi bildirirsen ben de sana yanıt vereceğim.

Hapların etkisi olur mu?

21 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Sizce normal mi? Penisimi büyütmek istiyorum. Büyütücü hapların etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, öncelikle penis büyütücü hapların etkisi olmaz. Öyle bir etkisi olsaydı eczane rafları o ilaçlarla dolar taşardı. Yani meraklısı çok olurdu. Penisin normaldir. Keyfine bakacaksın, işini yapacaksın, günü gelince evleneceksin. Haydar Hoca’na da bir teşekkür mesajı atacaksın.

Gebe kalabilir mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle seviştik, ben boşaldım. Sperm kızın eline bulaştı. Ardından da vajinasına dokundu. Acaba hamile kalması mümkün mü?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bugüne kadar yapılan araştırmalarda spermlerde kuş kanadı saptanamadı. El bebek gül bebek gibi elden elde taşınmaya da spermler razı olmuyorlar. Bu nedenle şimdilik yırttın. Ama daha ileri giderseniz başka şeyler de yırtılırsa spermler bayram eder haberiniz olsun.

Her gece boşalıyorum

23 yaşındayım. Her gece kendiliğinden boşalıyorum. Bundan bıktım, ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, onun pek çözümü yok. Doğa öyle istemişse öyle olsun bırak. Zamanla kendiliğinden geçecek, düzelecek.

Rekor sayılmaz mı?

Penisim epey büyük. Acaba Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çok gizli, kırmızı mühürlü bir haberleşmeyle bana santimini bildirirsen Guinness’e girip girmeyeceğini söylerim. Açık olarak yazarsan birilerini kıskandırırsın, sırf düşmanlık olsun diye yarısını keser atarlar. Her neyse, kalan yarısı yine sana yeter. Ama acı çekersin sen bilirsin.

Orgazm olamıyorum

27 yaşındayım, eşim de 39 yaşında. 3 yıldır evliyim ama bir kez bile orgazm olmadım. İlişkide stres yapıyorum. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların genel derdi. Ortalama yüzde 50 sonuçlar böyle. İşin ilginç yanı şu: Erkek usta değilse ve duygusal yoğunluğu yakalayamadığınızda işler zorlaşıyor. İlaçla tedavisi yok. Ama elimiz kolumuz da bağlı değil. Hayatın başındasınız, uzun bir yolculuğunuz var. Profesyonel yardım alın. Hadi bakalım, birazcık özveri.

Normali nedir?

Yeni evliyiz, hemen her gün ilişkiye giriyoruz. Bunun normali nedir? Yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yeni evlisiniz de kaç yaşlarındasınız? Sen 30, eşin 20 ise haftada 4. Sen 19, eşin 18 ise her güne devam. Sen 60, eşin 50 yaşındaysa haftada 2’ye bayram. Yorulduğunuz zaman bana sorun. Ortalama bir sayı istiyorsanız haftada 3-4 idealdir.

Ne sıklıkta yapayım?

18 yaşında kızım. Günde 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce mastürbasyon ne kadar sıklıkta olmalı? Kendimi yalnız hissediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, keyfine bak. Ufacık önerimi dikkate al. Şunu gün aşırıya çevir.

Ağrı girdi

21 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir gün mastürbasyon yaparken başıma ağrı saplandı. Sorun ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, beden bütünüyle birbirinden haberdardır. Bazen ayaktaki olay bile reaksiyonunu yemekte iştahta gösterebilir. Her gün mastürbasyon yapmamanın işareti benden önce sana gelmiş. Aklını kullan, her şeyi dengede tut.

Kadınlar beni istemiyor

19 yasındayım. Cinsel ilişkide ilk boşalma sürem çok kısa. İkinci ilişki çok uzun sürüyor. Kadınlar beni istemiyor. Bana yardım edin. Ne yapmalıyım? Tedavi gerekli midir?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığın her gencin yaşadığı olaylardan biri. İkinci kez boşalmanın bu kadar uzaması rahatsız edici ama tüm bunların çözümü evlilikte. O zaman kendiliğinden doğru yolu bulacaktır. Kuşkulanacağın bir şey yok.

BÖYLE SORU YOK!

Bazen kısa kalıyor

Cinselliği iyi yaşıyorum. Evliyim ve 39 yaşındayım. Penisim 14 santim ama bazı pozisyonlarda kısa kalıyor. Ailece şeker hastasıyız. Damarlar için penis pompası var. Ondan alsam ne yararı olur ya da ne zararı olur?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyin mükemmel. Unutma ki kadının vajina boyu 8 santim dolaylarındadır. Kitaplara göre maşallah seninki de işe yarar. Ailede şeker var diyorsun. Aklına onca organdan ilk penis geliyor. Ve onu korumaya altına almaya çalışıyorsun.

Ortada fol yok, yumurta yok. Bunun yerine şeker diyeti uygulasan daha iyi edersin. Bu enstrümanı kullanmasını bilmek bir hünedir. Burada her şey kadına bağlı. Anatomi kitapları sana tam not verdiler. Hiçbir kusurun yok, olumsuz düşüncelere sapma.

GÜNÜN SORULARI

Zararı var mı?

Erken boşalıyorum. Bir de 6-7 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yaş kaç yaş? Kaç yıldır mastürbasyon yapıyorsun? Bu çok önemli. Şartladın şu tembelliğe onu. Ne isterse önüne serdin mi? Hangi saat istese “Al sana, ellerim feda olsun” mu dedin? Bir değil, iki değil, üç değil, tam yedi kere. Zararın ötesinde, ellerini düşünmeden edemedim. Kendi dümenini sağlam tut ki sonra pişman olup bize toslama.

Hep sertleşmiş halde

20 yaşındayım. Cinsel organım 20 santim ve sürekli ereksiyon halinde. Haftada birkaç kez normale dönüyor. Bu sorunun çözümü var mı?

CEVAP

Değerli okurum, çözüm var da şu penis boyu benim işimi zorlaştırıyor. Çoğu erkeklerin hayali olan büyük penis aslında birliktelikte sıkıntı. Kadının vajina boyunun 8 santim olduğunu düşünürsek 12 santim fazlan var.

Biraz zorladın, kıza acı verecek ama 3-4 santim vajinanın esnekliğinden kazanacaksın. Ee geriye kalanı ne yapacaksın? Bastırsan acı verir, seni ise “Daha daha” dersen, bir alaca bulaca çorbası yaparsın. Ne sen ne de partnerin mutlu olur. Akıllı, iradeli ve idareli ol.

GÜNÜN SÖZÜ

Vefasız aşklar cefasız kazanımlar gibi uçup gitmeye mahkumdurlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder