Dr. Haydar Dümen Şu esareti bitirin artık
HABERİ PAYLAŞ

Şu esareti bitirin artık

Kadın süslenip hazırlanıyor, yatak odasında eşini bekliyor. Ama erkeğin gelmeye niyeti yok. Çünkü o gençlik tutkusu mastürbasyona bağımlı. Aman dikkat, eşiniz gözyaşı dökmesin, huzurunuz kaçmasın. Bırakın şu mastürbasyonu, ilişkiniz güzelleşsin.

İlişkiye giremiyoruz

Cinsel organım 6 santim. Kız arkadaşımla bir türlü ilişkiye giremedik. Kız arkadaşım kalçası çok büyük. Bir türlü birleşme olmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tabii bir çözüm aranmalı. Penisin birkaç santim büyümesi ancak operasyonla olur. Bu konuda uzman arkadaşlarımız var. Yüz yüze konuşman gerekir. Ama canım sen şimdilik biraz ince kalçaları seçiver, denge kurulsun.

Haberin Devamı

Pişman oluyorum

20 yaşında kızım. Mastürbasyon yaptıktan sonra pişman oluyorum. İstekliyim, erkek arkadaşımla sevişiyoruz ama cinsel ilişkiye girmiyoruz. Sevgilim evlenince pişmanlığın biteceğini söylüyor. Acaba evlenince de bu pişmanlık sürer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek olsun, kız olsun yaptıkları mastürbasyondan pişmanlık duyanlar olur. Ama duygu ve enerji birikiminin zorlamasıyla tekrar yapmaktan kendilerini alamazlar. Bu doğaldır. Evlendiğinde olayın hem doğal yani fizyolojik ve psikolojik kurallara uygun hem de aile ortamının güvencesinde olacak. Sana orgazm olacağını müjdeliyorum. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemezsen ona da çare aranır.

Zevk suyu geliyor

18 yaşındayım. Cinsellikle ilgili en ufak bir konuşma geçtiğinde veya kız arkadaşımla konuştuğumda, hayal kurduğumda hemen zevk suyu geliyor. Acaba bu bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum sağlıktır. Yani iyi bir şeydir.

Nasıl uzatabilirim?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi doğal yollarla nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sen erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

Beni aldatır mı?

28 yaşında, 2 yıldır evli kadınım. Eşimle cinsel hayatımız iyi. Ama son zamanlarda kocamın gözü sürekli dışarıda. Başka kadınlara ilgi gösteriyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin başka kadınlara gidip gitmemesi ayrı bir sorun. Erkeğin içinde varsa sen ne yaparsan yap onun gözü dışarı kayar. İçinde yoksa sorun çıkmaz. Yatak odanızı fantezilerle biraz renklendirirseniz iyi olur. Kocanla baş başa zaman geçirin, güzel müzikler dinleyin, romantik yemekler yiyin. Bir de böyle deneyelim. Olmazsa yeniden konuşalım. Göreceksin her şey eski tadına kavuşacak.

İlk ilişkide kanar mı?

İlk ilişkide kızlık zarının yırtıldığını erkek anlayabilir mi? Mutlaka kanama olur mu? Olmazsa sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım rekor kırıyoruz. Bu konuda kaçıncı baskı vallahi artık bilmiyorum. Kızlık zarı esnekse kanamaz, kızlık zarı kanamadığı zaman da erkek bunu anlayamaz.

Acı çekiyorum

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama bir acı ya da kanama olmadı. Şimdi her ilişkiye girdiğimizde 2 ya da 3 gün acı çekiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, hazırlıksız yakalanıyorsun. Acele ediyorsunuz. Adam da acemi, geçiş süresi kısa. Yeterli ıslanma yok. Vajina yeterince esnek değil (tabii zamanla esneyecek). Son bir ihtimal vajinada iltihabi bir durum da olabilir. Ama erkeğin yapısal özellikleri de rol oynar.

Haberin Devamı

Zevk almıyorum

40 yaşında, evli kadınım. Cinsel birleşmeden hiç zevk almıyorum. Çok acı duyuyorum. Doktora gittim. Problem yok diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bir kadın-doğum uzmanı acıya neden olan bir sebep bulamamışsa acılı cinsel birleşmenin çözümünü sağlarız. Ve bundan sonraki birleşmelerde acı duymaz, mutlu olursun.

Cinsellikten soğudum

32 yaşında, 10 aylık evli kadınım. Eşim erken boşalıyor. Ben yatakta öyle kalıyorum. İlişki 6 ya da 8 dakika kadar sürüyor. Sizce çok mu uzun bir zaman istiyorum? Bu yüzden artık cinsellikten soğumaya başladım. Eşim ikinciye de sıcak bakmıyor. Ben ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, aslında fena bir süre değil. Daha da uzun olsa kuşkusuz iyi olurdu. Bu ölçüler normal sınırlara giriyor. Ama senin orgazma erişmen için zamana ihtiyacın var. O tempoya ayak uyduramıyorsun. Eşinin süresini uzatabiliriz. Ama seni teknik olarak hızlandıramayız. Bu nedenle özellikle senin için bir tedavi kolay değil.

Gebe olabilir miyim?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. O dışarı boşaldı ama biraz da bana geldi. Hemen ıslak mendille sildik. Sizce bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, olmamıştır, olmayabilir. Şimdilik rahat etmelisin. Bundan sonra da çok dikkatli olun.

Titreme başlıyor

12 yıllık evliyim ama gözüm ilk günden beri dışarıda. İlişkiye girmek istiyorum ama tam girecekken titreme başlıyor. Oradan kaçamadığım için ilişkiye giriyoruz. Sonra da çok pişman oluyorum. Doktora gitmek istiyor ama utanıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda biraz takviyeli ilaçlar var, alıver. Gerekirse heyecan azaltıcı preparatları da kullanabilirsin. Önce alış. Ondan sonra bu konuya çalış.

BÖYLE SORU YOK!

Bahane kurup ilişkiye girmiyor

Kız arkadaşımın ilişkinn ilk günlerinde çok zevk alıyordu. Bu beni mutlu ediyordu. Üç aydır “Hastayım”, “Klima çarptı”, “Ter kokuyorsun” bahaneleriyle ilişkiye giremiyoruz. Fanteziye de yanaşmıyor. Benim içim çok değerli. Onu kaybetmek istemiyorum. Kuş dükkanı kapattı mı? Hocam ilişkimizi ateşle lütfen.

CEVAP

Değerli genç, ben ateşleme yapacağım ancak bu ateş hangi yöne akacak? Kimin canını yakacak? Evi, damı yakarsın diye korkuyorum. Partnerin kuşu başından kovuyor, kuşa dükkan kapattırıyor. Sana ipucu yolluyor. Anlamı kesin: “Daha iyisini becerene kadar, yarım yamalak yapmak yok.” Teknik bilgilerdeki eksik 3 ay içerisinde kendini göstermiş, değil mi bizim oğlan? Bugünler geçecek, moralini yüksek tut. Cinsel hayat, tecrübe ile gelişir. Zamanı geldiğinde usta olacaksın.

GÜNÜN SORULARI

Kocam çok soğuk

İki yıllık evliyiz. Kocam ilişki konusunda çok soğuk. Ne yapmalıyım?

Okurum, toplumun sanatında, edebiyat, müzik, folklor, özdeyimlerinde o toplumun temel öğeleri ve yapısını buluruz. Hiçbir sosyal olay, tek başına gelişip ayrı bir değer yargısı taşımaz. Erkeklerde de cinselliğe böyle bakılmalı. Yasaklar, kötü eğitim, baskılar, çevrenin cinsel konularda tutuculuğu gibi pek çok neden kişiyi mutsuz eder. Kuşkusuz iklimin, gen ve beslenmenin de rolü olur. Kişinin sosyo ekonomik yapısı, önyargılar, iş yaşamındaki başarısızlık, evliliğin monotonlaşması ve daha birçok faktörün cinsel yaşama etkisi olur. Ayrıca kişinin yardım olanaklarından yoksun kalması da sorun yaratır. Bu noktada sevgili okurum, eşini birlikte tedavi olmaya ikna etmek sana düşer.

Yaralar çıkmaya başladı

19 yaşındayım, günde 4 kere mastürbasyon yapıyor, doymuyorum. Artık peniste yaralar çıktı. Ne yapayım?

Oğlum, anlat bakalım. Bu işi kuru kuru mu yoksa hayallerle süsleyip hem kendini hem organı aldatarak mı yapıyorsun? O organın tümüyle beyne bağlıdır. Beyne ihanet ettiğin için ileride bir kadınla denediğinde ota alışmış boğanın önüne et koyunca yemeyip burun kıvırdığı gibi organ da aynı şeyi yapacak. Akıl ve irade işe yaramayacak. ‘Bu yol nereye gidiyor?’ deyip oto kontrolünü geliştirecek, fukarayı aşındırmayacaksın. Tehlike zilleri çalıyor, yakında çan seslerine dönecek ve takıntın iradeni esir alacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Sev beni, seveyim seni alışverişi bir tarafın sermayesi bitene kadar sürer. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder