Dr. Haydar Dümen Şüpheyi atın artık bir kenara
HABERİ PAYLAŞ

Şüpheyi atın artık bir kenara

Kıskançlık ve şüphe el ele yürüyen iki yakın arkadaş. Özellikle ikili ilişkilerde yıkıcı oluyor. Erkekler, birlikte oldukları kadından şüpheleniyor. Zar esnek olabilir diye yazıyoruz. Kurtulun şüpheden rahat edin, kuşkuyla yaşanmaz.

Gebe kalır mı?

19 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla seviştik. Ben vajinanın üzerine boşaldım. Kız arkadaşım temizlenirken biraz sperm görmüş. Onu da sildi. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının gebe kalacağını sanmıyorum. Ama bu işlerin peşine erken düşüyor sonra da kendinizi korkuyla yıpratıyorsunuz.

Haberin Devamı

Hangisini yapayım?

20 yaşındayım. Haftada 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir kerede tatmin olmuyor, ikinciyi de yapıyorum. Acaba ileride sorun olur mu? Bir de “Mastürbasyon yapmak ilişkiye girmekten daha çok enerji harcatır” diyorlar. Sizce hangisini yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, haftada 3-4 kere mastürbasyonu yap. Birinci mastürbasyonun kısa sürdüğünü sanıyorum. Bu da sende erken boşalmayı hazırlar. Üst üste boşalmak elbette yorucu olur. Ama tek formül her şeyin ortası, iradenin rotası.

Nasıl anlarım?

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkim olmadı. Bu deneyimi yaşamak istiyorum ama kızın isteyip istemediğini nasıl öğreneceğim?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha büyüdüğün zaman öğreneceksin. Şimdi alfabeden başlayacaksın. Sanırım 20-22’li yaşlara kadar bu işin teorik ustası olacaksın. Geri kalan 50-60 yılı da en iyi şekilde kullanacaksın. Acelen ne be.

Bacağa dayanamıyorum

18 yaşındayım. Cinsel isteğim en üstlerde. Bacak fetişisti olduğum için bacak görünce hemen boşalıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Yavrum, irade güçlenmesi için antrenman yapacaksın. Odanın dört bir duvarına yüzlerce bacak resmi asacaksın. Göre göre alışacaksın. Günün birinde miden bile bulanabilir. Hadi bakalım, dene, durumunu bildir. Ona göre seni yönlendireyim.

Kızlar beni terk ediyor

20 yaşındayım. Kızlarla çok çabuk arkadaş oluyorum. Ama benden hemen ayrılıyorlar. Her şeyim normal, bugüne kadar cinsel ilişkim olmadı. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sanırım çok şamatacı, çok bilmiş, gereksiz konuşan belki de kızların deyimiyle fazla sulandıran bir gençsin. Yani sana güvenemiyorlar, aradıklarını sende bulamıyorlar. Kaçmayıp da ne yapsınlar? Bu saydıklarıma dikkat ederek kendini geliştir. Ruhunu ve bilgilerini zenginleştir. Bu durumda da kızlardan kurtulmazsan bana mail atıp dert yanma.

Haberin Devamı

Şüphe ediyorum

24 yaşındayım ve nişanlım var. Bir ay sonra evleneceğiz. Ama birkaç gün önce ilişkiye girdik. Kanama olmadı. Benden önce bir erkek arkadaşı varmış. Ben nişanlımdan şüpheleniyorum. Bana “Kızlık zarım esnek” dedi ama inanmadım. Delirmek üzereyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, delirmek üzeresin amma bu kızla yatmadan önce hesabını kitabını iyi yaptın mı? Bak evlilik kapısına kadar gelmişsin. Şimdi delirirsen ben sana deli raporu vereceğim. Siz kızlarla istediğiniz gibi oynayın, sonra çocukların gözünü oyun olur mu? Ben sana sezgilerime güvenerek cevap vereyim: Nişanlın doğru söylüyor, büyük bir oranda esnekti.

Kızlığı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İki dakika sonra temizlenirken sevgilimden kan geldi. Daha sonra adet gördü. Acaba sevgilimin kızlığı bozulmuş mudur? Küçük dudaklarının açık olması adetten mi kaynaklanıyor? Yoksa kızlığı bozulduğu için mi böyle?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar ayrıntının altından kalkılmaz. Açıkmış, kapalıymış bu sorulara doktor bile yanıt veremez. Bir ihtimal kanadı. Ama yarım mı kanadı, tam mı kanadı, bu da bilinmez. Şimdilik böyle kalın. Hesaplarınızı iyi yapın.

Sıkılıyorum

21 yaşındayım. Hoşuma giden her kızla konuşuyorum. Ve sadece ilişkiye girmeyi düşünüyorum. Çoğunda başarılı oluyorum. Ancak bir, iki kez ilişkiye girince sıkılıyorum. Birine bağlı kalamıyorum. Ben artık tek biriyle olmak istiyorum.

CEVAP

Ol be oğlum. Birisiyle birlikte olmak istiyorsan ol. Ben mi seni engelliyorum, bunu bana neden soruyorsun?

Kısalmaz mı?

22 yaşındayım. Kadınlar penisimin büyük olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden cinsel açıdan bir şey yaşayamıyorum. Bir de benimle ilişkiye girmek istemiyorlar. Acaba ameliyat ya da başka bir yöntemle kısaltmam mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler ameliyatla küçülmüyor. Sadece idareli kullanmayı öğreneceksin.

Hemen sertleşiyor

Kız arkadaşımın elini tuttuğumda bile penisim sertleşiyor. Bir de erken boşalma sorunum var. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Okurum, kız arkadaşınızla buluştuğunuz zaman bir çiftetelli partisi verirsiniz. Karşılıklı bir saat göbek atarsınız. Bilmem ki ne diyeyim? Sonra uzanıp yatarsınız. Tabii ki yorgunluktan.

Bozulmuş olabilir mi?

22 yaşında kızım. İki yıl önce erkek arkadaşımla seviştik. Eliyle tatmin etti. Epey canım yanmıştı. İç çamaşırımda çok az kan vardı. Kızlığım bozulmuş olabilir mi? Dıştan bastırmayla zar bozulur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulma olmadı. Ondan emin ol. Ancak ilk gece birleşmede kızlık zarın esnekse, kanama da bu nedenle olmazsa bunu o bastırma olayına bağlama.

BÖYLE SORU YOK!

Erken boşalınca o kızı istemiyorum

20 yaşındayım. Ne zaman ilişkiye girsem erken boşalıyorum. Boşaldıktan sonra yanımda o kızı istemiyorum. Hemen evine yollamaya çalışıyorum. Erken boşalmamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, süre bakımından cinsel ilişkiden bir şey anlamıyor, partnerini de mutlandıramıyorsan bu böyle gitmez, aranızdaki ipleri önce gerer, sonra koparırsın. Daha 20 yaşındasın. Ve bu deneyimleri yapmadan şimdi işi ciddiye almalı, gelecekteki cinselliğini yapılandırmalısın ki evlilikte mutluluğu bulasın.

Biraz yavaşla. Seksi kafana fazla takma. Belki 70 yıl daha kovsan da kapından gitmeyecek, gelecekte de istekleri bitmeyecek bir hayatın olabilir. Aklını kullanmak şartıyla iyi olur inşallah. Önemli not: Kızlara dokunma, onları seven yürekle yokla.

GÜNÜN SORULARI

Sevgilim neden gülüyor?

25 yaşındayım. Kız arkadaşım ne zaman ilişkiye girsek gülüyor. Onu mutlu ediyorum ama hep gülüyor. Bana yardım edin. RUMUZ: KIZGIN BOĞA

CEVAP

Okurum, ne mutlu sana. Kız daha işin başında gülmeye başlıyor. Senin keyfine keyif katıyor. Peki sana ne oluyor be oğlum? Ağlasa daha mı iyi? Bulmuşsun bir nimet, haline şükret. Bak şu pandemi döneminde, tiyatro oyunları, gösteriler yapılamıyorken kız seni güldürüyor. Gülmeye alış, başkaları ağlarken siz gülersiniz “Oh be dünya varmış” dersiniz. Darısı bizim başımıza. Şu gülmelerden bir fiske de bize gönder. Katalım yaşam aşımıza.

Benden kan gelmedi

22 yaşında kadınım. Kocam 30 yaşında. İlk gece kan gelmedi. Doktora gittik, zar esnekmiş. Gebe kalmazsam diye korkuyor, zevk alamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Kızım, hayat bu, tecrübeden geçe geçe öğrenilir. Acemi araba kullanırken kazalar olur. Ne var ki duvara toslamamak koşuluyla. 22 yaşında, masum, bilgi bakımından habersizken evlenen kızım, ilk gece kan gelmemiş. Eşin seni doktorun önüne koymuş. Doktor “Esnek” demiş. İki taraf ohh çekmiş. Zevk alacaksın, önünde 50 yıl var. Ancak bu zevkin kaynağında önemli olan erkektir. Dert etme, vajinanla da uğraşma. Çocuğun da olacak, aceleci davranma.

GÜNÜN SÖZÜ

Eleştiri kabul etmeyen insan olgunlaşamaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder