Dr. Haydar Dümen Umutlar suya düşüyor
HABERİ PAYLAŞ

Umutlar suya düşüyor

Kadın binbir hayalle evleniyor. Mutlu olmak, cinselliği doya doya yaşamak istiyor. Bazen bu umutlar suya düşüyor. Çünkü erkek, karısını uyutup banyoya koşuyor. Cinsel lişkiye girmek yerine eski alışkanlığından kurtulamıyor ve mastürbasyon yapıyor, eşini üzüyor.

Kızıyorum diye gizliyor

Ben 1 yıllık evliyim. Eşim 36, ben 26 yaşındayım. Cinsellik konusunda kusursuz olduğumu biliyorum ama eşim film izliyor. Evlenene kadar film izleyip mastürbasyon yapmış. Kızıyorum diye gizli gizli yapıyor. Onu bu alışkanlıktan nasıl vazgeçiririm?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, ülkemizin koşullarından biri bu. Doğru yoldan sapıp sapa yollarda yürümek. Çoğu zaman kazalar yaşanıyor. Olay düzelmezse evlilik temelden çöküyor. Ne var ki, erkek alışmış. ‘Alışmış da kurdurmuştan beter’ derler. Oysa çiçek gibi kadını içeride, yatakta umut ve hayal içinde bekliyor. Adam banyoya girdi, çıkmaz. Birinin beklemekten sabrı tükenir, gözü kapanır. Ötekinin elleri titrer, bakar kadın uyumuş. “Oh kurtuldum” der. Hemen eşini bir profesyonel yardım almak için elinden tuttuğun gibi götür.

Esnek mi?

20 yaşında kızım. Bir yıldır nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Benden hiç kan gelmedi, acı ya da zorlanma olmadı. Evlenmeyi düşünüyoruz. Nişanlım inanmıyor. Kızlık zarım esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının esnek olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun. Daha önce ilişkiye girip girmediğini sen biliyorsun. Girmediysen zar orada duruyordur ve de esnektir. Olay bu kadar.

Sevgilimle olamıyorum

24 yaşındayım. Hep mastürbasyon yapıyorum ama kız arkadaşımla beraber olmaya gelince donakalıyorum. O da beraber olmamızı istiyor. Her kadınla cinsellik arayan ben kız arkadaşımla beraber olamıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sen kendi kendinin zulmüne uğramışsın. Adam olmak varken azgınlık niye? Daha saydırma, hadi bugün bir odaya çekil. 1 saat kadar kendini düşün. Yolunu seç.

Bozulmuş mudur?

Penisim kız arkadaşımın vajinasına 1.5 santim kadar girdi. Ayağa kalktığında sevgilimden kan geldi. Kanaması 1 saat kadar devam etti. Acaba kızlığı bozulmuş mudur?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, kızlığı bozulmuştur. Geçmiş olsun. Bundan sonrası hayırlı olsun.

Her gün yapıyorum

40 yaşındayım. Evlenmedim, hayatıma pek çok kadın girdi. Son zamanlarda cinsel isteğim arttı. 20 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, reklam kokusu beni hapşırtmaya başlattı. Bir süre bekle, kendime geleyim. Sen yoluna devam et, fazla azma, kadınların kuyusunu kazma. Doğanın oyununu bozma. Bir ihtimal 90 yaşına kadar yaşayacaksın. Elini çabuk tutarsan çocuğa kavuşacaksın. İşte sana en iyi ilaç ve reçete.

Kan geldi

18 yaşındayım. Geçen sabaha kadar düzenli olarak 2-3 günde bir mastürbasyon yapıyordum. Yaparken kana benzeyen bir sıvı geldi. Çok korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli yavrum, mastürbasyonu azaltacaksın. İçerideki dokuları incittin. Kılcal damarların kanamasına neden oldun. İyi mi? Kanatıncaya kadar uğraşmak güzel mi?

Eşim korkuyor

25 yaşındayım. Penisim 19 santim. Bu yüzden eşimle ilişkiye giremiyoruz. Daha doğrusu o korkuyor. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal sınırların üzerinde. Ama pek çok erkeğin penisi bu ölçülerde. İlişkiye girememe korkusu bir tür vajinismustur, çözeriz. Gerisi size kalmış.

Zevk almıyorum

Üç yıldır düzenli seks hayatı olan kadınım. Çok istekliyim ama ilişkide zevk almıyorum. Bu sağlık sorunu mu? Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla birçok şeyi öğreneceksin ve eşinin de ustalığıyla bunlar aşılacak. Şimdi değil, gelecekte belki profesyonel yardım alırsın. Bunu kafaya takma, kendini fantezilerine kaptırır.

Günde 20 kez seks olur mu?

Bir erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi, hatta tek birleşmede 1 saat içinde 6 kez boşalması mümkün mü?

CEVAP

Okurum, mümkün olsa ne olacak? Sana ne? Hadi bakalım aklını güzel yerlerde çalıştır.

Nereye kadar sürer?

Hiç sevgilim olmadı. Kendimi mastürbasyonla tatmin ediyorum. Bu durum nereye kadar devam edecek, merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, çaren var. Al kimliğini eline, bak doğum tarihine. Onu bir yere yaz. Üstüne de bugünün tarihini at. Onu ondan çıkar. 18’i geçmişsen ufak ufak kıpırdanışlara geçebilirsin. Ayrıca acelen ne? Arkadaş ve sevgili de bulursun. Çünkü kızlar da aynı şeyi düşünüyorlar. Olayın özü, insanca estetik yaklaşımlarda gizli. Mastürbasyon da kendi kendine davulsuz halay çekmeye benzer. Öyle oynar durursun.

Büyür mü?

25 yaşındayım. Tek sorunum penisimin küçük olması. Penis büyütmenin bir yolu var mı? Krem ya da haplarla olacak bir şey mi? Tedavinin yan etkisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatın dışında hiçbir tedavisi yok. Penis boyu 9-10 santimden uzun olanlara ameliyat gerekmez. Çünkü işlevlerini yerine getirir. Sen biraz keyfine baksan diyorum.

Gebe mi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerinde eşofmanlar vardı. İç çamaşırlarımıza boşaldık. Acaba sevgilim hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Kız arkadaşın hamile kalmadı. Umarım, aklınız biraz daha iyi çalışır.

BÖYLE SORU YOK!

İlk denememi yaptım

55 yaşındayım. İlk defa milli oldum. Kız 48’indeydi. Hamile kalmasın diye dışarı boşaldım. Harika bir deneyimdi. Evlensek çocuğumuz olur mu? Kan geldi bakireydi.

CEVAP

İyi valla okurum, şansa bak. Atalarımız ‘Geç olsun, güç olmasın’ demişler. İlk deneyimin olağanüstü geçmesi çok olumlu, tebrik ederim. Sormadan edemeyeceğim neredeydin bugüne kadar? Keşke yazıverseydin. Peki evlilik koşulu olmadan bu ilişki sizi nereye taşıyacak? Sen bu kaçamaklarla bahçe duvarını sular gibi mi olacaksın? Okurum, düğün davetiyeni beklerim. Kutlama yazım ile mutluluğunuzun kapısını da el birliği ile açacağız. Hanımefendi ile birlikte bir kadın doğum uzmanına başvurmanızı rica ederim.

GÜNÜN SORULARI

Zar yırtılmıyor

5 aylık evliyiz ama hâlâ kızlık zarını bozamadık. Karım çok korkuyor, çevreden duyduklarına inanıyor. Ben de onu kırmamaya çalışıyorum. İkimiz de zarın yırtılmasını istiyoruz. Ne yapabiliriz?

Değeril okurum, Türkiye’deki yeni evli çiftlerin kâbusu vajinismus yaşıyor eşin. Bu sorunu profesyonel yardım almadan çözemezsiniz, çok zamanınızı alır. Sorunun tedavisi var. Eşine sevecen ve sıcak davranman gerekir ki gelecekteki cinselliğini koruyabilsin. Çünkü bu olay senin hanımın elinde ve iradesinde değil. Sabırlı olmanız gerekir. Kız her gün karar verir “Bu iş bugün bitecek” diye. Ama kısırdöngü yakasına bırakmaz. Vakit kaybetmeden çözüm için arayışa geçin.

Hafızayı zayıflatır mı?

Mastürbasyon hafızayı ve ezberleme kabiliyetini zayıflatır mı?

Değerli okurum, böylesi şehir efsanelerini nereden duyuyorsunuz yahu? Yok böyle bir şey. Sadece mastürbasyonun kendisine takılıp kalan kişi ağa takılmış balık gibi çırpınır. İrade de zayıf düşer. Okurum, her gün yapmaktan, zamansızlıktan ne kendine bir anı oluşturabilirsin ne de ezberleyecek konu bulabilirsin. Kaldır kafanı gökyüzüne, hemen işine bak, hayata karış.

GÜNÜN SÖZÜ

Bilerek karanlık yola giren akla ışık tutulmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder