Dr. Haydar Dümen Unutun artık şu sayıları
HABERİ PAYLAŞ

Unutun artık şu sayıları

Erkeklerin skorla ve cinsel organın boyuyla ilgili sorunları bitmiyor. Kahve ya da sohbette duyduğunuz her şeye inanıyorsunuz. Kimi çift gecede 2 kez birlikte olur, kimi haftada 2 kez. Sayı değil mutluluk peşinde koşun ki sorun çıkmasın. İkiniz de tatmin oluyorsanız boşa üzülmeyin.

Gecede 3 kez olur mu?

Arkadaşım 33 yaşında ve 5 yıllık evli. Gecede 3 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Acaba doğru mu söylüyor yoksa abartı mı?

CEVAP

Normal yavrum. Yani arkadaşının dediği doğru. Sayıca obur biri ve bu tempoyla cinsel yaşamı uzun süre garantide olmaz. Canım okurum, sana ne el alemin yaptıklarından? Sen keyfine bak. Ölçülerini kendine göre tut. Doğada bile ağaçlar, çiçekler aynı boyda mı?

Haberin Devamı

Ya benden soğursa?

23 yaşında kızım. Cinsel organımın iç dudakları şekilsiz ve uzun. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Görünce benden soğuyacağını düşünüyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili yavrum, birçok kızın ve kadının durumu senden farklı değil. Tümü aşk ve evlilik ilişkilerini sorunsuz sürdürüyorlar.

Sevgilim ısrarla soruyor

18 yaşında kızım, cinsel ilişkim olmadı. Erkek arkadaşım mastürbasyon yapıp yapmadığımı ısrarla soruyor. Yapmıyorum ama çok istekli olduğum zamanlar oluyor. Sizce yapmalı mıyım? Sağlık açısından bir zararı var mı?

CEVAP

Hiçbir sorunun yok güzel kızım. Merakım, erkek arkadaşınla dersten, sanattan, sinemadan, havadan sudan konuşmak varken, iş döndü dolaştı mastürbasyona mı geldi? Yani arkadaşın pencereden içeri bakmış. Sen de onun penceresinden içeri bakar gibisin. Kırmızı çizgilere yaklaşmışsın. Mastürbasyon yapıp yapmamak sana kalmış. Cinsel ilişki için dikkatli ol, daha erken.

Canımı yakıyor

18 yaşında kızım. Sevgilim şimdiye kadar pek çok kızla birlikte oldu. Ama hâlâ heyecanlı ve çok sert. Benim canımı yakıyor. Cinsel organının boyu 17 santim. Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, tıpta umutsuz vakalar vardır. Bacak kangren olmuşsa ne yaparsın? Kesilir. Onun gibi bu kurtarma işleri senin görevin değil. Önce kendini kurtar.

Hep ilişki istiyorum

30 yaşındayım, bekarım. Kimi görsem onunla birlikte olmak istiyorum. Hayat kadınları bile tersliyor. Çünkü 9-10 kez ilişkiye girebiliyorum. Doktora gittim, ilaç verdi. Bu ara biraz sakinim. Ne olur bana akıl verin.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, gereken şeyi doktor yapmış. Bana da akıl vermek kalmış. Bu maille akıl gönderemediğime göre özel adresini ver. Bir zarfın içine koyup göndereyim. Ama asıl önemlisi sen kendi aklına müracaat et. Bir de çevreye bak. Eline dürbün al, uzakları seyret. Yani geleceğini düşün. Sonra bir yol çiz. İyisiyle, kötüsüyle sonuçları göğüsle. Hepsi bu kadar.

Zevk suyu geliyor

18 yaşındayım. Cinsellikle ilgili en ufak bir konuşma geçtiğinde veya kız arkadaşımla konuştuğumda, hayal kurduğumda hemen zevk suyu geliyor. Acaba bu hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, sağlıktır. Yani iyi bir şeydir. Beyin salgı bezleri iyi çalışıyor demektir.

Kan gelmedi

4 yıllık bir ilişkim var. 3 yıldır da ilişkiye giriyoruz. Ama daha kan gelmedi. Bu psikolojimi bozuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı esnek. Ya esnek olmasaydı ve kanasaydı? Günün birinde bu arkadaşlık bozulsaydı? Vah benim güzel kızımın başına gelenlere.

Haberin Devamı

Benden nefret etti

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla yakında evleneceğiz. Geçen hafta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve benden nefret etti. Şimdi ayrılmak istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP

Değerli okurum, kızı kendi haline bırak. Kendisiyle yüzleşsin. Bir şok yaşadı. Ya da seninle ilgili bir şeyleri beğenmedi. Onun da seçme hakkı var. Üzerine gidersen kaçar, kendi haline bırakırsan olumlu ya da olumsuz sonuçları göğüsler. Bu arada ilişkini kesme. Fazla üzerine gitmeden arada hatır sor.

Nasıl bozulur?

İlk gecede kızlık zarı esnek ya da kalınsa ve bozulmazsa bunu karşıdaki kişiye nasıl anlatırız? Bir de bozulması için ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kalınsa onu zaten bozamazsın, operasyon ister. Doktorluk yaşamım boyunca böyle birine bir kere rastladım. Demek istiyorum ki oranı çok düşüktür. Esnekse kanamaz. Neyi, kime nasıl açıklayacaksın, işte onu bilemem.

Hamile miyim?

3 ay önce sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, cinsel organıma boşaldı. Adetlerim düzenli. Ancak karnım şişiyor. Gebe miyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, adet görüyorsan genellikle hamile değilsin demektir. Biraz daha bekle, acelen de varsa bir gebelik testi yaptırıver, çok pratik yapılıyor, bunu bil.

Yırtıldı mı?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla bir şeyler yaşarken, penisi cinsel organıma 4 santim girdi. Kız olduğum için yarıda bıraktık. Kızlık zarımın bozuldu mu, bozulmadı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı barajı aşılmış. Ancak esnekliğinden kanama olmamış. Daha sonraki birleşmelerden zayıf da olsa kanama olabilir. Ama büyük oranda kanamayacak.

Daha milli olamadım

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Daha milli olamadım. Genelevlere de giremiyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, milli olunca başın göğe mi erecek? Hayvanlar çiftleşiyor hepsi milli mi oluyor? Genelevde ne işin var? Mastürbasyonu azalt. Dersine bak. Hele bir 20 yaşına gel bakalım.

BÖYLE SORU YOK!

Ayda 1 kereye indi

19 yaşındayım. Mastürbasyonu haftada 2-3’e indirdim, sonra ayda 1’e indi. İsteksizlik var. Mastürbasyon yapınca çok sperm geliyor, canım yanıyor. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, hedefime ulaşayım derken işi abartmış, ayda 1’e inmişsin. Kendinle, organla böylesine ayrıntılı hesaplara girme. Organ seninle bir oyuna girerse, vallahi feleğini şaşırtır. Ona haftada 2-3 kere ilgini göster, onu unutmadığını ama her gün yormamak için bu yola başvurduğunu söyle ki anlasın. Yoksa olacaklardan sorumlu değilim. Ha unutmadan, meninin ölçüsü normaldir. Göğsünü gere gere bu konuda normal olana yürü. Yavaş yavaş cinsel ilişkiye alışacaksın, kolay gelsin.

GÜNÜN SORULARI

Ona inanayım mı?

Kız arkadaşımla ayrı illerde yaşıyoruz. Bana merdivenden düştüğünü, kızlık zarının bozulduğunu söyledi. Aradan bir ay geçmeden yine cinselliği konuşurken bu kez başka bir sebep söyledi. Ona güvenebilir miyim?

Değerli okurum, bu kız senin beynine işlemeye çalışıyor. Sana uzaktan kızlığımı ‘sen bozdun’ mesajı veriyor. Dokunmaya gerek yok aslanım, uzaktan hedefi 12’den vurmuşsun. Bu olayı kurgulayan da sonucunu hazırlayan da sensin. Eğer yaşın 25’i bulmuşsa, zaman geçmeden evlenme teklif et. İnşallah gerçeğini evlenince yaşarsınız. Kabul ederse tak hemen nişan yüzüğünü, bu kız seni mutlu edecektir, kaçırma.

21 yıldır sürüyor

21 yıldır evliyim, ilk günden beri erken boşalıyorum. Şu an 47 yaşındayım. Eşimle sorunlar yaşıyoruz. Acaba tedavisi var mı?

Değerli okurum, bugüne kadar neredeydin? 21 yıl hiç mi eşine için acımadı? Kadın ne yapsın? Her ilişkide orgazm olmak istiyor ama nafile. Sevgili eşin, çok haklı. Şimdi ne olacak? “Ben böyle alıştım, idare derim mi? Yoksa bir uzmandan yardım alalım, çare bulalım mı?” desin. Siz aranızda anlaşın. Bir karara varın. Bir çare bulacağınıza inanıyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam, gözyaşları ile mutluluk arasındaki çizgide aklı ve şansı kullanma sanatıdır.. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder