Dr. Haydar Dümen Üzülmeyin dilin kemiği yok
HABERİ PAYLAŞ

Üzülmeyin dilin kemiği yok

Cinsellikten söz açılınca bazı erkekler aslan kesiliyor. Hikayeler anlatılıyor, skorları ortaya dökülüyor. O sohbeti dinleyen ezilip büzülüyor. Beyler, her anlatılana inanmayın. Dilin kemiği yok. Rekoru unutun, önemli olan iki tarafın da tatmin olması.

İsteğim yok oldu

18 yaşındayım, geneleve gittim. Her şey çok güzeldi ama o günden beri cinsel isteğim kalmadı, şimdi korkuyorum.

CEVAP

Okurum, oranın şartlarıyla senin ruhunun aşkları örtüşmüyor. Senin ruhun tomurcuk bir gül istiyor. Genelevde önüne ne olduğu belli olmayan bir yemek getiriliyor. Tabii böyle olur. Başka ne bekliyordun? Biraz sabırlı ol. Daha kaç yaşındasın ki?

Haberin Devamı

Rüyamda yaşıyorum

Dolmuşa bindiğim zaman yanımda oturan kadınla o gece rüyamda ilişkiye giriyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Bir de penisim 2 aydır sertleşmiyor. Neden?

CEVAP

Okurum, birincisi rüya zenginliği. Bu konuda rüya görmeyenler seni kıskanacak. Sen bol keseden işi idare ediyorsun. Penisinin de seninle alıp veremediği yok. Ona karışma. O kendi işini yapacağını bilir. Zamanı gelince de görevin başına dikilir.

İlgimi kaybettim

18 yaşındayım. Şu ana kadar çok kızla birlikte oldum. Ancak birkaç aydır cinsel ilişkiye karşı ilgim yok. Hiçbir kızla ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Okurum, perhize devam. Romantizmi, yaşının gerektiği duygusallığı bir tarafa atıp aç kurtlar gibi masaya oturmuşsun. En iyisi diyete girmen. Zamanla her şey yerine oturacak. Senin de bir sevgilin olsun.

Yeterli mi?

20 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 11 santim. Sizce bu yeterli mi? CEVAP Değerli okurum, kilon yerindeyse yeterli. Kilolu isen yeterlinin de biraz üzerinde yani normal. Keyfine bak.

Mümkün mü?

Arkadaşım bir gecede 8 kez zorlanmadan boşalabildiğini söylüyor. Gerçekten böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki doğru. Bu neye yarar? Nasrettin Hoca’ya “Bak bir tepsi baklava gidiyor” demişler. “Bana ne” diye yanıt vermiş? “Ama hoca size gidiyor” dediklerinde “Sana ne” demiş. Yani buna benziyor. Bize ne oğlum? Attı mı, atmadı mı arkadaşının bileceği iş. Sen kendi yoluna, kendi doğruna bak. Rekorlara özenme. Bir de unutma, dilin kemiği yok.

Haberin Devamı

Pişman oluyor, neden?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel olarak sevişiyoruz. Ama sonra pişman oluyor. Sizce bunun sebebi nedir?

CEVAP

Okurum, kız aldığı eğitim, aile terbiyesi, inançları ve korkularından dolayı yaptıklarından pişman oluyor. Ve aslında yaptıklarınız yasal ve toplumsal onaylı değil. Kız sorumluluklarını bilen biri. Sen de onu biraz zorluyorsun. Bence çok zorlama, orta çizgiyi bulun. Fazla pişmanlık suçluluk duygusu yaratır. Suçluluk duygusu ise cinselliği körletir. Çok aceleye gerek yok.

Fazla mı büyük?

18 yaşındayım. Birkaç deneyimim oldu. Karşı cins penisimin büyük olmasından şikayetçi. Penisimi ölçtüm, 21 santim. Bu boy büyük mü? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Yavrum, çok büyük. Bir tavsiyem yok. İradeli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde çok şanslı bir durum değil. Bir operasyonla da küçültülmediğine göre onu çok dikkatli kullanman gerekir. Yaşın küçük, sabırlı ol, bekle.

Haberin Devamı

Dudaklar sarkık

22 yaşındayım. Vajinamdaki küçük dudaklar çok büyük ve sarkık. Çok çirkin. Sizce cinsel yaşantımda bir zararı olur mu? Estetik ameliyatla küçültebilir miyim?

CEVAP

Kızım, birçok kızla aynı sorunu paylaşıyorsun. Kilon nasıl? Zayıf kızlarda daha çok görülen bu sorun, erkekler açısından kötü bir manzara değildir. Kafana takma, kendine güvenini yitirme.

Hamile miyim?

22 yaşında kızım. Sevgilimle ilk defa 4 gün önce ilişkiye girdik. İlişki sırasında sevgilim 2 kere korunmadı, geri çekme yoluyla boşaldı. Birinde çıktığı gibi boşaldı. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Kızım, oluyor böyle şeyler. Bunun için prezervatifi keşfetmişler. Oyun kuralına göre oynanmalı. Bundan sonra dikkat edin. Hep söylüyorum çok zayıf ihtimallerle gebelik olabiliyor. Sanırım ve umarım bu defa sizde olmadı.

Penisim çok küçük

25 yaşındayım ve bekarım. Penisim ereksiyon halindeyken 10 santim. Penis büyütücü ilaç kullansam kısır olur muyum? 1.60 boyundayım. Sorun boyumdan mı kaynaklanıyor? İleride penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

Evlensem mi?

23 yaşındayım. Sözlüm de 28 yaşında. Onu çok seviyorum ama beni tatmin etmeden boşalıyor. Evlenirsem hata mı yaparım?

CEVAP

Sevgili okurum, evlendikten sonra her şey düzelecek. O öğrenecek. Sözlünün erken boşalması tedavi edilecek. Zaman lehinize işleyecek. Haydi bakalım, üzülüp tedirgin olma. Kendini karanlık düşüncelere salma.

Küçültebilir miyim?

27 yaşındayım. Penisim büyük, normal hali 14 santim. Yaza düğünüm var. Acaba 3 santim küçültme şansım var mı?

CEVAP

Benim aslan okurum, ne yazık ki senin cinsel organın küçülmeyecek. Ama sen o 3 santimi kullanmadan görevini yapmayı öğreneceksin. Ne var ki bunda? Yeter ki eşini korkutma. Üzerine fazla abanma. En azından alışana kadar teknik yöntem onun elinde olsun. Zamanla daha değişik çareler bulursunuz. Sorun çıkarsa çözümü o zaman ararsınız.

BÖYLE SORU YOK!

Elektroşok işe yarar mı?

Yaş 27. İş bitti mi, anlamadım. İlişkiye girerken sertleşme sorunu yaşıyorum. Şimdiye kadar 2-3 kere oldu. Olmasın diye hap veya macun alıyorum. Onları alınca 2-3 saat ilişki yaşıyorum ve sorunum olmuyor. Elektroşok tedavisi varmış. İşe yarar mı?

CEVAP

Oğluuum! Sen ne kadar mantıksız birisin. Ya sende hiç düşünce yok mu? Senin gibi 10 adam çıksa, işler karışır, elektrik sayaçları fırıldak gibi çalışır. İnsanlarımız da ok ve sopayla savaşır. Yahu neyin peşindesin? Hangi hastanenin eşiğindesin? Bakırköy mü? Peki içeride misin, dışarıda mısın? Dışarıdaki “İçeride kaç kişisiniz?” diye sorunca, içerideki “Siz dışarıda kaç kişisiniz?” demiş. Sen dışarıdaki kişi, evet sen sen, senin düşünceler şeytanın süt kardeşi, hem seni kandırmış hem de kendi zevzekliğine kendi inanmış.

GÜNÜN SORULARI

Kendimi kaybettim

26 yaşında kızım. Bir ilişkim oldu ama birlikte olduktan sonra benden kan gelmedi. İlk deneyimimdi. Başka biriyle oldum, kanamadı. Neden böyle oldu? Cinselliğe uzağım çünkü beyin olarak biraz küçük hissediyorum, gelişemedim sanırım. Kendimi kaybettim, çok ilişkiye girdim. Bu vajina tekrar küçülebilir mi?

Vay benim küçük beyinlim, gelişimini tamamlayamamış 26 yaşında koca kızım. Sen esnek kızlık zarı diye bir şey duydun mu? Ne sen ne de partnerlerin duymamış belli. Anlatayım; esnek zarlar ne kadar uğraşsan da ilişkiyle kanamaz, doğumda kanar. Bilgisizlikle kendini kaybetmişsin. Gel sen, kendini kaybetme işine biraz ara ver, yatağa uzan, tavandaki lekeleri say. Sendeki kaynak bir topatan kavunu mübarek. Bu mesajı iyi oku, bul doğrusunu.

Acaba bozuldu mu?

23 yaşındayım. Nişanlımla ilişkiye girdik, kanamadı, 2 saat sonra kan geldi, 4 gün az az sürdü. Zar bozulmuş mudur? Bir daha ilişkiye girmedim. İkinci ilişkide kanama olur mu? Altı, yedi ay geçse kanar mı?

Yavrum, zarın önce davranıp sana ulaştırmam için bir mektup yollamış. İletiyorum, iyi oku: "Sahip, hem bana çok değer veriyor hem de oralı olmuyor, benimle ilgilenmiyor. Ben de can taşıyordum, evlilik için günleri sayıyordum. Beni yok yere incitmeyeceğini umuyordum. Ne yapalım, sana akan kanlarım helal olsun. Sana selam yolluyor, elvedamı sunuyorum."

GÜNÜN SÖZÜ

Eleştiri bitkilerin güneşi gibidir. Çoğu yakar, kararı canlı tutar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder