Dr. Haydar Dümen Zaman her şeye ilaç
HABERİ PAYLAŞ

Zaman her şeye ilaç

Kadınlar cinsel ilişkiyle erkekler kadar erken tanışmıyor ve kolay uyum sağlayamıyor. Bu yüzden kadının orgazmı yaşaması gecikiyor. Hatta bazıları hiç orgazmı tatmıyor. Bunu dert etmeye gerek yok. Çünkü kadına gerekli olan eşinin sevgisi, anlayışı ve her şeyin ilacı olan zaman.

Vajinal orgazm olamıyor

26 yaşındayım, 5 aylık evli erkeğim. Eşim bunu kompleks haline getirdi. İlişkide sadece klitoral orgazm olabiliyor, vajinal bir orgazm yaşayamadığını söylüyor. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kadınların vajinası bütün canlı varlıklarda olduğu gibi doğuma programlı. Bu nedenle sinirsel donanımı ve duyarlılığı azdır. Eğer o kanal, sinirsel donanım bakımından doğum için değil de, cinsel birleşmeler için progranlanmış olsaydı, hiçbir kadın doğum yapamazdı. Kadınların yüzde 50’si vajinal orgazmı bilmez. Ama tümü klitoral yoldan orgazm olur. Evliliğiniz biraz yol aldıktan sonra, umarım birkaç yıl içerisinde eşin vajinal orgazma alışacaktır.

Haberin Devamı

Canım acıyor

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken penisim acıyor. Sizce neden olabilir? Piyasadaki geciktirici haplar işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisini zorlamadan mastürbasyon yap. Eğer ağrılar sürerse idrar tahlili de gerekebilir. Penisin içinde kireçlenmeler de olabilir. Geciktiricilere şu anda ihtiyacın yok. Evlendiğinde, geciktirci alacağın zaman mutlaka onu sana bir hekim vermeli. Yanlış şeyler yapma. Sonra bu köşede düzelte düzelte canım çıkıyor.

Ya beni istemezse?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olmak istiyorum ama penisim büyük olduğu için korkuyorum. Sonra sevgilim benimle birlikte olmak istemezse ne yaparım?

CEVAP

Değerli okurum, her birinizin derdi, sorunu dünyada başka konu kalmamış gibi büyük penis değil mi? Al sana büyük penis. Kız da korkacak. Mutluluk da yok olacak. Kızı kaçırma, aklını da uçurma. En azından ruhu yara almasın. İşte böyle yavrum. Ne sen sor ne ben söylemiş olayım. Bu konuyu burada dondurayım. Büyüğü küçültemiyoruz. Tıbbın neşteri oraya daha işlemedi. At senin, meydan senin. Kırbacını fazla şaklatma. Kızımızın ödünü patlatma. Bir yandan aşk, bir yandan korku. Derdine dert katma. İdareli kullan. Gerekirse bir uzmana yollan.

Haberin Devamı

Utanç duyuyorum

18 yaşındayım. Kızlar yaklaştığında utanç duyuyorum. Bu yüzden de bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, kendine bir sınır çizeceksin. 19-20-22-25-35. Nereye kadar kaçacaksın? Nereye kadar kaçarsan kaç, önün kapalı. Çünkü mutlaka kayalara toslayacaksın. Doğal olan, senin ruhunun kadına, kıza yani karşı cinse açılması. Bu da önce insanlık sonra da cinsellik formülüne uyarak geçiş sürecini 1-2 yılda tamamlamalısın. Çünkü günün birinde evlenecek, baba olacaksın. Bütün bunları düşünerek ılımlı ilişkiler içerisinde orta yoldan yürü ve arkadaşların olsun.

Sapık mıyım?

22 yaşındayım. Bulunduğum ortamlarda kadınlardan çok etkileniyorum. İsteğim sürekli artıyor. Her an sanki üstlerine atlayacakmış gibi hissediyorum. Hocam, ben sapık mıyım? Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Okurum, sapıklık da nereden çıktı? Zamanla göre göre alışacak. Eşin olduğunda belki usanıp bıkacaksın. Bugünkü duygularını yaşamayacaksın. Biraz kendine dur de. Biraz az bak. Bu ortama alışmaya çalış. Yaşamın içinde kızlar, kadınlar hep olacak. Sende ne kadar bakılması gerektiğini öğreneceksin.

Haberin Devamı

Nişanlım korkuyor

30 yaşındayım ve bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum ve 2 ay sonra evleniyorum. Bunları duyan nişanlım korkmaya başladı. Biz ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, nişanlının korkusu gereksiz. Sen mastürbasyona koşullanmak, ondan vazgeçememek gibi bir açmaza düşeceksin. Ve güzel karın seni beklerken büyük bir olasılıkla sen banyoda mastürbasyon yapacaksın. Umarım böyle olmaz. Bu yıla kadar günde 2 mastürbasyon, sana da yazık eşine de. Sen işe kendinden başla. Zaman alışmalar, sevgiler, yeni zevkler, yeni kapılar açarsa iyi. Açmazsa tedavisi kesin değil ama başka çıkar yol olmadığı için o yola başvurursunuz.

Küçültmek mümkün mü?

28 yaşındayım. Penisim çok büyük. Acaba küçültmek mümkün olur mu?

CEVAP

Yok yavrum, bugünkü tıbbın imkanlarıyla küçültmek mümkün değil.

Sperm azalır mı?

24 yaşındayım. Canım sıkıldıkça mastürbasyon yapıyorum veya kızlarla ilişkiye giriyorum. Mastürbasyonda penisimden gelen sıvı ilişkiye girdiğimde az geliyor. İleride sperm sayımda azalma olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, spermde azalma olmaz ama beynin mastürbasyona saplanır kalır. Kızlar, kadınlar zevk vermez. Spermlerin ne azalır, ne çoğalır. Çünkü o fabrikan non stop çalışır.

Geç boşalıyorum

Eşimle ilişkiye girdiğimde ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Bu rağmen çok geç boşalıyorum. En az 45 dakika sürüyor. Yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, fantezilere yüklen. Kafanı da takma. ‘Oluyor mu, olmuyor mu?’ diye denetleme. Biraz da ön sevişmeyi kısaltarak dene. Sonucu görelim.

Tam sertleşmiyor

24 yaşındayım. 1.63 boyunda, 68 kiloyum. Cinsel deneyimim yok. Penisim tam olarak sertleşmiyor. Mastürbasyonda bile yumuşak. 8 ay sonra evleniyorum. Yardım istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Ama evlilik gibi çok önemli bir yapılanmaya adım atarken kendini tanı. Bir üroloji uzmanı arkadaşımıza git. Hem sperm sayını hem de hormonal düzeyini kontrol ettir. Yoluna aydınlık ve bilinçli gir.

BÖYLE SORU YOK: Moralim bozuluyor

40 yaşındayım. Kız arkadaşım benden birkaç yaş büyük. Menopoza girdi. Cinsel hayatımız iyiydi ama o isteksizleşti. Ben istekliyim ve karşılık bulamayınca moralim bozuluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşlar bir bakıma yaş dönümü olarak nitelenir. Bu bir dönemdir ve geçecektir. Unutma ki kız arkadaşın bir değişimden geçiyor. Her kadında farklı etkiler bırakan menopozun ikramiyesi size de böyle vurmuş. Bazı kadınların dengesini bozabilir. İlişkiden önce kız arkadaşının ruhunu okşa, onun isteklerini ruhen yerine getir. Karşılıklı anlayış bu dönemi atlatmanın en hafif ve iyi yolu olur. Menopoza sinirlenip alınıp moralini bozma. İşler bir süre sonra yoluna girer.

GÜNÜN SORULARI

Acı çekiyorum

26 yaşındayım. Kadınları görünce bana ateş basıyor, kızarıp titriyorum. Bir kadına gidip onu sevdiğimi söyleyemedim. Bir kadına “Seni seviyorum” desem kesin ret cevabı alırım. Yardım eder misiniz?

Değerli okurum, durup dururken kadına “Seni seviyorum” diyeceksin. O da sana “Bu da nereden çıktı?” diye ters ters bakacak. Oğlum, çiçek dikerken bile toprağı seçeceksin. Uygun yer ve zaman bulacaksın. Kışı seven çiçek var, yazı seven çiçek var. Güneşi suyu, havası ve doğayla el ele vereceksin. Sonra çiçek açacak. Bak, çiçek bile açmak için neler istiyor? Oysa senin çiçeklerin insan, bunun yüz katını da ister. İkisi var ki onlardan asla vazgeçmez. Tatlı dil ve güven.

Merakım bitmiyor

18 yaşında kızım. Hep cinsel bölgemi inceliyorum. Cinsel içerikli fimler izliyorum, merakım geçmiyor. Ne yapmalıyım?

Sevgili kızım, kanın neden erken kaynadı? Çocuğum dışarıdan bakmakla işin sırrı çözülmez. Bu durumu söyle bakayım annene, ne diyecek? Anan feryadı basacak. Kızım, neden hep cinsel bölgelerini inceliyorsun? Bırak bunları ustasına, şimdilik yat kış uykusuna. Üç yıl öyle geçsin. Uyanınca yeniden bak dünyaya. 25 yaşına geldiğinde birini seç ve işinin başına geç.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlığın ufku o kadar geniştir ki, dünyanın öbür tarafındaki bir insan sizin yüreğinizi incitebilir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder