Ecesu Serbes 30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak
HABERİ PAYLAŞ

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Birkaç gündür siz de kendinizi hassas ve duygusal hissediyorsanız, Yengeç burcunda bu sabah gerçekleşen Dolunay’ın etkisi altındasınız demektir. Yengeç burcu astrolojide evi, yuvayı, duyguları, koruyup kollamayı, hassasiyeti ve anaçlığı simgeler. Dolunay etkisiyle ev ve aile konuları ön plana taşınıyor, ki yılbaşı ve sonrasını evde geçireceğimizi de düşünürsek bu hiç de şaşırtıcı değil.

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

2020’yi ardımızda bırakırken yalnızca bu seneyi değil, uzak geçmişimiz üzerine de düşüncelere dalacağız. Odağımızın geçmişe dönük olması bugünlerde anı yaşamak kolay olmayacağının göstergesi. Kafanızda bazı sorular belirebilir. Bütün bunlar gerçek miydi? Ne yaşadık, ne hissettik? Kimlerin desteği zor zamanları atlatmamıza yardımcı oldu, kimler zor günlerimizin sebebiydi?Mantıklı tarafımız ile duygusal yanımız arasında dengeyi kurabiliyor muyuz? Tamamen mantığınıza güvenerek yaşıyor, duygularınızı ihmal ediyor musunuz? Yoksa duygularınızın sesini dinleyip aklınızı mı susturuyorsunuz? Bu soruları ve çok daha fazlasını sorun kendinize. En derindeki duygularınızla yüzleşin. Uzun süredir ağlamıyorsanız ağlayın hatta. Emin olun bedeninizin ve ruhunuzun buna da ihtiyacı var.

Haberin Devamı

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Dolunay’a destek sunan Uranüs, bize mutluluk verecek ufak tefek sürprizlere işaret etse de, yaralı şifacı Şiron’un sert etkileşimi yaralarımızı deşecek olaylara işaret ediyor. Üstünü örttüğünüz yaralarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişte yaşananlar için kendinizi perişan etmeyin tabi ki ama, Şiron’un olduğu yerde yara olduğu kadar şifanın da olduğunu unutmayın. Hem kendinize hem de başkalarına yardım edin, insanlarla kendilerini iyi hissettirirken kendinizi de ihmal etmeyin. Sevin, şımartın. Ruhunuza ne iyi geliyorsa onu yapın. Sizi üzen ne varsa, 2020 ile birlikte geçmişte bırakın.

Dolunay sizi nasıl etkiliyor?

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Koç ve Yükselen Koç: Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız, biraz da içe kapanacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş sorumluluklarınızın artması ev hayatınızı da strese sokabilir. Eviniz, aileniz ve işiniz arasında dengeyi doğru kurduğunuzdan emin olmalısınız. Sürpriz bir kazanç elde edebilirsiniz, veya evinize yönelik beklenmedik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ailenizden gelecek manevi desteği geri çevirmeyin. Duygularınızı ve düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşmak iyi hissettirecektir. Baş bölgenizle ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ve komşularınızla ilgili meseleler ön plana taşınıyor. Zihinsel olarak daha aktif olacağınız bir döneme giriyorsunuz, iletişim trafiğiniz artıyor. Eğitimler, seminerler ve kısa süreli seyahatler alanında destekleniyorsunuz. Sürpriz seyahatler sizi mutlu edecektir. Yakın çevrenizden beklenmedik ve şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Göz ardı ettiğiniz bazı duygularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Ruhsal olarak şifalanacağınız bir döneme giriyorsunuz, yaralarınızı deşmekten korkmayın.

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

İkizler ve Yükselen İkizler: Para evinizde gerçekleşen Dolunay ile finansal meselelerin önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Gelir - gider hesabı yapabilir, yeni sene için bütçenizi planlayabilirsiniz. Bu sene finansal olarak geçtiğimiz birkaç seneye göre daha rahat olacaksınız. Arkadaşlıklarınızda yaşayabileceğiniz birtakım problemler kendi değerinizi sorgulamanıza sebep olabilir. Kimsenin size kendinizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin. Beklenmedik bir kazanç elde edebilir veya sürpriz harcamalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Burcunuzda gerçekleşen Dolunay sizi duygusallaştırıyor. Bu dönemde psikolojik ve bedensel olarak kendinizi daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Duygusal gelgitler yaşayabilir, mantıklı yönünüz ile duygularınız arasında dengeyi kurmakta güçlük çekebilirsiniz. İkili ilişkileriniz daha hassas bir zeminde ilerleyecektir, yakınlarınıza karşı kırıcı olmamaya özen gösterin. Meslek hayatınızdaki üstlerinizle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilirsiniz.

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Aslan ve Yükselen Aslan: Kendinizi daha içe dönük ve kırılgan hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ruhen ve bedenen yorulduğunuz bir seneyi geride bırakırken kabuğunuza çekilmek isteyebilir, gücünüzü yeniden toplamak adına sosyal hayattan bir süreliğine kendinizi soyutlayabilirsiniz. En derinde kalmış duygularınızla ve travmalarınızla yüzleşebilirsiniz. Terapi almak için çok uygun bir dönem olacak sizin için. Meditasyon veya ibadet gibi aktivitelerle de psikolojik olarak şifalanabilirsiniz. Meslek hayatınızda ani ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Sosyal çevre evinizde gerçekleşen Dolunay ile, her ne kadar evde olsak da sosyal yönünüzle ön planda olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlarınızın manevi desteğine ihtiyaç duyabilir, siz de arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan birinin size olan ilgisini fark edebilir, arkadaş çevrenizden biriyle flört edebilirsiniz. Yeni seneye umutlu bir ruh haliyle giriyorsunuz. Finansal olarak büyük riskler almamaya özen gösterin. Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim ve hukuk alanlarında sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Terazi ve Yükselen Terazi: Kariyer evinizde gerçekleşen Dolunay ile meslek hayatınız, toplum önündeki konumunuz ve kariyer hedeflerinizle ilgili konular gündeme taşınıyor. Bir süredir ilgilendiğiniz bir projeyi bu dönemde sonlandırabilirsiniz. İş değiştirme kararı alabilir, sürpriz iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Ortaklaşa iş yapıyorsanız bu dönemde iş ortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Problemler karşısında yapıcı olmaya çalışmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep: Dolunay etkisi ile derin düşüncelere kapılıyor, hayatın anlamını sorguluyorsunuz. İnançlar, din ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilir, bu alanlarda araştırmalar yapabilirsiniz. Yurt dışıyla bağlantısı olan işler yapıyorsanız, süregelen hukuki meseleleriniz varsa veya öğrenciyseniz bu alanlarda sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla ilgili konularda da beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Yay ve Yükselen Yay: Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler alanınızda gerçekleşen Dolunay ile finansal konular önem kazanıyor. Miras, nafaka, burs gibi başkalarının finansal kaynaklarıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelirleriniz ile giderleriniz arasındaki dengeyi doğru kurduğunuzdan emin olun. Sürpriz bir kazanç elde edebileceğiniz gibi, beklenmedik harcamalar da yapabilirsiniz. Kendi değerinizi başkalarının size ne kadar değer verdiğiyle ölçmeyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay ilişkiler ve ortaklıklar alanınıza ışık tutuyor. Bir süredir devam eden flörtleriniz varsa bu Dolunay ile birlikte ilişkiye çevirebilirsiniz, veya yürümeyen ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı Dolunay’ın tamamlanma enerjisi ile sonlandırabilirsiniz. Duygularınız ile mantığınız arasında dengeyi oturtmak kolay olmayabilir. Aşk hayatınızda romantik sürprizlerle karşılaşabilir, siz de küçük sürprizlerle ilişkinize heyecan katabilirsiniz. Aile üyelerinizle ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Ailenizden biri manevi desteğinize ihtiyaç duyuyor olabilir.

30 Aralık Yengeç burcunda Dolunay: Duyguları şifalandırmak

Kova ve Yükselen Kova: 2020’yi iş yoğunluğu ile kapatıyorsunuz. Bu yoğunluk mesleğinizle ilgili de olabilir, ev ve aile hayatınızdaki yoğunlukla ilgili de. Çalışma hayatınızı, rutinlerinizi, kendinize ve sağlığınıza ne kadar vakit ayırabildiğinizi ve psikolojik olarak nasıl hissettiğinizi sorguluyorsunuz. Size zarar veren alışkanlıklarınızı ve bağımlılıklarınızı bu Dolunay ile arkanızda bırakmayı deneyebilirsiniz. Diyete ve spora başlamayabilir, sigarayı bırakabilir, size iyi gelmeyen kişileri 2020’de bırakabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Aşk evinizde gerçekleşen Dolunay ile romantik konularda destekleneceğiniz, keyifli bir döneme giriyorsunuz. Flörtleriniz, hobileriniz, çocuklarınız ve yaratıcılığınızla ilgili konular ön plana taşınıyor. İlişkiniz varsa partnerinizin romantik sürprizleri size mutluluk verecektir. Yalnızsanız beklemediğiniz birinin size ilgi duyduğunu fark edebilir, sürpriz aşklara yelken açabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda da sürprizlere açık olacaksınız. Finansal konularda risk almayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder