Elif Bayram Dokunan yanar! Fenomenlerin Banu Alkan laneti
HABERİ PAYLAŞ

Dokunan yanar! Fenomenlerin Banu Alkan laneti

Magazin dünyasında yazılı olmayan bir gelenek var. Bir şeyler yaşanır ve bu yaşananlar yine bir kişiye ya da bir olaya bağlanır. Örneğin 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programına katılıp sonrasında ayrılan ünlüler gibi... Hepimiz biliyoruz ki bunun programla bir alakası yok ama tesadüf bu ya tabii ki yazacağız.


Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılıp yaprak gibi dökülen ünlü isimler

Aklımıza gelmişken programa katılıp boşanan ünlü isimleri de analım:

Uraz Kaygılaroğlu-Melis İşiten, Bekir Aksoy ve Derya Çavuşoğlu, Gamze Topuz-Ümit Kantarcılar, Keremcem-Seda Güven, Yeşim Salkım-Hakan-Eratik, İrem Derici-Rıza Esendemir, Demet Akalın ve Okan Kurt, Mehmet Coşkundeniz ve Derya Özel... Görüyorsunuz örnekten bol bir şey yok.

Haberin Devamı

Şimdi ben de bu geleneği kullanıp, iki ismin düşüş hikayesinde istemeden de olsa yer almış ve benim gözümden kaçmamış bir kişiden bahsedeceğim. Bahsedeceğim kişi de Afroditimiz Banu Alkan... 'Neden Banu Alkan derseniz?', yukarıda saydığım kadar çok bol örneğim olmasa da nedenini açıklayabileceğim iki tane örneğim var.


İki alakasız isim: Reynmen ve Banu Alkan

Dokunan yanar Fenomenlerin Banu Alkan laneti

Reynmen'den başlayalım... 'Reynmen ve Banu Alkan ne alaka?' dediğinizi duyar gibiyim. İlk duyduğumda benim de aklımdan geçen cümle buydu. Ama konu şöyle ki; Banu Alkan bir mekanda Reynmen'in annesiyle tanışıyor, sohbet ediyor. Fenomenin annesiyle yaptığı sohbetin ardından da Reynmen'i sevdiğine karar verip, ona methiyeler, övgüler diziyor.


Banu Alkan 'Kimseye konuşmak düşmez' demişti

Hatırlayalım: "YouTuber Reynmen'i çok başarılı buluyorum. Tebrik etmek lazım kendisini bu bir büyük başarı. Kimseye konuşmak düşmez."

Banu Alkan'ın açıklaması daha tazeliğini korurken Reynmen'den 'çirkin' bir haber geldi.Bu haberle birlikte Reynmen de düşüşe geçti. Benim son derece 'çirkin' bulduğum haberin içeriği ise şöyle:

Bir mekan çıkışında görüntülenen Reynmen yani Yusuf Aktaş, görüntülerinin çekilmesini istemeyince muhabire saldırıyor.

Açıklaması zor bir olay. Fotoğrafının çekilmesini istemeyebilirsin, bu çok doğal, sinirlenip gidebilirsin, konuşmayabilirsin ama şiddetin asla bir açıklaması olamaz.

Haberin Devamı


Banu Alkan ve Kerimcan Durmaz

Dokunan yanar Fenomenlerin Banu Alkan laneti

Gelelim ikinci örneğe. İkinci örnek de Kerimcan Durmaz. Banu Alkan magazin programında Kerimcan Durmaz ile karşılaşmış ve yine fenomene övgüler dizmişti. Bunun üzerinden biraz zaman geçmiş olsa da biz yine atlamayalım. Daha sonra Kerimcan'ın düşüşe geçmesine neden olan müstehcen video ortaya çıktı.


Övgülerinin kurbanı

Örneklerimize bakacak olursak Banu Alkan övgülerinin kurbanı olmuş. Tabii ki bunların suçlusu Banu Alkan değil, sadece basit bir tesadüf. Biz de işin şakasındayız zaten. Ama işin magazin tarafında olunca bağlantılar kurmak ve bağlantıları da okuyuculara ulaştırmak tatlı geliyor.


Önemli olan hatayı anlayıp, düzeltmek

Bir de dip not ekleyelim: İnsanlar hata yapabilir, Reynmen ya da Kerimcan ya da başka bir ünlü isim... Hiç fark etmez, insanlık hali... Önemli olan hatayı anlayıp, düzeltmeye çalışmak. Reynmen'in yaptığı gibi önce yumruk atıp sonra da 'oh ne güzel yaptım' der gibi gülmek değil...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder