Elif Bayram Pınar Altuğ'u bir salsak mı artık?
HABERİ PAYLAŞ

Pınar Altuğ'u bir salsak mı artık?

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan evliliğini bir türlü kabul edemeyenler kulübü diye bir şey var. Bu çiftle alıp veremediğimiz nedir, cidden anlamıyorum. İnsanlar evleneli 11 yıl olmuş. Su adında dünyalar tatlısı bir de kızları olmuş. Gayet mutlular, aşıklar. Reklam aşkı falan da değil, neyini kabul edemiyoruz acaba ülkece.

Pınar Altuğu bir salsak mı artık

Yıl olmuş 2019 ve bizim takıldığımız konu bu mu?

Yaş farkı da atla deve değil, hoş öyle olsa da yine bizi ilgilendirmez. Pınar Altuğ 45, Yağmur Atacan 36 yaşında. Aralarında dokuz yaş fark var. E ne var bunda? Yok 'dünyanın sonu gelmiş', yok 'böyle aşk olur muymuş', yok 'yanında çocuğu gibi duruyormuş'. Daha neler neler...

Haberin Devamı

Yorumları okudukça aklıma gelen tek soru şu 'Yıl olmuş 2019, dünyada neler neler oluyor? Bizim takıldığımız konu bu mu yani?' Hele bugün okuduğum bir yorum beni iyice çileden çıkarttı. Pınar Altuğ'u düşünemiyorum bile.

Pınar Altuğu bir salsak mı artık

Yaş farkı dokuz, doksan değil

Kadıncağız gitmiş kocasıyla bir fotoğrafını paylaşmış. Densizin birisi de "Sizi seviyorum ama inanın eşinizin yanında annesi gibi duruyorsunuz... Maşallah çocuk büyümüş” yazmış. Ya ne çocuğu Allah'ınızı severseniz aradaki yaş farkı dokuz, doksan değil.

Ayrıca Yağmur Atacan da koskocaman adam, sevmiş ve evlenmiş. Pınar Altuğ onu yanında zorla tutmuyor ki! Neden kadına kocasını zorla yanında tutuyormuş gibi yorumlar yapıyoruz? Artık yapmayalım, gündemimizde başka konularımız olsun. Pınar Altuğ'u bir salalım, kadına bir rahat verelim artık.

Pınar Altuğu bir salsak mı artık

Sıradaki haber yükleniyor...
holder