Elif Demirtaş Bilir Camdaki Kız'da o iş olmaz!
HABERİ PAYLAŞ

Camdaki Kız'da o iş olmaz!

Yine yeniden gündemimiz Camdaki Kız. Perşembe akşamları ekranlardan evlerimize konuk olan sosyal medyayı kasıp kavuran Camdaki Kız dizisinde Nalan ve Muzo'nun sahneleri pek bir konuşuldu. Ve son derece sempatik görünen çiftle ilgili hayallere daldık birlikte.

Kırmızı Oda'da Can ile yeşeren Feyyaz Şerifoğlu aşkımız Camdaki Kız dizisinde Sedat ile son buldu. Hatta dizinin kadrosu henüz netleşmemişken Burcu Biricik'in partnerinin Feyyaz Şerifoğlu olması için gece gündüz dua ettik neredeyse. Sonuç mu? Hüsran! Hal böyle olunca yeni bir aşk arayışı içine girdik Nalan için.

Haberin Devamı

Dün akşam yayınlanan bölümde Muzo ile Nalan'ın diyaloğu izleyicinin duygularını kabarttı. Muzo-Nalan aşkı avuçları kaşındırdı ama olmaz o iş arkadaşlar. Canımız senaristler çok köklü bir değişikliğe gitmezse Nalan, Sedat ile bizim alışkın olduğumuz mutlu sonla biten bir aşk hikayesi yaşamayacağı gibi; Muzo'yla da Aşk-ı Memnu'daki Bihter ve Behlül aşkı gibi bir aşk izlemeyeceğiz. Sedat Nalan için sadece acı bir tecrübe olarak kalacak hayatında. Muzo da Nalan'ın en zor zamanlarında ona destek olarak, iyi bir kayınbirader olarak yola devam edecek.

Camdaki Kızda o iş olmaz

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabında Nalan'ın büyük aşkı Hayri adında bir adam çünkü. Üstelik öyle havalı, zengin, etkileyici bir tip de değil. Zaten Nalan'ın bu aşkı da masallardaki gibi bir aşk olmayacak. Hatta daha önce de söylemiştim; Nalan'ı psikiyatri kliniğine zorla getiren kişi de Hayri'dir. Bu arada Nalan'ın Hayri ile ilişkisi de 7 yıl kadar devam ediyor.

İlerleyen bölümlerde yeniden bir kritik yapabiliriz sanırım ama şimdilik bu kadar yeter diye düşünüyorum. Nalan'ı intiharın eşiğine getiren büyük travmalarını zamanla öğreneceğiz.

Muzo gönülleri fethetti

Camdaki Kız'da Sedat'ın kardeşi olan Muzaffer yani Muzo'ya hayat veren Enis Arıkan birçok dizide rol alsa da, Jet Sosyete dizisi ile asıl çıkışını yaptı. Tony karakteriyle hafızalara kazınan ve genelde paylaştığı eğlenceli videolarıyla gündeme gelen Enis Arıkan'ı Muzo olarak izlemek bizi biraz zorlasa da hemen benimsedik onu. Ne diyelim, iyi seyirler olsun hepimize.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda o iş olmaz

Ebru Şallı'nın gülüşünde boğuldum

Oğlu Pars'ı geçtiğimiz yıl kaybeden Ebru Şallı, Exxen’de Gökhan Çınar’ın programına konuk oldu. Oğlu Pars için “Son zamanlarda hep görünmez olmak isterdi. Hastane odasında çok güzel günler geçirdik. Odası benim için cennet bahçesi gibiydi. Ben bu hayata bir melek doğurduğuma inanıyorum” derken değişen ses tonu, sürekli saçlarına giden elleri... Ve en önemlisi Pars ile ilgili konuşurken bir yandan ağlayıp bir yandan da yaşadığı acıyı gülümsemesinin arkasına saklaması beni benden aldı, kahroldum. Dilerim hiçbir anne böyle bir acı yaşamasın.

Camdaki Kızda o iş olmaz

Beren Saat mutlu, biz mutlu

Kenan Doğulu ile evlendikten sonra görümcesi ve kayınvalidesiyle yıldızı bir türlü barışmayan Beren Saat bir süre önce kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun doğum gününü kutlamıştı. Önceki gün de görümcesi Canan Doğulu için "Kız kardeşim" dediği bir mesaj paylaştı. Anlaşılan sular durulmuş ve bu mutluluk aile fotoğraflarına da yansımış. Ünlü de olsan gelin-kayınvalide sorunları olabiliyor işte :)

Camdaki Kızda o iş olmaz

Mutlu hafta sonları...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder