Elif Demirtaş Bilir “Halit Argun”lar çoğalıyor mu ne!
HABERİ PAYLAŞ

“Halit Argun”lar çoğalıyor mu ne!

Neler oluyor magazin camiasında böyle! Aşkları, evlilikleri, ayrılıkları ve ayrılık sonrası yaşananları takip etmekte zorlanıyoruz. Çok eskilere gitmeyeceğim, son zamanların en karışık ilişkisi Burcu Esmersoy’dan boşanan Berk Suyabatmaz’ın Berrak Tüzünataç ile yaşadığı aşk oldu. Karışık dedim; çünkü Burcu Esmersoy ve Berrak Tüzünataç'ın yakın arkadaş olduğu biliniyordu. Tam bir aşk üçgeni...

Berk Suyabatmaz ile Berrak Tüzünataç’ın aşk yaşadığı iddiaları konuşulurken ünlü çift tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak ilişkilerini duyurdu. Daha “Aaaaaaa, hadi canım, ilişkileri olduğu doğruymuş” diyemeden asıl bomba Esmersoy’un çiftin paylaştığı fotoğrafı beğenmesiyle patladı. Bu beğeni sosyal medyada çok konuşuldu ve tepkiyle karşılandı. Daha buna da şaşıramadan bu defa da bombayı “Burcu Esmersoy arkadaşım değil” açıklamasıyla Tüzünataç patlattı.

Haberin Devamı
https://www.instagram.com/p/B7tN3UvnNv8/

Tüzünataç, Instagram hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Magazin basını tabii işini yapsın ama aslında sıradan olan bir durumu dramatik hale getirmek için tuhaf eklemeler ve doğru olmayan süslemeler yapılmasına da susmak istemiyorum artık… Arkadaşlarımla, hele yakın olanlarla hayatımı iyi ve kötü günlerimi, anılarımı paylaşırım ben de her insan gibi. Hiçbir özel anım, paylaşımım olmayan bir insanla, sırf malzeme lezzetlensin ve toplumun belli kesimlerine 'kınanabilecek' bir hale gelsin diye yakın arkadaş ilan edilmemi ne etik ne de iyi niyetli buluyorum. Ve bu tuhaf-yıpratma amaçlı tutuma bir son verilmesini istiyorum. Zira hiçbir doğruluk payı yok… Sevgilerimle…"


Tüzünataç-Esmersoy arkadaşlığını kim uydurdu?

“Halit Argun”lar çoğalıyor mu ne

Vallahi de billahi de durduk yere kimse uydurmadı.

Burcu Esmersoy daha önce yaptığı bir açıklamada Tüzünataç için “Sevdiğim bir arkadaşım” demişti.

Açıklamanın tamamını hatırlatayım:

“Berrak’ı çok iyi tanıyorum. Sevdiğim bir arkadaşım. Ama beraber olmaları onlarla ilgili bir durum. İki bekar insan istediğini yapabilir. İlişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez. Beni de ilgilendirmez. Niye aramızda sorun olsun ki? Onların hayatına karışamayız. Kurcalanması gereken bir mesele değil.”

Haberin Devamı

Yine tam “Haydaaaaa” deyip şaşıracaktık ki Esmersoy yine girdi devreye. Katıldığı bir davette gazetecilerin “Düğünlerine davet edilseniz gider misin?” sorusuna “Davet ederler ise giderim tabii ki, düğün olsun ben giderim. Neden gitmeyeyim?” yanıtını verdi.

Aşk ücgeninin kilit ismi nerelerde diye düşünürken bir açıklama da Berk Suyabatmaz’dan geldi: "Sanki biraz kabak tadı verdi! Herkes kendi işine ve yoluna baksa diyorum!"

“Herkesin hayatına kimse karışamaz”

“Halit Argun”lar çoğalıyor mu ne

Tamam kimsenin, herkesin hayatına karışmak gibi bir derdi yok ama izin verin de bir ağız tadıyla şaşırsın insanlar.

Neyse efendim dediğim gibi bu olaylara sindire sindire şaşıramamışken Cem Yılmaz ile Seranay Sarıkaya’dan geldi bir bomba da. Pardon bomba mı dedim ben, atom bombası diyecektim. Atina’da patlayan bombanın sesi Türkiye’den duyuldu.

Neydi?

Defne Samyeli ile bir süre aşk yaşadıktan sonra sürpriz bir şekilde ayrıldılar. “Yeniden barışırlar mı acaba?” sorusunun cevabı irdelenirken, Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladığı dedikoduları ayyuka çıkarken çiçeği burnunda taze aşıklar Atina’da görüntülendi.

Haberin Devamı

Çıkan bu haberlerin ardından beklenen açıklama Cem Yılmaz’dan geldi:

"Çok şahane bir hayatım var. Atina tatilim çok güzel geçti"

Muhabirlerin çiftin Sarıkaya ile arasındaki yaş farkını hatırlatması üzerine de “Nüfus müdürlüğünden mi?” diye espirili bir cevapla kapattı soru faslını.

Hadi artık şaşırabiliriz!

Tamam hadi artık hep beraber ağız tadıyla bir “Hadi canım, gerçekten mi?” diye şaşıralım mı?

Hadi yine iyisiniz sizi sonunda şaşırtmayı başaracağım galiba.

Hazır mısınız?

Defne Samyeli Twitter’da TT olmuş!

https://www.instagram.com/p/By0CDDtHypM/

Ben de Defne Samyeli ismini TT listesinde ilk sırada görünce şaşırdım.

Meğer bombanın hasını açıklamalarıyla Defne Samyeli patlaşmış. Malum Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından sessizliğini uzun süredir koruyordu. Canına tak etmiş olacak ki kameraların karşısına geçip içini dökmüş. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın aşkıyla ilgili gazetecilere “Beni mazur görün. Meğer siz doğruları yazmışsınız" demiş.

Aldatma sorularına üstü kapalı cevaplar veren Samyeli "Size magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı önyargılarım var. Ekim ayında üçüncü şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün" dediği için TT olmuş.

“Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?”

Acımamış muhabir, dan dan dan sormuş en okkalı soruyu: Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?

"Benim açıklamam yok. Benim sadece söylediklerim var. Sadece size ilişkin yaptığım bir açıklamam var. Ben onunla ilgili bir netlik kazandırmak istedim. Söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazlası da hiç hoş olmaz, hiç yakışmaz" diyerek noktayı koymuş Defne Samyeli.

Çok da hoş bir açıklama olmuş, tam da Defne Samyeli çizgisinde.

Dikkat çeken bir başka detay da Defne Samyeli’nin sosyal medya hesabından Cem Yılmaz ile olan fotoğraflarını henüz silmemiş olması.

Twitter kullanıcıları ne diyor?

  • Hoş geldin aramıza Defne Samyeli. Biz de konduramamıştık.
  • Bir Yıldız Argun bir de Defne Samyeli... İkisi de hak etmedi bu olanları.
  • Onlar yaptığından utanmıyor ben mi utanacağım? diyerek aldatıldığını kelimeyi söylemeden ifade eden Defne Samyeli seni bu gecenin kraliçesi seçtim, nerede görsem tanırım bu sakince intikam alıp köşesine çekilecek kadın zekasını.
  • Defne Samyeli seni o kadar iyi anlıyorum ki... Zaten başımıza ne geliyorsa hep toz konduramadığımız insanlardan geliyor.
  • Çoğu kadın bu gülüşün yabancısı değil... Defne Samyeli biz ne çektiysek konduramadıklarımızdan çektik.
  • Defne Samyeli çok naif bir kadınsın. Hayatının ihanetini açıklarken basından özür dileyecek kadar naif. Zaten naif olduğun için bu ihaneti yaşadın.
  • Bir tarafta bütün acılarını bir PEKİ'ye sığdıran Bihter Ziyagil. Diğer tarafta KONDURAMADIM diyen Defne Samyeli. Bu yüz ifadesini görebileceğim iki kadın.. Benzer hisler benzer ifadeler.
  • Cem Yılmaz artık gözümde tam bir Halit Argun’dur.
  • Defne Samyeli’nin aldatıldığı dünyada seni harcarlar hatçem.

Teşbihte hata olmaz, “Halit Argun”lar çoğalıyor mu ne!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder