Elif Demirtaş Bilir Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü
HABERİ PAYLAŞ

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Sadakatsiz dizisinin şifrelerini çözmekten yorulan izleyici enerjisini Masumiyet dizisine harcadı ve ortaya neler çıktı neler. Bu müthiş tespitleri de sizinle paylaşmak bana farz oldu. Çarşamba akşamlarının en çok konuşulan iki dizisi Sadakatsiz ve Masumiyet yayınlandığı gün sosyal medyaya damgasını vurmaya devam ediyor. Dün akşam Sadakatsiz'in yeni bölümü, yaşanan koronavirüs vakalarının ardından yayınlanmadı bildiğiniz üzere. Masumiyet dizisi de sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki olayları üç bilinmeyenli denklemi çözer gibi çözen ve yorumlayan izleyici bakın neler yakaladı bu bölüm! Ben ikna oldum, sizler ne düşüneceksiniz?

Haberin Devamı

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Başrollerinde Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un yer aldığı Masumiyet son bölüm finalinde İsmail Ilgaz'ın itirafına şahit olmuştuk ancak İsmail Ilgaz zannedildiği gibi o gece neler gördüğünü, neler yaptığını anlatmadı.

İsmail'in bir sırrı olduğunu anlayan Hale, işin peşini bırakmayarak olayı öğrenmek adına dönüşü olmayan adımlar atmaya başlar.

Ela'nın verdiği ifadeyi geçersiz kılan raporla birlikte, davanın gidişatı kökünden değişirken İlker ve Hale köşeye sıkıştı. Ela yüzleşmek zorunda kaldığı gerçekle birlikte, İlker'e olan duygularından iyileşmek için çırpınsa da düşündüğünden çok daha zor bir süreç onu beklemektedir. Harun'un da topa girmesiyle, Hale'nin oyunları da ortalığa dökülür. Bahar ve Harun'un iş birliği Ilgaz cephesini yerle bir ederken olay gecesinin sarsıcı gerçeği de artık gün yüzüne çıkmıştır.

Şimdi olay başladı. Nedir olay gecesinin sarsıcı gerçeği? Meğer Ela'yı arabadan atan kişi İsmail Ilgaz'mış. Peki Ela'yı kim o hale getirdi? İşte burası çok karışık. İlker Ela'ya vurdu, İsmail arabadan attı. Aradaki isim kim? Yani Ela'yı komalık edecek kadar döven üçüncü bir kişinin varlığı, durumu iyice içinden çıkılmaz kılıyor. İzleyenlerin de dikkati işte tam bu noktada toplandı.

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Tüm bu yaşananlar üzerine sosyal medyada dönen muhabbetlere bakmadan geçmeyelim istedim. Çünkü izleyici genelde tahminlerinde yanılmıyor. Hadi bakalım neler demişler diziyle ilgili?

Haberin Devamı

İpuçları bu Tweet'lerde saklı olabilir:

  • Bu adam bence İlker'in babası değil.
  • Vay arkadaş meğer narsist İsmail'miş!
  • Ela’yı yola atan İsmail’miş, İlker’e sürekli bağırıp çağırmasında bir şey vardı zaten, sanırım bunun adı suçluluk psikolojisi. O gece kim bilir daha kimler oradaydı?

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

  • İsmail ile Beril sevgili, İrem ile cenk eski sevgili, döven kişi İsmail... Şükürler olsun bugün Müge Anlı gibi hissedebilirim
  • Demedi demeyin İlker İsmail'in oğlu değil ve adam İlker'den kurtulmak için bu oyunu kurmuş, net!
  • Bence İsmail ve Birce’nin ilişkisi var. İlker de bunu bildiğini Birce’ye söylemiş olabilir...

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

  • Eğer polis çevirmesi olmasaydı İsmail Ela'yı belki de gömecekti ya da suya atacaktı. İlker de son gören kişi olarak cinayetten hüküm giyecekti.... Asıl öfkesinin sebebi bu olabilir, kızın ölmemiş olması.
  • Dizide ki en büyük hastaların; Hale ve İlker olduğunu düşünen bana, İsmail'in onlardan daha hasta çıkması şoku!
  • İsmail bundan sonra en büyük düşmanımız ve mili psikopatımız sensin
  • Bu arada Ela bu sahneyi İlker'e yaklaşarak intikam alacaksın diye yorumladım, lütfen yüzümüzü kara çıkarma

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

  • Ne olursa olsun Ela ve İlker birlikteyken mutlu ve ben Elanın İlker'i iyileştireceğine inanıyorum.

Wowwwwww durum ciddi gördüğünüz gibi. Kimin ne yaptığı belli değil. Ela ve İrem'i anlamakta zorluk çeken izleyici isyanlarda: Aklınızı başınıza alın!

Bakalım Ela Yüksel davası bitene kadar daha neler göreceğiz? Ben de merakla beklemekteyim.

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Hülya Avşar, filtresiyle Twitter’da yine TT oldu

Dizide Hale Ilgaz karakterine hayat veren Hülya Avşar geçtiğimiz haftalarda yüzüne filtre uygulandığı için sosyal medyada gündem olmuştu. Hülya Avşar yine aynı sebeple Twitter'a adını altın harflerle yazdırdı :) "Hülya Avşar'ın yüzü geleceğimden daha parlak" , "Hülya Avşar’ın yüzünü görmeye çalışıyorum" şeklinde yorumlar yapıldı.

Halbuki dün makyajsız fotoğrafını paylaşarak filtreye meydan okumuştu kendisi güzelliğiyle.

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Filtreli sahnelerden haberinin olmadığını söyleyen Hülya Avşar, "İlk bölümlerinde olsaydı 'bu olmaz' diyecektim. Altıncı bölümde böyle bir şeyle karşılaşınca hepimiz şaşırdık. Valla bir yanlışlık oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Bu açıklamanın ardından yeniden filtre ile gündeme gelen Hülya Avşar'ın "Yine mi haberi yok bu durumdan" diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım. Bence filtreye gerek yok, yeterince güzel bir kadın zaten.

Haberin Devamı

Masumiyet dizisindeki denklemi izleyici çözdü

Masumiyet 10. bölüm fragmanı da yayınlandı: Timur’un aldığı rüşvet ortaya çıkıyor. Mehmet Aslantuğu'un canlandırdığı Harun Orhun'un “Yol yakınken ne biliyorsan anlat, çünkü bu yolun sonu karanlık İsmail!” sözleri de heyecanı artırıyor. Yeni bölüm bomba gibi gelişmelere sahne olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder