Faik Gürses Bedelli yumruk
HABERİ PAYLAŞ

Bedelli yumruk

72 saat önce futbolu, hakem camiasını hatta ülke kariyerini bile zedeleyecek bir yumruk atıldı Halil Umut Meler’e. Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, muhalefet, milletvekilleri, FIFA, UEFA, dünya ve ulusal basınımız, 10 şiddetinde bir depreme maruz kalmış gibi tepki koydu. 25 Süper Lig hakemi ‘Boykot’ çağrısı yaparak maçlara çıkmayacaklarını açıkladı. TFF Başkanı da “Yeeeeteeer!” diye bağırarak katıldı bu, Türk futbolunu katleden yumruğa.

Tamam dedik, bu defa pansuman ve yara sarılmadan okkalı bir başkaldırış gelecek dedik. Dedik ama Meler’e atılan yumruğun bedeli 2 haftalık bile değilmiş. Bütün bunların yanında ‘Boykot’ çağrısı da hükümsüz kaldı. Profesyonel hakem ücretleri 30 bin TL’yi geçiyor. “Paranın ne önemi var mühim olan insanlık” da artık onlar için bir mana ifade etmiyor. TFF Başkanı ‘Hakemlerle konuştum, onların kampta psikolojilerini düzelteceğiz’ diyor. Bravo başkan, bence hemen manuel bir atama ile Meler’e maç verin.

Haberin Devamı

Ortada bir şey yok zaten! Meslekdaşları da hemfikirmiş! Biz de zaten pazartesi akşamı Kamboçya Ligi’ni izliyorduk. Haaa bir de şu var. Josef de Souza’nın 9 Eylül 2022’de yaptığı basın toplantısını unutmayın. Bir Brezilyalı, Türkiye’de oynanan entrikalar dizisini anlatmıştı. Şimdi disiplin yönetmeliği değişecekmiş. Önce paradan haber verin. Yaralama ve ölüme teşebbüs ne olacak? Holigan ile resim çektirip serbest bırakılan avukat da dahil mi işin içine?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder