Faik Gürses Kayıp büyük
HABERİ PAYLAŞ

Kayıp büyük

Ağır çekim bir film gibi maça başlayan Beşiktaş’a, Karagümrük az daha cezayı kesiveriyordu. Biri Welinton’un hatası ile gelişen ataklarda Borini ve Colin Kazım net fırsatları harcadı. Beşiktaş’ın altı pasına düşen her hava topu bir saatli bomba etkisi yapıyor zaten. Bugüne kadar oynadığı rakipleri Beşiktaş’a karşı sürekli bu yolla tehlike yaratıyor.

Henüz bu bölge için herhangi önlem yok. Devre sonuna doğru Beşiktaş’ın savunması iyice alarm vermeye başladı. Kazım öyle bir gol kaçırdı ki Pirlo da kenarda saçını yoldu. Aboubakar bir pozisyonda topun üstüne bastı ve sakatlandı. Zannediyorum dizinde bir sorun vardı ve fazla riske edilmedi. En çok koşanların başında gelen Tayfur ve Gedson’u kimse geçemedi. Ve Karagümrük kaçıra kaçıra, beraberlik golünü attı.

Haberin Devamı

Vuruş esnasında Beşiktaş defansının ne kadar çaresiz kaldığını ayan-beyan görüldü. Redmond oyun kalmalıydı. N’Koudou oyuna girdikten sonra adeta unutuldu. Skorun bu şekilde kalması, Beşiktaş için kayıptı. Ancak bir de Karagümrük’ün kaçırdıklarını eklersek 1 puanın Beşiktaş için kazanç olduğunu söyleyebiliriz. Doludizgin giderken Beşiktaş’ın tökezlemesi zirve mücadelesi yapan rakiplerini sevindirmiştir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder