Faik Gürses Kör-topal gidiyor
HABERİ PAYLAŞ

Kör-topal gidiyor

Daha 10 dakika dolmadan Umut şikayete başladı. Sonra Necip ellerini açıp, “Yahu neler oluyor” mesajını verdi. Devrenin ortasına doğru Cenk, “Niye ileri çıkmıyorsunuz” diye dert yandı. Ardından Santos da ,”Olmuyor, olmuyor” deyip noktayı koydu.

Demek ki kimse gidişattan memnun değil. Diğer tarafta Sergen Yalçın kulübenin dışında sürekli talimatlar verip takımını doğru yönlendirmeye çalıştı. Bir teknik adam ancak bu kadar Antalyaspor’un çehresini değiştirebilir. Fenerbahçe’ye yenilirken de vasatın üstüne çıkıp oynamışlardı, Beşiktaş karşısında da gerekeni yapmaya çalıştılar. Elendiler ama gelecek parlak.

Haberin Devamı

Ghezzal ısınırken sakatlanmasa daha mı aktif oynardı diye baktım. Takımda erkenden kabristana gidip gömülmeyi bekleyen bir ruh hali sezdim. Üstüne toprak atsan biraz daha at buradan çok memnunum diyen bir Beşiktaş vardı. Muleka’yı ayırıyorum, çıkmadık cana umut ve ümit pompaladı. Yandaki kulübeye bakıp Sergen Yalçın’ı gördükçe 3 sene önceki kupaları ve takımı gördüm. Sonra Santos’a baktım kenarda volta atarken sahanın içine bakamadığına şahit oldum. Ben ki Şenol Güneş’ten önce onca yöneticinin yanında neredeyse gömleğimi yırtacak şekilde Sergen’i alın diye yalvarmıştım. Şimdilik bu senaryoyu okuyoruz. Belki Santos’un yapacağı çok iş de olabilir. Fakat görünen tablo Beşiktaş kazanmasına rağmen pek iç açıcı değil. Kör-topal gidiyor işte.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder