Faik Gürses Küçük dev adam
HABERİ PAYLAŞ

Küçük dev adam

Yeni yönetimin 63’üncü iş günü. Henüz A-B-C planlarından ses yok. Elbette o da gelecek ama gün geçtikçe Beşiktaş’ın karşı kaleye gitme sorunu büyüyor. 44. dakikaya kadar tek pozisyon yok. Seyircinin ateşlemesine rağmen sıkıntıdan isilik çıkartanlar bile olmuştur. Buna karşılık her sabah yeni bir gün, her sabah taze bir başlangıçtır diyerek beklemeye geçiyor taraftar.

Golün öncesindeki pas trafiğini aslında bu eksik kadro her zaman yapıyordu. Niye böyle oluyor Santos amca açıklayacaktır. Onun da hoşuna gitmeyen çok şey vardır eminim. Kendine saygısı olduğundan o da konuşamıyor. Svensson’u yine yazacağım... Beşiktaş’ın sağ beki Rosier’i gönderip bu oyuncuyu almak çapsızlıktır. Amartey mesela geldiği günden bu yana stoper alanında denendi. İlk defa Serdar Topraktepe oynattı. Bu ikinci ön liberoda görev yapışı. Pekala da faydalı oldu.

Haberin Devamı

Arda Kardeşler’i biliyorsunuz. Bakhtiyar’ı neredeyse öldürecekti. Her pozisyonda seyirci yetişti imdadına. Böyle maç mı yönetilir? Denswil, Rashica’nın üstünde tepindi, sarıyı çıkartmadı ama çıkarılmayacak kartları Beşiktaş’a gösterdi. Aslında her maç Semih’i yazmam lazım. İlk goldeki pas trafiği sonrası topa yumuluşu, ikinci golde daha ikinci pasta 4 Trabzonsporlu’nun arasından geçmesi eşine ender görülen bir skor vuruşuydu. Yolun açık olsun küçük dev adam. Daha büyük işlere imza atacağından şüphe yok. Ayaklarına, emeğine sağlık. Attığın goller Beşiktaş’ı en iyi yere taşıyacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder