Faik Gürses Ne maç ama
HABERİ PAYLAŞ

Ne maç ama

Bazı başkanlar vardır şans paçalarından akar. Keza geçiş konumunda bazı hocalar vardır maçı oynamadan kazanır. Sayın Ertuğrul Doğan seçildi, önüne dağ gibi borç paketi kondu. Keza Orhan Ak göreve geldi karşısında kaya gibi bir Kayserispor buldu. Ayrıca orta alanı dökülen bir Trabzonspor devraldı. Siopis, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir üçlüsü etkisiz kalınca Bardhi aşısı 1-3’ten sonra bile tuttu.

Tabii Bakasetas’ın bitime 20 dakika kala oyuna girmesi de ayrı bir sıkıntı oldu. O güzelim Yusuf gitmiş yerine, saçına meç yaptırmış, futboluna sarı meç yerine ak düşmüş bir Yusuf gelmiş. Çok üzücü çook. Tribünün takıma küs halinin devamı da bir başka endişe. Esas duruş 1-3’ten sonra Trabzonspor’un oyunu domine edişidir. Eksik çok, beklenti büyük ama bu görüntünün değişmesi de bir başka beklentidir.

Haberin Devamı

Şu Çağdaş Atan’ın, Stefan Kuntz’dan fersah fersah fazlası var. Bu kadroyu oynatmak bir teknik adam maharetidir. Herkesle başa baş oynatıyor takımını. Düşse de kalkıyor. Ama hiç yılmıyor. Son söz: Acayip bir maç oldu. Savunmalar dağıldı. Muazzam goller, harika asistler ve uzun süre unutulmayan bir Anadolu oyunu izledik. Her kim yaşatıyor ve yaşattıysa.

3 defa SAĞOL... SAĞOL... SAĞOL...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder