Faik Gürses Rotasyonumsu maç
HABERİ PAYLAŞ

Rotasyonumsu maç

İlk 45 dakika Muleka’nın etrafında sadece Ankaragüçlü oyuncular vardı. Bu Beşiktaş’ı forvette tıknefes yapmaktan öteye gitmedi. Öyle ki her hücum Ankaragücü atağına döndü. Üstelik orta alandan da bir türlü final pası çıkmadı. Bir de savunma yanlışından kötü bir gol yiyince Beşiktaş’ın eli kolu bağlandı. Acaba Şenol Güneş ikinci yarıda nasıl bir değişiklikle Beşiktaş’ı ayağa kaldıracaktı?

İşte sorunun cevabı: Saiss stopere geçti, Redmond ve Cenk aşısı yapılarak Beşiktaş son yarıya başladı. Ardından bir de Masuaku oyuna dahil oldu. Beraberlik böyle geldi. Tabii bu arada Muleka’ya çıkan skandal bir kırmızı kart vardı ki hakemin yanlışını VAR sorumlusu Koray Gençerler düzeltti. Sonra Beşiktaş lehine olacak açık bir penaltı pozisyonunu hep birlikte geçiştirdiler. Gerçekten utanılacak bir durum. Bu pozisyonu izleyen bir MHK Başkanı veya üyesi ne der merak ediyorum.

Haberin Devamı

Bir de Zahid’in, Gedson’un bileğine bastığı bir pozisyon var ki ona da sarı bile çıkmadı. Şenol hoca rotasyonsuz başlasa skoru çabuk alabilecekti. Bu nedenle turun kaderini rotasyonumsu bir tercih belirledi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder