Faik Gürses Seçilince böyle oluyor
HABERİ PAYLAŞ

Seçilince böyle oluyor

Çağla, Şeyma,Kübra, Damla, Ece, Ceylan ve Dilara. Bu yedili Çin’i Ankara’da bitirdi. Dünya Şampiyonu olan voleybolcu yıldız kızların hepsi bir bir seçildi. Torpil geçilmediği için göğüslerindeki Ay-Yıldız’ın anlamı daha da büyüdü.

VE 12 SAKINCALI ADAM

CNN Türk’ün sabah toplantısında ikinci Almanya ve birinci Yunanistan yenilgisini almadan coach Orhun Ene için yetersiz demiş, değerli hocamız Murat Özyer’in tepkisi ile karşılaşmıştım. Hocam bugün söz sizde!!!

[[HAFTAYA]]

NİANG

Beni de sırtına alıp dolaştırsana!..

Haberin Devamı

HÜSNÜ BEY

“Şey oldu. Hımmm. Sonuç yaaa... Aaaaa.. Baaaaa...” Ne demek istediğiniz anlaşıldı da Sayın Hüsnü Güreli, Futbol Federasyonu anlamıyor galiba.

SOL AÇIK FENERBAHÇELİLER GRUBU

Acıklama değil, deklerasyon yayınlamışlar adeta. fenerbahche.biz@gmail.com’dan okuyun. Her satırında bir ibret vesikası, her satırında olay var. Bakın memlekette neler oluyor biraz da buradan öğrenin. Okuyun da bilginiz olsun. Tebrikler.

SAYIN BAKAN

İki ayı geçti koltuğa oturalı, bir türlü tanışamadık. Bazen sizi dinlerken Nef-i, Nedim gibi şairlerimiz aklıma geliyor. Suat Bey kelime hazneniz çok geniş. Buna biraz da spor terimi eklerseniz sizi şöyle tarif edecekler: Gençlik Spor Bakanı ve aynı zamanda yeni ozanımız.

GUTİ VE ALMEİDA

Bir selam bir öpücükten sonra da bizden size SAYGILARRRRR.

ŞENER VE GÜNEŞ

Özgürlükler ülkesinde bir başkan ve bir hocanın ne işi var Disiplin Kurulu’nda? Bize ileri demokrasi lazım. Tutuklayın ikisini de olsun bitsin!!!

BURSASPOR

Bir müddet Avrupa Kupası’na katılmasın. Zira ligde müthiş bir rüzgar, dışarda ise çöl sıcağından bitkin düşmüş bir takım görüntüsü hakim.

SESSİZ SEDASIZ

Ahmet Kıbıl kayağın bir numarasıydı. Cihat Erbil de Türk futbolunun en bahtsız teknik adamıydı. İkisi de aynı gün vefat etti. Bir kısım halkımızın haberi olmuştur belki!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder