Faik Gürses Sıklet farkı
HABERİ PAYLAŞ

Sıklet farkı

İki Fred golüne bakalım. İlkinde görüş mesafesi o kadar açık ki, önünü kapatacak herhangi bir Trabzonsporlu’nun müdahalesi söz konusu değil. İkincisinde de Fred’in kendi becerisinin dışında, Trabzonspor savunmasının yeterince baskıya gelmemesi söz konusu.

Gol öncesi, gol sonrası bordo-mavililerin rakibine açık bir üstünlük kuramamasının nedeni kendisinde değil, Fenerbahçe’nin iyi oynayıp topu çok çabuk değerlendirmeye almasıydı. Visca ve Meunier’in Trabzonspor’u var etme çabası, Ferdi, İsmail, Osayi, İrfan Can’ın son derece gayretli oynamalarıyla yetersiz kaldı. Sonra onlar da oyundan düştü ama Batshuayi faktörü devreye girdi. Enis iyi niyetli ancak şimdilik bu maçların adamı değil. Trezeguet ikinci yarıda hareketlendi.

Haberin Devamı

Bardhi’nin golüne ise diyecek bir şey yok. Çıkartın şapkalarınızı. İşte Trabzonspor’u ateşleyen faktör bu gol oldu. Oyun beraberliğe gelince daha farklı bir Trabzonspor izlendi. Yıllardır bu maçlarda gerilim ve heyecan yüksek oluyor. Unutmamak lazım Trabzonspor, Fenerbahçe’yi İstanbul’da teslim almıştı, o şahlanış ikinci yarıda geldi ama bir yere kadar. Oyuncu kalitesi Fenerbahçe’den yanaydı, skor öyle de oldu. Bir de şu sahaya atılan yabancı maddeler var ya tam bir kepazelik.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder