Faik Gürses Tekke şapkayı ters giydirdi
HABERİ PAYLAŞ

Tekke şapkayı ters giydirdi

İki Trabzonlu hoca. İkisi de kendi bölgesinin dışında çırpınıyor. Trabzonspor 3’lük kovalıyor, Alanyaspor tehlikeli bölgeden sağ salim uzaklaşmanın hesabını yapıyor. Fatih Tekke’nin fonksiyonu Abdullah Avcı’ya nazaran daha donanımlı. Gir sahaya desen sahaya koşup golü atacak. Trabzonspor, Beşiktaş’ın yenilmesiyle buradan galip gelerek ülkesine gitme çabası içinde. Trabzonspor birinci golü yiyebilir.

İkinci golü yemesi ise 65 yılda bir görülen bir gariplik. Uğurcan ayık. Denswil üzerinde bir sihir yapılmışcasına havalara bakıyor. İki profesyonel, konsantrasyon adına tamamen kendini unutmuş vaziyette. Buna teknik direktör bir şey yapamaz. Hatta tribünden ıslık çalan taraftar grupları bile engelleyemez. Çünkü hipnotize edilmişler! İncelenip, araştırılması gereken bir durum. Trabzonspor bastırdı, rakip sahaya yerleşti, eksik olan tek şey acele giden ecele gider durumu ile aynıydı.

Haberin Devamı

Tersi Alanyaspor’du. Fatih Tekke çok şey katmış Alanyaspor’a. Heyecan, taktik, oyun felsefesi. Ağır yenilgi Trabzonspor’u soruşturma alanına yeniden çekti. Daha çok hücum derken, etrafta kimse yokken, savunmada harakiri yapmanın lüzumu yok. Ama bir şey daha var. Başta Uğurcan çok yorgun. Değişmez ama. Onun mentörü ile konuşmak lazım. Eğer varsa. Milli takım mertebesindeki oyuncu stoperi ile bilgisayarda konuşmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder