Filiz Özkol 1 Mart 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Mart 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Düşüncelerinizi korkusuzca ortaya atmaktan korkmadığınız için tepki almaya adaysınız. Savunduğunuz konularda taviz vermiyorsunuz. İkna kabiliyetinizi kullanarak çevrenize isteklerinizi yaptıracaksınız.

BOĞA: İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Duygusal bağlarınızı güçlü tutun. Yanınızda çalışanların duygusal sorunlarından etkilenebilirsiniz. Yeniden durum değerlendirmesi yapabilirsiniz.

İKİZLER: Kendinizi sınamalı ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Ruhsal gelişiminize önem vermeniz sizi önemli aşamaların eğişine getiriyor. Sezgilerinizin yönlendirmesine izin vermeniz sizi farklı yapıyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostlarınızı bu yönde seçiyorsunuz. Bazılarınız, gireceğiniz topluluklarda romantik ilişkiler yaşayacaklar. Bu nedenle, geçici duygular karşısında temkinli olmanız gerekiyor.

ASLAN: Arzularınız fazla. Bu taleplerinizdeki artış sorumluluk duygunuzun yoğunluğunu artıracak, daha da ön plana çıkacak işler yapacaksınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınız ve yakınlarınızdan destek alacaksınız.

BAŞAK: Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklik sizi bunaltabilir. Aktivitenizin yüksek olduğu bir gün. Uzun süredir planladığınız değişimlere hazırsınız.

TERAZİ: Çevrenizdekilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem. Çalıştığınız kişilerden destek isteyebilirsiniz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini aslında biliyorsunuz.

AKREP: Paranızın değerini bilirken tüm enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle maddi imkanlarınızı paylaşmak isteyecek ve elde ettiğiniz şartlarla yaşam standartınızı sağlayacaksınız.

YAY: Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapmanız, size yarardan çok zarar getiriyor.

OĞLAK: Araştırmacı yönlerinizin yoğun olduğu bir gün. İdeallerinizi yaşama geçirmek için fırsatlardan faydalanıyorsunuz. Zihninizin dağınıklığından bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Topluma ters gelebilecek denenmemiş kulvarlarda kulaç atacak ve kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Partnerinizin işi nedeniyle yer değiştirebilirsiniz.

BALIK: Sezgilerinizle hareket etmeniz nedeniyle önleyemediğiniz hatalarınız gündeme gelebilir. Bugün, gereksiz bir huzursuzluk söz konusu olacak. Çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder