Filiz Özkol 10 Haziran 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Haziran 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Çevreniz sizden etkilenecek ve fikirlerinize karşı çıkmayacak. İlişkiler tutkulu bir hal alıyor. İletişim gezegeni Merkür retrodayken dış görünüşle ilgili değişim yapmayın. Akıllı kişilerle konuşmayı seviyorsunuz.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var. İş ilişkilerinizde de yapıcı davranacaksınız. Arabuluculuk görevinizi yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arsında gerekli iş birliğini sağlayacaksınız.

İKİZLER: Gücünüzün yavaşladığını hissederek kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bu dönemde çevrenizi yargılıyorsunuz.

ASLAN: Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmeyin. Dengeleriniz önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahipsiniz ama dikkati elden bırakmayın. İnsanlar sizden etkilenip karşı çıkamıyorlar. İç sesinizi dinleyin.

BAŞAK: İçinizdeki yoğun karmaşa nedeniyle herkesten soyutlanmak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygular ortaya çıkacak. Sevdiklerinizle duygu birliği içinde olacaksınız ve geçmiş olaylar gündeme gelecek.

TERAZİ: Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak.

AKREP: Bugün zihniniz çok dağınık. Herkese aynı anda söz vermeniz iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın. Uyku düzeniniz önemli.

YAY: Bugün, enerjiniz çok yüksek olacak. Karşınızdakiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu bir şekilde etkilenecekler. Beden dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Çekici ve aktif bir gün olacak.

OĞLAK: Disiplinli şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ediyorsunuz. Maddi durumu iyi olan kişiler karşınıza çıkacak. Akıllı davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Dostlukların pekişeceği bir gün. Sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi iyi tutmayı başaracaksınız. Duygularınıza katı kurallar getireceksiniz.

BALIK: Duygusal yaşamınızla ilgili değişim yapmalısınız. Bazı olaylar istediğiniz gibi olacak. Kuracağınız beraberlikten karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Bu dönem kısa vadeli sözleşmeler yapmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder