Filiz Özkol 12 Mayıs 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Mayıs 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Bazı yönlerinizin takdir edilmesiyle toplumsal hayatınız canlanıyor. Birçok aktivitede yaptıklarınızla ön plan çıkmayı başarıyorsunuz. Sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız.

BOĞA: Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir gün, dikkatli olun. Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

İKİZLER: Kazançlarınızı artırmanın hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için yeterli nedeniniz var. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde enerjiniz olumlu etkilenecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman sosyal hayatınız daha da güçleniyor. Paylaşım duygusunun çok önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiliğinizle bağdaştırmak, kendinizi fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

ASLAN: Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün.

BAŞAK: Taviz vermek istemediğiniz konular daha sonra sizin için önemli olacak. Bugün yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecek. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz zaman huzursuz ve kaprisli oluyorsunuz, dikkat edin.

TERAZİ: Bugün sabırsızsınız. Ama kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşların olumlu desteği sayesinde birçok problemlerinizin üstesinden kolay şekilde gelebileceksiniz.

AKREP: Sosyal hayatta canlanma söz konusu. Düşüncelerinizi gizleyeceksiniz. Bazı olayları takibe alıp sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Radikal düşünceler içindesiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsunuz.

YAY: Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız. Zaman kavramının önemli olduğunu çevrenize hatırlatmalısınız. Partnerinizle işbirliği içinde olmanız kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacak.

OĞLAK: Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Tedbirli olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Geçmişe teslim olmamalısınız. Gücünüzü artırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları benimsemekte tereddütleriniz var. Duygularınızda yaşadığınız savaşı rahatsız edecek boyutlara getirmeyin.

BALIK: Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için çevrenizden gelecek iş tekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve direnç gösteriyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder