Filiz Özkol 13 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün bilinçaltınız yoğun, duygusal yönleriniz ve kişiliğinizle ilgili değişimlere açıksınız. Maddi sorunlarınızı çözümlemek adına fazla çaba sarf ediyorsunuz. İlginç fikirleriniz var. Acele etmeyin.

BOĞA: Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı seviyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda duygusal konuşmalarınızla dostlarınız arasında motivasyonunuzu artırıyorsunuz. Sözleriniz etkileyici ve anlamlı olacak.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür, zihinsel aktivitenizin yükselmesine neden oluyor. İlişkilerinizde yüksek bir performans gizli. Partnerinizden etkilenecek ve yaşamınızı onun isteğine yönlendirmek isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kararlarınızı alırken duygusallığınız artıyor. Mantık ve duygular arasında bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz ama düşler ve gerçekler arasında gelip gitmekten vazgeçmelisiniz.

ASLAN: Kararlı yönlerinizi zedeleyecek duygular yaşayabilirsiniz. Siz kuralları sevmenize rağmen kendinizle ilgili sorunlarınızı çözerken duygusal davranıyorsunuz. Yatırım ve ödemelerde dikkatli davranmalısınız.

BAŞAK: Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin mantıklı olmalarını bekliyorsunuz. Tutucu biri değilsiniz ama onların davranışlardan hoşlanmıyorsunuz. Duygusal yönlerinizi açığa çıkaracağınız zevkli bir gün.

TERAZİ: İlişkilerinizi duygusal anlamda yargılayarak bir yerlere gelmeniz mümkün değil. Kazançlarınızla ilgili yeni bir dönem. Durum değerlendirmesini yaparken koşulları doğru şekilde gözden geçirmelisiniz.

AKREP: Yaşam enerjiniz yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına katılacağınız davetlerde tanışacağınız kişiler ilgili sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Bugün çevrenizi gözlemliyorsunuz.

YAY: Hoş ve zarif yönlerinizle karşı cinsi etkileyeceğiniz bir gün. İletişim gezegeni Merkür bilinçaltınızın hızlı çalışmasını sağlıyor. Ama düşüncelerinizi gizlediğinizde başarılı çalışmalarla ortaya çıkıyorsunuz.

OĞLAK: Ailenize değer vermenize rağmen, onların sorunları yüzünden her şeyden bıkıyorsunuz. Bugün maddi açıdan sorgulama içinde olacaksınız. Sevdiklerinizin ani masrafları karşısında zor anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Yaratıcılığınızı doğru kullandığınızda her şey kısa sürede çözüyor. Dostlarınızın yardımı olmadan finans konularını halledeceksiniz. Sizin düşünceleriniz farklı olduğu için yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla.

BALIK: Huzursuz ve alıngan bir gün. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor ve ilişkilerinizde fiziksel anlamda ilgi çekmenize neden oluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder