Filiz Özkol 13 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

13 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizdeki dengeyi bulabilmeniz zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için sorunlar çığ gibi büyüyecek.

BOĞA: Yaşantınızda farklı değerlerin önemi büyük. Ama küçük şeylere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün iç sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

İKİZLER: Bugün özellikle bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi iş başarınızda da sizi zorlayacak. Her işin belli bir sistemi var ve aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşamanız sadece sizin hatanız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok iş var. Sosyal hayatınızla ilgili birtakım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmelisiniz. Bulunduğunuz ortamın düzeni tarzınız olmayabilir.

ASLAN: Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecek. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor.

BAŞAK: Sistemi sevdiğiniz halde bazen kurallardan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün dostlarınızla ortak bir çalışma sergileyeceksiniz. Çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

TERAZİ: Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün. Siz, dostluğu seven biri olarak duygusal kırgınlıkları unutuyor, sevdiklerinizin her şeyine koşuyorsunuz. Yeni fırsat doğuyor.

AKREP: Düşüncelerinizi gerçekleştirmek için acele etmekten korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere açıksınız.

YAY: Kariyerinizi güçlendirmeyi amaçlıyor, seçenekler arasında bocalıyorsunuz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Duygularınızda artan arayış sizi tatminsiz yapabilir. Zevkleriniz ön plana çıkacak.

OĞLAK: Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde partnerinizle ilişkileriniz canlanacak. Bugün, hareketli ve neşeli saatler sizi bekliyor. Sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız.

Haberin Devamı

KOVA: Bugün, maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Bol su içmelisiniz.

BALIK: Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz sürece her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için fırsatları değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder