Filiz Özkol 14 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Çevrenizdeki abartılı insanlardan uzak kalın. Boş konuşmalardan rahatsız oluyor ve konsantrasyonunuzun dağıldığını hissediyorsunuz. Oysa ilgi duyduğunuz konuda kendinize yetecek bilgi ve tecrübeye sahipsiniz.

BOĞA: Ailenizin tepkilerini düşünmek atacağınız adımlarınıza engel oluyor. Onlara karşı sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizin için önemli. Ama başarısız olduğunuz zamanlarda tek başınıza kaldığınızı unutmayın.

İKİZLER: Partnerinizin size karşı sorgulayıcı tavırlarından rahatsız oluyor ve çok ciddi sonuçlara mal olacak aksi tavırlar içine giriyorsunuz. Daha yumuşak bir şekilde olaya yaklaşıp ona hak verebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal konularda biraz daha cesaret ve atılganlığa ihtiyacınız var. Partnerinizden gelen istekler sizi bazen çaresiz bırakıyor. Size arkadaş gibi davranan büyüğünüzden alacağınız destek önemli olacak.

ASLAN: Gerçekleşmesini istediğiniz işinizle ilgili konuyu aceleye getirmeden ifade etmeye çalışın. Çünkü hızlı davranmanın getireceği riskleri kaldırmayacak kadar önemli. Düzen içinde bir sistem size kazandıracak.

BAŞAK: Bitirilmesi gereken işleriniz sizi geriyor. Basit atlamalar, güçlüklerin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Planladığınız adımların aynısını gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Çevreniz titizliğinizi biliyor.

TERAZİ: İş çevrenizde doğru kişilerin olması sizin için önemli. Aksi taktirde kötü hissediyor ve bu durumu çok çabuk günlük iş akışına yansıtıyorsunuz. Bir konuda destek arayışlarına girebilirsiniz.

AKREP: Güzel konuşmalarınız nedeniyle geçici aşklar gündeme gelebilir. Her zaman karşı karşıya kaldığınız bir durum. Bu konuda nerede daha ciddi davranacağınızı biliyorsunuz. Bazıları sizi yanlış anlıyor.

YAY: Çevreye gösterdiğiniz ilgiyi yakınlarınıza göstermiyorsunuz. Aksine onların hatalarını yüzlerine vuruyor, kırıcı davranıyorsunuz. Bu konuda kendinizi kontrol etmelisiniz. Mantıkla duygu arasında kalmayın.

OĞLAK: İşte sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Başınıza buyruk davranışlar bazen riskli anlar yaratabilir. Duygusal anlamda bastırdığınız arzularınız nedeniyle değişen koşullar sizi farklı bir kişiliğe yöneltebilir.

Haberin Devamı

KOVA: Aile ortamınızı etkileyebilecek özel durumlar söz konusu. Bu konuda yol gösterici bir rol oynayabilir, herkes tarafından kabul görecek anlaşma koşullarını hazırlayabilirsiniz. Yapılan ikazlara da değer verin.

BALIK: Değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok çabuk etkileneceksiniz. Duygusallığı bir kenara bırakarak mantığın gerektirdiği şekilde gelişmeleri değerlendirin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder