Filiz Özkol 14 Mart 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Mart 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Para getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işe karıştırmıyorsunuz. Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun değil. Olayları iyi irdelemeli ama hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

BOĞA: Sevdiğiniz insanla bir yere giderken sorun olmuyor. İki iyi aşık görüntüsü sergiliyorsunuz. Ama arkadaşlarınızla bir yerde toplu sohbetlere başlayınca sanki tılsım bozuluyor, aranızda soğuk rüzgarlar esiyor.

İKİZLER: Yeni işinizle ilgili temponuz yüzünden sevdiklerinizle aranıza mesafe girdi. Hareket halinde olmak sizi mutlu ediyor. Yönetici gezegeniniz Merkür, ortaklıklar konusunda size destek vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Hep tercih edilen olmak istiyorsunuz. Bunun için yapamayacağınız şey yok. Kaybettiğiniz zamanı geri almak sizin elinizde. Eski hatalarınızı tekrarlamamalısınız. Alçak gönüllü olduğunuz zaman kazanacaksınız.

ASLAN: Görüşeceğiniz konu size ekonomik avantaj sağlayabilir. Bu nedenle karşınızdakine bilgiçlik taslamayın. Konuya hakim olabilirsiniz. Alçak gönüllü davranmakla çok şey kazanacaksınız. Unutmayın.

BAŞAK: Aşkta zor ama ilgi çekici günler yaşıyorsunuz. Karşıt Neptün, size destek verirken aşırı hassasiyet ve derin duygularda yoğunlaşma var. Geçmişteki olaylar istemeseniz de aşkınız için sorun yaratıyor.

TERAZİ: Yaptığınız işle ilgili abartılı konuşmayın. Bugün, diğer günlerden farksız. Yorgunluğunuzla ilgili kendinizi naza çekmeyin. Bu durumda anlayış gösterecek yakınlarınız bile sizden uzaklaşıyor.

AKREP: :Doğru bildiğinizden şaşmamanız çevrenizi kızdırıyor. İnatçılığınızı biliyor, kendinizi dizginleyemiyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında soğukkanlılığınızı kaybetmemeli, daha ılımlı olmalısınız.

YAY: Bugün, sizi ön plana çıkaran davranışlarınız sevdiğiniz kişiyi çok kızdırıyor. Biraz ona karşı duyarlı olun. Son günlerde sevdiğinizi çok fazla ihmal ettiniz ve o, artık bu huylarınıza tahammül edemiyor.

OĞLAK: Birlikte olduğu kişiden ayrılmak üzere olanlar; sahip oldukları mülk ile ilgili olarak her şeyi anlayışla yaklaşmalılar. Sert tavırlarla bir yere varamazsınız. Sakin kalmak sizi daha avantajlı duruma getirecektir.

Haberin Devamı

KOVA: Sorumluluktan kaçmak yok. Kendinizi neşesiz hissettiğinizde çevrenize surat asıyorsunuz. Çocuk gibi bir yapınız var. İsteklerinizin anında olmasını istediğiniz için kayıplarınız sizin suçunuz. Kendinizi fazla abartmayın.

BALIK: Tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor hem de kızıyorlar. Size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar, gizli yarış halindeler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder