Filiz Özkol 15 Ocak 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15 Ocak 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Çevrenizdeki olaylar karşısında izlenmesi gereken yolda biraz aceleci davranıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. İş yaşantınızda hesaplarınızı geriye dönük bir şekilde denetlemelisiniz.

BOĞA: Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinize ve çevrenize olumsuz bir hava estireceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için, enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yorgun düşebilirsiniz.

İKİZLER: Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün, güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizle olumlu paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

ASLAN: Bugün, yoğun enerjinizin sizi zorladığını hatta tempo kaybettiğinizi göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız çok çalışmalı ve paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi.

BAŞAK: Çelişkilerinizi kendi çabanızla yenmeyi öğreneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Aşk yaşamınızda konular sorun haline gelebilir.

TERAZİ: Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz.

AKREP: Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizlemeyi iyi biliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir.

YAY: Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü artırmalısınız. Geçmişteki bir olayın detaylarını bu dönemde görebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerinizin hala yoğun olduğu bir dönem.

KOVA: Hayallerinizi, askıya almanız gerekmektedir. Yeni fırsatlar için beklemeli ve düşündüğünüz konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Fakat, bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacaktır.

BALIK: Dış dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde duygusallıktan çok, mantığınızı öne çıkarmanız nedeniyle, aranızda saygın bir mesafe olacak. Bu, sizin kendinizi daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder