Filiz Özkol 17 Ağustos 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Ağustos 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Sıra dışı bir kişilik çiziyorsunuz. Kararlı ve amaçlarınıza uygun hareket ederken, sizi sevgiyle kabul ettikleri gibi öfke duyanlar da olacaktır. Kariyerinizi en iyi şekilde sergilemek için gerekli tüm gücünüzü gösteriyorsunuz.

BOĞA: Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Ne istediğiniz önemli.

İKİZLER: Yaptığınız her iş ses getirirken, kararlı davranışlarınız takdir görecek. Mücadeleniz içinde; rutin alışkanlıklarınız ve yeni oluşan koşullar arasında çatışmalar çıkabilir, ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sosyal ilişkilerinizi organizasyon çalışmalarıyla yapacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Onların sezgisel yeteneklerini kendinizle birleştireceksiniz. Bugün sabrınızı ön plana çıkartın.

ASLAN: Değerli olma ve saygınlık görmenin püf noktalarından biri, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin olumlu olması. Bunu yaşadığınız olaylarla öğrendiniz ve denediniz. Fikirlerinizi söylerken politik olmaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK: Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. İçinizdeki huzursuzluğu yenmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Hırslarınız yaşam akışınızı yönlendirecek. Amaçlarınıza ulaşmak için ılımlı adımlar atacak, baskıcı ve kışkırtıcı davranmayacaksınız. Güven duygusunun artılarını artık çok rahat ilişkilerinizde göreceksiniz.

AKREP: Yeteneklerinizi ortaya çıkaracak mistik çalışmalar içinde olmanız hayata yeni bir bakış açısı ile bakmanıza neden olacaktır. Kendinizi iyi hissettiğiniz için, her şey yolunda gidiyor. Tanışacağınız kişilerden etkileneceksiniz.

YAY: Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Paneller ve konferanslara katılabilirsiniz. Konuşmacı olarak kendinizi ve fikirlerinizi rahatça tanıtabilecek, entelektüel konularda başarılı olacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Pişmanlık duyguları içinde kararlar vermemelisiniz. Bazılarınız ani ayrılık kararları alabilir. Tüm bunlar dikkat etmeniz gereken konular. Çünkü ilişkiler konusunda kritik günler. Tavırlarınızda ısrarcı olmayın.

KOVA: Kişisel ve toplumsal başarınızı kullanacağınız bu dönemde, insanları diplomatik tavırlarınızla kendinize bağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla güç birliği içinde olmanıza rağmen, bazı tartışmalardan olumsuz etkileniyorsunuz.

BALIK: Çevrenizi ikna etme konusunda son derece başarılı olacaksınız. Bulunacağınız ortamlarda bazen baskıcı davranabilir veya çevrenizin tepkisini alabilirsiniz. Sözleriniz de aşırıya kaçabilir. Yeni tarzınızı sevmeye başlayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder