Filiz Özkol 19 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Dinlenmeye özen gösterin.

BOĞA: Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe hedeflerinize yaklaşacaksınız. Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken işin duygusal yönünü de hiçbir şekilde unutmuyorsunuz.

İKİZLER: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlarla dikkat çekeceksiniz. İskelet sisteminizi yormamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gün içindesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fakat farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.

ASLAN: Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olabilirsiniz. İş birliğine ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmelisiniz.

BAŞAK: Sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve sorunlardan ustaca sıyrılıyorsunuz. Partnerinizi özgür bırakın ve onu denetlemek yerine sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil.

TERAZİ: Acele etmeden sabırlı davranırsanız kazanan sizi olacaksınız. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Beraberliğinizde ani gelişen kıskançlıklara dikkat etmelisiniz.

AKREP: Bugün çevre koşullarını yeniden gözden geçirmelisiniz. Anında müdahale huyunuzdan vazgeçin. Zorlayıcı koşullar nedeniyle alışkanlıklarınızdan taviz verebilirsiniz. Aklınıza çok güveniyorsunuz.

YAY: Çevreniz için zor biri olarak tanınabilirsiniz. Sosyal hayatınız renkli seyrederken eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için yanlış değerlendiriliyorsunuz.

OĞLAK: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda duygusal karmaşadan uzak durun.

Haberin Devamı

KOVA: İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız. İnatçı davranışlarınız sizi faklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Duygularınızı değerlendirme imkanı elde edeceksiniz. Alınganlık size yakışmıyor.

BALIK: Sosyal ortamlar çerçevesinde gerçekleştirmek istediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacaksınız. Başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Enerjinizi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder