Filiz Özkol 20 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

20 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi sınamanız güzel. Bazen öylesine içine kapanıyorsunuz ki, partneriniz dahil kimse sizi anlayamıyor. Bugün tuhaf duygular içindesiniz. Yeni projeler gündemde ve kafanızı meşgul edecek.

BOĞA: İletişim gezegeni Merkür’ün size vereceği sıkıntıları görmezden gelmeyin. Aklınıza gelmeyen aksilikler yüzünden gecikmeler yaşayacaksınız. Fırsatları değerlendirme konusunda olumsuz sürprizlere hazırlı olun.

İKİZLER: Çevreyle ilişkilerinizde istemediğiniz olaylarla karşılaşmanız mümkün. Eğlenebileceğiniz ortamlarda değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Maddi konularda yeni açılımların söz konusu olacağı durumlar mevcut.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İşbirlikleri ve iletişimde önemli gelişmeler var. Bugün kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenin sizin için ne düşündüğü konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişiler çok önemli.

ASLAN: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Aynı anda birkaç kişiye söz vermeniz mümkün. Randevularınıza gereken önemi verin. Yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin hoşuna gidiyor.

BAŞAK: Duygusal bağlarınızı güçlü tutun. İletişimdeki başarınızı karşınızdakinin ruhsal durumunu düşünerek hareket etmenize borçlusunuz. İletişim gezegeni Merkür sosyal hayatınıza hareket kazandırıyor.

TERAZİ: Güneş karşıt evinizde ilerliyor. Yaptığınız işten duygusal tatmin sağmak istemeniz çok güzel ama duygularınızda yaşadığınız gel gitler sizin için hoş değil. Temponuzda yavaşlamalara neden oluyor.

AKREP: Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere karşı ön yargılı olmayın.

YAY: Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenin ve çevrenizdekilerin sizi anlaması için zaman verin. İletişim gezegeni Merkür, çalışma evinizde ilerliyor. Dostlarla bir araya gelecek ve sorunlarınızı tartışacaksınız.

OĞLAK: Ay’ın bulunduğu konum ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu. Aile fertleriyle ortak çalışmalar gündeme gelecek. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için olayları irdelemek sizi mutsuz edebilir. Sinirleriniz yorgun.

BALIK: Maddi konularda geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İşinizde güvendiğiniz biriyle çalışmak sizi rahatlatıyor. Kazançlarınızda artış sağlamak için yeni yapılanmalar içindesiniz. İş veriminiz artıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder