Filiz Özkol 23 Nisan 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Nisan 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Kendinizi her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Özgürlük isteğiniz tavan yaptı. Ama bulunduğunuz ortamdan uzaklaşamıyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait gibi hissetmeniz sizin hatanız. Beklentilerinizi gündeme getirin.

BOĞA: Otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygularınızı ortaya çıkarmadığınız için sizi yanlış tanıyorlar. Sezgilerinizle yaşamın gizemini araştırmak istiyorsunuz.

İKİZLER: Özgürlük isteğinize sınır tanımak istemiyorsunuz. Çabuk algıladığınız için partnerinizin duygusal konularda kendisini anlatmasına gerek yok. Onun gizlediği olayları çözmeniz huzursuzluğa neden olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İlişkinize kararlı yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Herkesin sorumluluğunu yüklenerek isteklerinizi sürekli saklamak zorunda kalıyorsunuz.

ASLAN: Bugün, yaşlı kişilerin yardımına koşabilirsiniz. Siz derin düşüncelerin insanısınız. Fazla sorumluluk alınca aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Güçlü kişiliğiniz birçok sorunu ve olayı da beraberinde getiriyor.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor, her şeyi siz halletmek istiyorsunuz. Gururlusunuz ve ihtiyaçlarınızı konuşmayı sevmiyorsunuz. Ailenizin beklediği yardımı yapacaksınız.

TERAZİ: Para kazanmayı seviyorsunuz. Gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyor ama bunları yaparken bazı şeyleri gizliyorsunuz. Gücünüzü ispat etmek için başlattığınız mücadelenin içinde olmaktan zevk alıyorsunuz.

AKREP: Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızı kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımda kimseye güvenmiyor ve her işi takip etmekten hoşlanıyorsunuz.

YAY: Maddi açıdan genişlemekten yanasınız. Partnerinizin sunacağı teklifle isteklerinizi yerine getireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verirseniz gecikmeler yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından uzaklaşın. Sezgileriniz kuvvetli. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Kısa vade yerine uzun süreçleri tercih ediyorsunuz. Gizemli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Para kazanma konusunda kişisel çabanızın önemi büyük. Fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmeyin. Aşkı ödün vermeden yaşıyorsunuz.

BALIK: Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Ne kadar büyük aşklar yaşarsanız yaşayın içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Sıra dışı kişiliğinizi birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder