Filiz Özkol 25 Ekim 2021 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

25 Ekim 2021 günün burç yorumları

KOÇ: Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorununa çare bulmak isteyeceksiniz. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli görmediğiniz zaman geriye çekilmeniz zaman kaybettiriyor. Dikkatinizi dağıtmayın.

İKİZLER: Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle isteklerinizi gerçekleştirip kararlar alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Dinlenmeye vakit ayırın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Duygusal veriminizi doğru kişilerle çalıştığınızda alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı yönleriniz atakta.

ASLAN: Sezgilerinizin sizi yorduğunu fark ediyor ama önlemleri almıyorsunuz. Kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçinizdeki sese kulak vermeyi öğrenmelisiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçireceksiniz.

BAŞAK: Sosyal hayatta kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün. Gireceğiniz topluluklarda size hükmedilmesini istemediğiniz için önleminizi almalısınız. Kariyerinizi olumlu bir şekilde değerlendirin.

TERAZİ: İnatçı tavırlar sergiliyorsunuz. Duygularınız yoğunluğu karşısında bocalamanız mümkün. Düşüncelerinizde ısrar etmek yerine yeniliklere uyum sağlayın. İş olanaklarınızı genişletmelisiniz.

AKREP: Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Partnerinizin yardımınıza ihtiyacı var. Gerekli fikir ve desteği ona sağladığınız müddetçe yaşam sizi mutlu edecek.

YAY: İdeallerinizle yaşamaktan memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün güven verebilecek bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştırmak isteyeceksiniz.

OĞLAK: Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi farklı yaparken bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi başarınızı artırıyor.

Haberin Devamı

KOVA: Kapasitenizi artırıp başarınızı perçinleyin. İş yaşantınızda duygusal paylaşımların çok önemli olduğunu bildiğiniz için arkadaşlarınızın fikirlerine değer vereceksiniz. Çözüm bekleyen işlerinizi unutmayın.

BALIK: Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yapılandırmak istiyor, detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, ilham veren gezegen Neptün’ün verdiği etkileri iyi kullanmak için birçok fırsat var. Kendinize güvenin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder